Diskuze k článku Anketa: Zlatý devadesátky (nominace 20)
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
9. 10. 2020 / 13:11:02 (před 4 roky)
off

Bohajeho, to je dneska katastrofální výběr.. Buď ten seriál nesnáším (Ally McBeal, mám od té doby na Calistu alergii) nebo mi nic neříkají... Asi to nakonec dám Darie, protože je to seriál, ze kterého jsem pár dílů viděla a nevadí mi...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 10. 2020 / 13:13:12 (před 4 roky)
on

Dneska docela váhání mezi Ally a Willem a Grace. Nakonec jsem si řekla, že Will a Grace jsou v dnešní době známější a Ally to bude potřebovat víc, tak jsem jí to tam hodila... no a světe div se, asi to bude opačně :D

andromache
9. 10. 2020 / 13:16:13 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Dneska docela váhání mezi Ally a Willem a Grace. Nakonec jsem si řekla, že Will a Grace jsou v dnešní době známější a Ally to bude potřebovat víc, tak jsem jí to tam hodila... no a světe div se, asi to bude opačně :D

Nikdy jsem nepochopila, co všichni na té neurotické blbce viděli... O_o A ostatní postavy, to bylo panoptikum idiocie. A když nad tím tak přemýšlím, tak mi v podstatě z toho seriálu vadí všichni až na Lucy Liu.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
9. 10. 2020 / 13:19:45 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Nikdy jsem nepochopila, co všichni na té neurotické blbce viděli... O_o A ostatní postavy, to bylo panoptikum idiocie. A když nad tím tak přemýšlím, tak mi v podstatě z toho seriálu vadí všichni až na Lucy Liu.

Já to viděla maratonem někdy kolem roku 2010 a přišlo mi to docela dobrý, hlavně tuším třetí série, kde byl Robert Downey Jr.. Herce sice extra nemusím, ale tady mi jeho postava fakt sedla.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 10. 2020 / 13:26:03 (před 4 roky)
off

Le Comte de Monte Cristo jako nejmenší zlo (a předpokládatelně největší outsider) z toho otřesně vygenerovaného "výběru".

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
9. 10. 2020 / 13:26:59 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já to viděla maratonem někdy kolem roku 2010 a přišlo mi to docela dobrý, hlavně tuším třetí série, kde byl Robert Downey Jr.. Herce sice extra nemusím, ale tady mi jeho postava fakt sedla.

Já ti nevím, ale prostě seriál, kde uprostřed soudního jednání (o naprosté hovadině jen tak mimochodem, tady jsem si asi utvářela názor na americký právní systém, kdy tam může každý bezdůvodně žalovat každého) propukne ve zpěv, nebo hlavním protagonistům musí v hlavě zní Barry White aby se v nich probudila odvaha někoho oslovit, není kvalitní seriál.. To je kravina. Downeyho mám ráda tak maximálně jako IronMana, ale jinak ho vůbec nevyhledávám...

ragelly
9. 10. 2020 / 13:28:04 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Já ti nevím, ale prostě seriál, kde uprostřed soudního jednání (o naprosté hovadině jen tak mimochodem, tady jsem si asi utvářela názor na americký právní systém, kdy tam může každý bezdůvodně žalovat každého) propukne ve zpěv, nebo hlavním protagonistům musí v hlavě zní Barry White aby se v nich probudila odvaha někoho oslovit, není kvalitní seriál.. To je kravina. Downeyho mám ráda tak maximálně jako IronMana, ale jinak ho vůbec nevyhledávám...

Jop, každému se líbí něco jiného :D A proto se tak moc těším na Zoey's Extraordinary Playlist :DDD

andromache
9. 10. 2020 / 13:29:30 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jop, každému se líbí něco jiného :D A proto se tak moc těším na Zoey's Extraordinary Playlist :DDD

No jo. Na tebe a na tvůj naprosto příšerný vkus na seriály (hlavně co se muzikálů týče :D) si člověk prostě musí zvyknout :D. Mě se to furt nepodařilo :D.

ragelly
9. 10. 2020 / 13:35:00 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

No jo. Na tebe a na tvůj naprosto příšerný vkus na seriály (hlavně co se muzikálů týče :D) si člověk prostě musí zvyknout :D. Mě se to furt nepodařilo :D.

Hele, osobně si myslím, že tak moc ti (nebo všem) to před obličej necpu, tak to zvykání nemůže být zas tak těžký :D

andromache
9. 10. 2020 / 13:38:38 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Hele, osobně si myslím, že tak moc ti (nebo všem) to před obličej necpu, tak to zvykání nemůže být zas tak těžký :D

Ber to tak, že já osobně si extrémně blbě zvykám úplně na všechno (a když už si zvyknu, tak nechci o nějaké změně ani slyšet :D) a na věci, co mi nejdou pod nos si nezvyknu nikdy :D :D.

ragelly
9. 10. 2020 / 13:39:59 (před 4 roky)
on
andromache napsal(a):

Ber to tak, že já osobně si extrémně blbě zvykám úplně na všechno (a když už si zvyknu, tak nechci o nějaké změně ani slyšet :D) a na věci, co mi nejdou pod nos si nezvyknu nikdy :D :D.

Těžký to život máš :D

andromache
9. 10. 2020 / 13:40:58 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Těžký to život máš :D

Povídej mi o tom :D. možná proto mám oficiální papíry na hlavu :D.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 10. 2020 / 14:06:48 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

...možná proto mám oficiální papíry na hlavu :D.

Zajímavé tema :-)

andromache
9. 10. 2020 / 14:08:20 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Zajímavé tema :-)

Nevím, co by na tom pan Dalek chtěl vysvětlovat :D.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
9. 10. 2020 / 14:08:49 (před 4 roky)
off

Aha! Tak od tuď má foruska profilovku! :D

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
andromache
9. 10. 2020 / 14:14:16 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Daria tě minula :-)?

_-0-_
9. 10. 2020 / 14:16:29 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

DG? :-)

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
9. 10. 2020 / 14:16:38 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak on si to představuje, jako že jsi Večerníček... ;-)

Grab a lollipop on your way out.
andromache
9. 10. 2020 / 14:20:14 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

DG? :-)

Já nerozumnět řeči tvého kmene náčelníku :D.

ESESEL napsal(a):

Tak on si to představuje, jako že jsi Večerníček... ;-)

To už bych byla radši Napoleon :D. Nebo Doctor :D.

_-0-_
9. 10. 2020 / 14:27:02 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Já nerozumnět řeči tvého kmene náčelníku :D.

Pan Dalek se ptal na diagnosu.

andromache
9. 10. 2020 / 14:29:07 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Pan Dalek se ptal na diagnosu.

jo takhle.. Tuhle zkratku mě nikdo nenaučil :-). A neboj večerníček fakt nejsem :D. Dál to nebudu rozpatlávat.

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 10. 2020 / 14:29:38
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 10. 2020 / 14:38:15 (před 4 roky)
off

Toto je úplne jasné, Ally McBeal all the way :D Aj keď neskoršie série už boli totálne ujeté, aj tak to bola moja závislosť :D Hlavne pred Vianocami si vždy spomeniem na tú úžasnú vianočnú atmosféru v tom seriáli.

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 10. 2020 / 15:28:16 (před 4 roky)
off

No dneska slabý výběr.

Hlas jde pro Willa a Grace.

"It's a beautiful day to save lives.”
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
9. 10. 2020 / 17:43:09 (před 4 roky)
off
Micuda98 napsal(a):

Je to must see. Ať teď koukáš na cokoli, tak přestaň a pusť si to:D Daria mě naučila milovat sarkasmus a ta láska trvá dodnes:)

andromache napsal(a):

Daria tě minula :-)?

Smutný co? Ta dnešní mládež, co je ten život učí?:D

andromache
9. 10. 2020 / 18:18:06 (před 4 roky)
off
foruska napsal(a):

Smutný co? Ta dnešní mládež, co je ten život učí?:D

Tak to nevím :D. Ale jako já viděla jen pár dílů, ale i tak si ten její sarkasmus pamatuju :D. A pilot jsem si pustila v rámci tuším loňské výzvy :D.

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
9. 10. 2020 / 18:41:47 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak to nevím :D. Ale jako já viděla jen pár dílů, ale i tak si ten její sarkasmus pamatuju :D. A pilot jsem si pustila v rámci tuším loňské výzvy :D.

Tohle je jeden z mála seriálů, kterým by slušel remake:) Novější grafickej design a hotovo. Já vím, keep dreaming:/

andromache
9. 10. 2020 / 18:42:42 (před 4 roky)
off
foruska napsal(a):

Tohle je jeden z mála seriálů, kterým by slušel remake:) Novější grafickej design a hotovo. Já vím, keep dreaming:/

No asi tak :(. Navíc se bojím toho, že v dnešní hyperkorektní době by musela Daria na svém sarkasmu celkem dost ubrat a to by teda fakt už nebylo to pravé.

A vůbec... :D

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 10. 2020 / 18:44:11
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
9. 10. 2020 / 18:59:17 (před 4 roky)
off

Ach, jak já zbožňovala Ally... Škoda, že není u nás nikde ke streamování, hned bych si jí dala. Ale možná bych byla zpětně zklamaná

Bored now...
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 10. 2020 / 19:38:37 (před 4 roky)
off

Tak jsem skoro dala Monte Christa, protože tuto verzi považuji za velmi povedenou, no až na ten naprosto nelogický Happy End, nelogický protože kniha má svůj vlastní krásný Happy End. Ale Larry Paul...aaaahhh...dodnes považuju první polibek Aly a Larryho za jeden z nejromantičtějších co jsem viděla na obrazovce.

For crying out loud!
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 10. 2020 / 21:29:07 (před 4 roky)
off

Ally! Můj životní vzor! :) Aneb taky dokážu být dost neurotická, divná, ve svém vlastním světě :) Nedávno jsem teda měla morbidní náladu a pustila si znovu díl, kdy Billy umřel a pěkně si pobulela. Ale jinak 4. sérii, kde je Larry, úplně miluju! :) A vlastně všechny série, jen z 5. jsem byla rozčarovaná, když tam byl Bon Jovi. :D Ally je naštěstí jeden ze seriálů, co se u nás stahoval, takže můžu dát maraton, kdy se mi jen zlíbí :)