Gratulujem, ja som sa snazil pozriet pilot , ale iba som to preklikal.
Stacilo aby som del, ze toto nie.
Tolik dobrých korejských seriálů a na Lupu vyjde zrovna tohle :D
Korejské seriály jsou na tom stejně jako seriály z jiných zemí. Některé jsou špatné, jiné průměrné nebo dobré, výborné a vynikající. Je to jako odsoudit všechny americké seriály jen na základě toho, že jsem viděla jeden špatný.
paliv232 napsal(a):
Korejské seriály jsou na tom stejně jako seriály z jiných zemí. Některé jsou špatné, jiné průměrné nebo dobré, výborné a vynikající. Je to jako odsoudit všechny americké seriály jen na základě toho, že jsem viděla jeden špatný.
Jelikož nejsem znalec, tak proto neodsuzuju, ale ptám se otázkou :)
lllleon napsal(a):
Tolik dobrých korejských seriálů a na Lupu vyjde zrovna tohle :D
Netflix :))
Omg už jen ten trailer je hroznej :D.
Pozri si napriklad Crash Landing On You,Something in the Rain,Itaewon Class,One Spring Night,Oh My Venus,The Legend of the Blue Sea,When the Weather is Fine,It's Okay to Not Be Okay....to su kvalitne serialy.....a nie tato z prepacenim kravina...... :-)
YGHY napsal(a):
Pozri si napriklad Crash Landing On You,Something in the Rain,Itaewon Class,One Spring Night,Oh My Venus,The Legend of the Blue Sea,When the Weather is Fine,It's Okay to Not Be Okay....to su kvalitne serialy.....a nie tato z prepacenim kravina...... :-)
souhlas teď jsem akorát dokoukala Crash Landing On a byla jsem tak nadšená že jsem se pustila do další korejské tvorby... The Legend of the Blue Sea, The King: Eternal Monarch, Boys Before Flowers, You're Beautiful. A člověk u nich má skoro vždy jistotu že to neskončí otevřeně, jelikož jsou to jen 1. řadé ucelené příběhy na cca 16-20 ep. :-D
kate23 napsal(a):
souhlas teď jsem akorát dokoukala Crash Landing On a byla jsem tak nadšená že jsem se pustila do další korejské tvorby... The Legend of the Blue Sea, The King: Eternal Monarch, Boys Before Flowers, You're Beautiful. A člověk u nich má skoro vždy jistotu že to neskončí otevřeně, jelikož jsou to jen 1. řadé ucelené příběhy na cca 16-20 ep. :-D
Pozri si ja Something in the Rain,Start-Up,Itaewon Class,My Love From Another Star,Hotel Del Luna,Her Private Life,uzasny Goblin,vynikajuce krimi Flower of Evil,Dating In The Kitchen,Oh My Venus,Love Affairs in the Afternoon,Memorist,Find Yourself,Strong Woman Do Bong Soon,One Spring Night,What's Wrong With Secretary Kim,Tale of the Nine Tailed,Backstreet Rookie,18 Again,Touch Your Heart,Hotel King,Healer,Do You Like Brahms?,It's Okay, That's Love a mnoho dalsich....a samozrejme ze to ma vyhodu ze tie serialy maju len jednu sezonu a nieje to roztahane na 10 sezon.... :-)