Doufám, že se náš výběr líbí, seriály vás zaujmou a budete mít co sledovat.
Jako obvykle přehled všech seriálů z 5+1
tak ja mám skoro väčšinu seriálov z rubriky za mnou. X Company na mňa už čaká a pridávam na zoznam aj English Game....Warriora mám za sebou prvú sériu, do tej druhej sa mi teraz nejak nechce, možno to dám potom naraz až skončí s2
X Company, Waco, Warrior a Alias Grace jsou super seriály, ty rozhodně mohu taky doporučit :)
Z Waco jsem viděla zatím jenom pilot v rámci jedné výzvy a zatím se ne a ne dokopat k dalším epizodám.. Btw, proč mám pocit, že na tomhle widgedu ze seriálu je Melissa Benoist :D?
Jinak zkusím možná X Company, ale ten zbytek mě nijak neoslovil...A to mám dobovky většinou ráda...
Z uvedenych seriálů jsem viděla jenom Hru z Anglie, která zahřála mé fotbalové srdce a kterou vřele doporučuju. Skvělý obsazení i děj o prvním placeném fatbalovem hráči. Dostala sem chuť si to pustit ještě jednou :D
binnie123 napsal(a):
Z uvedenych seriálů jsem viděla jenom Hru z Anglie, která zahřála mé fotbalové srdce a kterou vřele doporučuju. Skvělý obsazení i děj o prvním placeném fatbalovem hráči. Dostala sem chuť si to pustit ještě jednou :D
To mě těší :)
Když jsou tu ty historické seriály, tak třeba někdo dokáže poradit. Před časem jsem na ČSFD narazil na historické kostýmní drama, a dnes si za boha nemůžu vzpomenout na název :/ :D. Určitě to není nic velkého, ani nic o reálné historické osobnosti, takže žádné Panství Downton, Koruna, Tudorovci, Porodní sestřičky... nic takového. Zároveň to měla poměrně dost sérií, a stále se to podle mě i natáčelo. Určitě k tomu byli české titulky na titulky.com, a vytvářela je podle mě žena. Zároveň to byl seriál, který byl v AJ, ale řekl bych, že hlavní produkce nebyla z USA. Hlavní postavou byla žena. Časové zařazení nejspíš tak 17. - 18. století, tam to může být +- 1. Na ČSFD jsem to hodil do poradny, ale bohužel :D tak třeba někdo poradí tady :)
fabec1222 napsal(a):
Když jsou tu ty historické seriály, tak třeba někdo dokáže poradit. Před časem jsem na ČSFD narazil na historické kostýmní drama, a dnes si za boha nemůžu vzpomenout na název :/ :D. Určitě to není nic velkého, ani nic o reálné historické osobnosti, takže žádné Panství Downton, Koruna, Tudorovci, Porodní sestřičky... nic takového. Zároveň to měla poměrně dost sérií, a stále se to podle mě i natáčelo. Určitě k tomu byli české titulky na titulky.com, a vytvářela je podle mě žena. Zároveň to byl seriál, který byl v AJ, ale řekl bych, že hlavní produkce nebyla z USA. Hlavní postavou byla žena. Časové zařazení nejspíš tak 17. - 18. století, tam to může být +- 1. Na ČSFD jsem to hodil do poradny, ale bohužel :D tak třeba někdo poradí tady :)
Smrdí to Outlanderem (dobové zasazení, české titulky, ne úplně typicky americký seriál žena v hlavní roli), ale může to být v podstatě cokoliv, protože Outlander není kostýmní drama :)
Z těchto historických a ne moc známých seriálu mám ráda Call the midwife. Ten je skvělý
tak asi po prvý krát sa môžem prihlásiť s tým,že mám za sebou všetky seriály čo boli v 5+1 doporučené. z toho kola mi chýbali len X Company a English game
X Company si ma naozaj získalo,všetko som prežívala s postavami, Gabik vie =D zažila zopár šokov, stálo ma to o niečo viacej sĺz a koniec ma dostal. určite jeden tých vydarených koncov
English Game. tu sa musím priznať,že seriály so športovou tématikou až tak nevyhľadávam. max som tak videla One three hill a Friday night lights. a teraz nedávno Ted Lasso, ktorý ma ozaj dostal. a to isté aj English game. čo som bola prekvapená. tých 6 častí ubehlo ako voda a ja som chlapcom držala palce počas celej ich cesty. tu som si inač pri sledovaní všimla jemné prepojenie s iným seriálom z článku a to Alias Grace.Edward Holcroft sa objavil totižto v oboch =D