Normálně čekám na novinku pod lupou, ale tohle bylo prostě dobrý.. takže za jedno odpoledne jsem to měla shlédnuté. Za mě určitě jeden z lepší seriálů.. poslední doby.
Na tuto novinku sa chystam uz aor dni, hoci je to trochu mimo to co bezne sledujem. Lily Collins bola vynikajuca v "To the bone -Na kost", kto nevidel tak odporucam- hoci tema anorexie nie je pre kazdeho zaujimava. Spat ale k Emily v Parizi, moda je tiez vec vkusu, uvidim aka bude tu.
Tak tohle URČITĚ není seriál pro mě :D. Stačí mi jméno Darren Starr a dávám ruce pryč :D. Plus ten popisek je vyloženě jak z nasládlé limonády a to nemusím... Díky Ragelly, žes mě v tom utvrdila :D.
andromache napsal(a):
Tak tohle URČITĚ není seriál pro mě :D. Stačí mi jméno Darren Starr a dávám ruce pryč :D. Plus ten popisek je vyloženě jak z nasládlé limonády a to nemusím... Díky Ragelly, žes mě v tom utvrdila :D.
My pleasure :D
Younger mě asi chytlo víc, ale nebylo to špatné. Padlo to během neděle.
Tak tohle bylo skvělý, těším se na pokračování. Oddechovka přesně pro mě, navíc Lily je prostě srdcovka ♥
Taky už mám odsledované. Lily ta role sedne, jen škoda místy trochu moc předvídatelného děje, i když o občasné zvraty a překvapení taky není nouze. Celkově příjemný seriál, zvláště v téhle době, kdy těch novinek zase není tolik, jak jsme byli zvyklí.
Za mňa teda úplná konina a miestami som sa prichytila, že driemem. :D
Mně se to líbilo, oddechovka jako blázen. Snad to nezruší.
Lily opět ta nejlepší, nejkrásnější a nejúžasnější. :D
Romix napsal(a):
Lily opět ta nejlepší, nejkrásnější a nejúžasnější. :D
Ironie, nebo fakt? :D
ragelly napsal(a):
Ironie, nebo fakt? :D
Samozřejmě fakt :)