Diskuze k článku S lupou do historie: Dark Angel
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 10. 2020 / 15:05:37 (před 4 roky)
off

Ty, ragelly, neměla tahle SLDH vyjít náhodou už včera ]:)? SLDH patří středa 16:00 pokud vím, tak mi nedělej bordel v rozvrzích :P.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 10. 2020 / 15:44:26 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ty, ragelly, neměla tahle SLDH vyjít náhodou už včera ]:)? SLDH patří středa 16:00 pokud vím, tak mi nedělej bordel v rozvrzích :P.

Nevím teda, jak jsi přišla zrovna na ten čas :D Jinak jo, neděle a středa, ale je to flexibilní - včera byl konec měsíce, takže velký článek měl přednost. Dala bych vydání na včera ráno, ale článek byl hotový až odpoledne, takže musel počkat :))

andromache
1. 10. 2020 / 16:30:30 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Nevím teda, jak jsi přišla zrovna na ten čas :D Jinak jo, neděle a středa, ale je to flexibilní - včera byl konec měsíce, takže velký článek měl přednost. Dala bych vydání na včera ráno, ale článek byl hotový až odpoledne, takže musel počkat :))

Pozorováním, že to tak bylo vždycky :P :D? A jinak člověk se s tím píše, aby to měl hotové a ty to pak vydáš o den později.. To fakt jednoho naštve :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 10. 2020 / 16:34:34 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Pozorováním, že to tak bylo vždycky :P :D? A jinak člověk se s tím píše, aby to měl hotové a ty to pak vydáš o den později.. To fakt jednoho naštve :D.

Jo, s tím se musí smířit všichni přispěvatelé do těchto rubrik :D Že někdy na jejich názory čekám, ale někdy musí počkat oni pár dnů, než se to vydá :D NPL a SLDH jsou výplňové články, které házím ven, když je místo :D

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
1. 10. 2020 / 17:45:42 (před 4 roky)
off

Nikdy jsem to nedokoukala, skoncila jsem v prvni pulce 2.serie, ani nevim zda to nekonci otevrene. 😂 Na tu dobu to slo, dneska uz nic moc.

"Let's put a smile on that face!"
andromache
1. 10. 2020 / 17:56:16 (před 4 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Nikdy jsem to nedokoukala, skoncila jsem v prvni pulce 2.serie, ani nevim zda to nekonci otevrene. 😂 Na tu dobu to slo, dneska uz nic moc.

Já myslím, že to pořád ještě dokáže obstát i v dnešní konkurenci.. Já to třeba nikdy neviděla celé a teď si to s radostí sjíždím. A baví mě to víc, než leckteré "žhavé novinky".

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
5. 10. 2020 / 14:27:39 (před 4 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Já to kdysi viděla celé a mám dojem, že to bohužel končí otevřeně.