Diskuze k článku Novinka pod lupou: Monsterland (Hulu)
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
10. 10. 2020 / 02:54:13 (před 4 roky)
off

To bylo utrpení jak prase, co se postav týče. Trailer trash + uřvaná děcka jsou to, co nejvíc nesnáším. :D
Čekala jsem sice větší monstra, ale i když ten pilot vůbec žádný horor nebyl, bavilo mě to.
ragelly, já to s tou holkou pochopila tak, že jí ruplo v bedně poté, co si trochu zaplavala ve vaně. A nemyslím, že to mělo otevřený konec. Toni se konečně zbavila svého ďábla a otevřela si tím budoucnost - v podstatě to, o čem mluvila s Alexem, taková paralela mezi nimi.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 10. 2020 / 17:41:22 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

To bylo utrpení jak prase, co se postav týče. Trailer trash + uřvaná děcka jsou to, co nejvíc nesnáším. :D
Čekala jsem sice větší monstra, ale i když ten pilot vůbec žádný horor nebyl, bavilo mě to.
ragelly, já to s tou holkou pochopila tak, že jí ruplo v bedně poté, co si trochu zaplavala ve vaně. A nemyslím, že to mělo otevřený konec. Toni se konečně zbavila svého ďábla a otevřela si tím budoucnost - v podstatě to, o čem mluvila s Alexem, taková paralela mezi nimi.

Mně přišla právě divná už před tou vanou, ale možná byla jen stydlivá před tátou, kterého nikdy neviděla. Dávalo by to smysl, co píšeš :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 1. 2022 / 02:22:58 (před 2 roky)
off

Dokoukáno. Celá série byla jedna velká otevřená kniha, každý díl sám o sobě nijak uzavřeně nekončil, je pouze na divákovi samotném, co si z něho odnese. Ne jednou jsem googlila a hledala různé interpretace, jak na konkrétní díly nahlíží ostatní, protože jsem v tom trošku tápala. Tento typ seriálů nemám obecně ráda, ale z nějakého důvodu jsem na něj asi měla docela náladu, protože mi sledování nevadilo :) I tak ale hodnotím 50 %, protože díly byly obecně až moc WTF.

Závěr:
Každá epizoda je uzavřená (otevřená) kapitola.