Silne som chcel dat JAG ale potom som vzhliadol ze tam je Beyond Belief: Fact or Fiction a bolo rozhodnute.
No ty písničko... To je teda kolo. Pýcha a předsudek, Chameleon, JAG, Vražedné pobřeží. To je nářez, jak si jako mám vybrat jeden? Chjo :)
Zrcadlo pravdy, Duch s rudýma očima... Je mi 32 a do dneška nedávám ten záběr na pohled do zrcadla. Jo, Veřte, nevěřte.
Toto je asi prvé kolo, v ktorom som videla všetky seriály a vybrať iba jeden je ako za trest. I hate you!
Tak věřte, nevěřte, tentokrát mám doopravdy problém :-( ... a postupují jen tři, za dva nepostupující seriály budu smutnit.
No dneska silný výběr.
JAG jsem občas sledovala, protože mamka ten seriál milovala, ale mě tak úplně nechytl.
Vražedné pobřeží - Tzv. předchůdce Hawaii Five-0. Krásné lokace, hlavní hrdina s modrýma očima. Jo, to by šlo.
Věřte nevěřte - Super seriál, kdy jsme se při sledování s mamkou bavili nad tím, že jsme hádali co je pravda a co fikce. Přiznávám, že po některých dílech jsem měla strach jít spát.
No ale vyhrává u mě Superman. Prostě tento seriál jsem měla moc ráda. Doteď vzpomínám na Deana Caina a proto mě potěšilo, když se objevil v Supergirl. Díky tomuto seriálu jsem si oblíbila postavu Supermana.
Neeeee! Ne, ne, ne, ne, ne! Nick Slaughter uz vybruslil z peknych pruseru, ale tohle vypada fakt blede 😨
Dneska těžký rozhodování, kdo by nechtěl žít na stejné pláži s Nickem a Silvií nebo lítat jako Clark? Včera by vyhráli, dneska je aspoň u mě poráží Věřte nevěřte :)
Aj ked je dnes celkom tazky vyber, tak pre mna urcite Verte, neverte. Jeden z mala serialov, ktore som videl viackrat a neprestane ma to bavit 👍
Věřte nevěřte,celkem jasná volba. I když srdce mi krvácí třeba i pro Supermana, Vražedné pobřeží nebo i JAG.
Věřte, nevěřte, bez debat :D
Vražedné pobřeží! :)
Pride and Prejudice.
Není náhodou problém v tom, že část seriálů šlo sledovat jen ze satelitu, a proto nebyla dabovaná (nebo s CZ subs), takže minula většinu populace? Nejsou pro většinu SZ komunity "symboly" devadesátých let jen seriály, které běžely v Československé/České televizi?
Fact or fiction mi i ve své době přišlo poněkud nablblé (zejména pro ty konce, tvořené pouhým konstatováním bez důkazů a vysvětlení), navíc mě odpuzoval opuchlý Riker (ze Star Treku). Takovej to bejval chlapák :-)
Tyvole to má být vtip??? Dneska si mám vybrat rovnou mezi ČTYŘMA!!!!! seriálema??? To je nemožný :´( :´(!!! Asi se mi to zcvrkne na váhání mezi Jarodem a mým prvním Supermanem...
Tak dneska těžké rozhodování mezi JAGem a Supermanem. Oboje jsem viděla komplet, sice později než v devadesátkách, ale i tehdy jsem sem tam nějaký ten díl v televizi zachytila a oboje mě bavilo. Nakonec vyhrává JAG :)
Vražedné pobřeží jsem taky občas sledovala, ale nikdy jsem neměla ráda chlapy s dlouhými vlasy :D
phoboska napsal(a):
Toto je asi prvé kolo, v ktorom som videla všetky seriály a vybrať iba jeden je ako za trest. I hate you!
Amen :)
Tak ač jsemtoho sledovala vícero nejzažranější jsem byla do JAGu :D s kamarádkou jsme si hodiny přehrávali polibek Harma a Sarah na jejím večírku...to byly časy :D
Pre mňa Superman 😂 pamätám doteraz ako chcel tapetovať izbu ako človek a nakoniec to vzdal, tento som mala rada, aj keď už si dosť nepamätám 😁
Sledoval jsem Verte neverte i JAG a oboji bylo moc fajn, jenze Nick Slaughter byl droga.
Tak nakonec Lois & Clark: The New Adventures of Superman.. Promiň Jarode.
Dneska Věřte Nevěřte, od toho jsem tehdá nemohla odlepit oči úžasem :DD
Sice nemá šanci, ale můj hlas jde Jarodovi. Seriál se zajímavou myšlenkou, a i když provedení by mohl mít lepší, tak je takový prostě milý.
Eviik napsal(a):
Sice nemá šanci, ale můj hlas jde Jarodovi. Seriál se zajímavou myšlenkou, a i když provedení by mohl mít lepší, tak je takový prostě milý.
Taky jsem nad ním dneska uvažovala.. Ale přece jenom Lois&Clarke jsou můj první superhrdinský seriál, takže nakonec šel hlas jim.. Ale Jarod byl těsně v závěsu :-). Rozhodně je Chameleon jeden z těch seriálů, který bych docela ráda viděla v novém provedení.
Toto je sakra ťažká voľba 🤔 Okrem Pride&Prejudice som sledovala všetko, resp.Fact or Fiction len sporadicky, ostatné seriály som videla celé.
Hlas nakoniec ide pre JAG, ten bol kvalitou trošku inde ako ostatné seriály, ktoré boli skôr oddychovky, ale aj tak boli super.. Jarod, Nick a Superman by medzi sebou zviedli tvrdý boj o druhé miesto 😂
Dnes jde hlas pro JAG, i když Věřte nevěřte bylo taky super...
Tak dnes jednoznačne Superman, moja srdcovka je aj JAG ale o toho sa nebojím žeby nepostúpil ďalej a samozrejme žral som aj Verte neverte....
Ve spoustě kol jedna ptákovina střídá druhou, a moje milovaná Pýcha a předsudek přijde zrovna tehdy, když nemá ani stín šance. (No, jindy by to asi stejně lepší nebylo...)
To je nefér, 3 mé oblíbené v jednom :D
Vrazedne pobrezi nebo JAG. Volim Vrazedne pobřeží a Nicka Slaughtera. Ta titulni melodie zůstává stále v hlavě. A JAG postoupi bez problémů, i bez meho hlasu.
Tak dneska je fakt těžké. Zúžila jsem to na dva. Nakonec jde můj hlas Nickovi, ale jenom proto, že Věřte, nevěřte má určitě postup jistý.
Ty jo, věřte nevěřte jsem teda zbožňovala. Dodnes si pamatuju jeden díl, kde vrah čučí na chudáka holku takovým horním okýnkem a jelikož máme doma stejné okno, dodnes mám večer (iracionální) strach kolem něj chodit :D Takže za mě Věřte, nevěřte jasná volba!
Zrovna dneska na mě vyskočil článek Pět nejděsivějších příběhů z Věřte Nevěřte :D. Je fakt, že z kreslíře a jeho Už se bojíš Kipe mám noční můry dodneška :D.