Já mám ve Chci vidět aktuálně jenom Helstrom jinak mě to míjí dost velkým obloukem... Z romantiky zde nastíněné se mi zvedá kufr a na horory mě nikdy neužilo...
Star Wars mě nikdy moc nebraly, první filmy (ty s debilním zlatým a stříbrným robotem, pilotem orangutanem atd.) mě přímo odpuzovaly.
Mandalorian je ale jiný kafe, nastavil do světa SW jiný level. Moc se těším :-)
Já bych se i podívala na Helstrom, ale bohužel můj odpor k Tomu Austenovi je větší, než má touha vidět seriál, kde hraje hlavní roli. :/
Já jsem zvědavá na Emily, snad nezklame. Taky se hodně těším na NPL Soulmates, Next, Undoing a samozřejmě i Helstrom a Haunting of Bly Manor - horory, to je moje :)
Z finálí nás tentokrát (konečně) nečeká žádný velký konec, ale možná mrknu mimo pořadí ve svém sledovacím plánu na komplet Room 104, abych to měla ruku v ruce s posledním dílem pěkně celé nakoukáno.
Mandalorian a Haunting of Bly Manor. K tomu navíc pokračování Borata. Tento měsíc vypadá skvěle :)
andromache napsal(a):
Z romantiky zde nastíněné se mi zvedá kufr a na horory mě nikdy neužilo...
Já jsem uvažovala, jestli se napsat k Lupě k té Emily a pořádně si "zahejtit", ale pak jsem to vyhodnotila tak, že mám lepší věci na práci. :D
Za me Warrior, The haunting of Bly Minor, Right Stuff, Barbaren, La Revolution. Uvidim s Mandalorian, za me prvni se serie nic moc.