Dneska to jde ke slečně Fááájn :D Na tu jsme koukali s taťkou spolu :)
Se vsadím, že to dneska vyhraje ta hnusná upištěná kráva. :(
Tentokrát jednoznačně Teletubbies. Dílem proto, že jimi byla exponována jedna celá generace a také proto, že měly podle mě poměrně výrazně kladný vliv na duševní rozvoj dětiček v době, kdy začínají mluvit - ovlivnění behaviorálních reakcí, rozvoj řeči a fixace základních pojmů(bez ironie).
Teletubbies byly ve své době známým a diskutovaným fenomenem.
Spin city som pozerával, keď som uráčil dôjsť domom 😃 takže nie je o čom 😎
Ach jo, dneska zas nemám moc co :(. Už jsem si myslela něco o Willy Fogovi, ale on je to ten druhý, kterého jsem nesledovala :(. A jenom vidím tu upištěnou hysterickou krávu, tak mám osypky :(. Asi to nakonec dostane Doktor z Hor, ještě uvidím...
No tak dneska to bylo rychlé rozhodování.
Teletubies je bizár, ale chvíli jsem nad tím přemýšlela.
No a rozhodovalo se mezi Doktorem a Fran.
A hlas vyhrává Fran
Doktor z Hor u nás běžel ostošest. Nanny jsem viděla až později.
Jednoznačně Chůva 👍
Teletubbies je to nejhorší, co televizní průmysl kdy vytvořil. Ještě horší než Premiér. Z toho slunce mám noční můry dodnes.
Za mě jasně slečna Fine :)
ragelly napsal(a):
Teletubbies je to nejhorší, co televizní průmysl kdy vytvořil...
Mnozí dětští psychologové, rodiče a nakonec i cílová skupina (dětičky) zaujímají pro oblast tvorby tohoto typu přesně opačný postoj. Já také :-)
Ostatně pronikli i do Simpsons:
Už to vypadalo, že hlas půjde Teletubbies, jelikož nic jiného tady jsem nesledovala, ale pak na konci seznamu byla Chůva ;).
SparkySpeirs napsal(a):
Už to vypadalo, že hlas půjde Teletubbies, jelikož nic jiného tady jsem nesledovala, ale pak na konci seznamu byla Chůva ;).
Ja som mala úplne tie isté myšlienky :D
Dala jsem chůvě, i když jsem přemýšlela i o cestě kolem světa či doktorovi z hor. No jo, jednou je výběr, že člověk nic neviděl, nebo mu to nestojí za hlas. A pak je výběr, kdy taky nevím co, jelikož bych to dala půlce seriálů, kdyby to šlo :-)
Teletubbies 'till I Die!!!
Těžko může mít lepší hodnocení, když cílová skupina neumí skoro mluvit, číst a kupodivu ani klikat na počítači. Nechápu, jak může tenhle seriál hodnotit někdo starší šesti let nebo nemá děti a není se schopen vcítit do jejich úrovně.
Dodnes mám doma tři plyšáky, co jsem kupoval synovi, který je miloval. Chybí Lála :'(
Dnes som dal Willyho Foga
Celkom zaujimavy vyber, hlas vsak davam Willymu 😊
Existuje pár seriálů, o kterých si myslím, že nikdy neměly spatřit světlo světa. Na jejich vrcholu jsou Teletubbies, protože i tahle "divácká" cílovka si zaslouží pořad, který bude vymyšlen a vytvořen s vkusem a ne v domečku hrůzy.
Jinak dnes Fog, byt druhá série byla oproti cestě kolem světa slabší.
Za mě Spin City, hlavně prvních pár sérií se skvělým Michaelem J.Foxem.
Hlawoun napsal(a):
Teletubbies 'till I Die!!!
Těžko může mít lepší hodnocení, když cílová skupina neumí skoro mluvit, číst a kupodivu ani klikat na počítači. Nechápu, jak může tenhle seriál hodnotit někdo starší šesti let nebo nemá děti a není se schopen vcítit do jejich úrovně.
Dodnes mám doma tři plyšáky, co jsem kupoval synovi, který je miloval. Chybí Lála :'(
No, v době, kdy bylo moje dítě na podobné mentální úrovni jako Teletubbies, nemělo o počítači/televizi ještě ani ponětí. Než bych mu pouštěla tyhle kreatury, radši jsem mu četla, povídala a zpívala. Tolik ke vciťování se do úrovně dětí, potažmo Teletubbies.
Jinak mě tahle anketa baví nějak míň než ty předchozí. Naprostou většinu seriálů jsem neviděla/neprožívala, takže nostalgie nevyvažuje většinou tristní kvalitu. Čili dost často ani nehlasuju. Na minimum z nabídky bych se byla ochotná dívat i dneska (a to ani na těch pár, které jsem sledovala - stejně jako už bych nečetla mayovky a foglarovky, abych si nekazila dojem). Symbolem devadesátek jsou pro mě stejně Dallas, BH 90210 a Esmeralda, i když ta asi až později (teda aspoň podle toho, na co se tehdy nejvíc dívalo).