Diskuze k článku Netflix ruší GLOW i Teenage Bounty Hunters!
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
5. 10. 2020 / 23:06:34 (před 4 roky)
off

Nepřehání to s tím odvoláváním na koronu? Když se na některé série čeká třeba tři čtyři roky, tak proč zrovna Netflix s roztočeným seriálem dělá něco takového. Ale tak teda s Teenage Bounty Hunters mě vytočili neskutečně, to jsem konečně dal dohromady i zbylé tři epizody, které mi k doplnění chyběly a teď toto. Fakt jsem čekal, kdy přijde info o druhé sérii a místo toho konec, tak asi smůla no.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 10. 2020 / 23:12:09 (před 4 roky)
off

Teenage mě mrzí, sice jsem ještě neviděla, ale zase další cliffhanger? Chyo.

GLOW jsem plánovala rozlučkový článek. Tak zase nic...

Canary forever
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
5. 10. 2020 / 23:17:30 (před 4 roky)
off

Tak to si dělají fakt už srandu... TBH bylo skvělý... Nechápu proč pořád ruší dobrý serialy a špatný tam nechávají...

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 10. 2020 / 23:17:53 (před 4 roky)
off

Tyjo ten Netflix začíná být čím dál větší pojeb.. Ať se sakra teda na nějaké vlastní seriály vykašlou úplně a vysílají jenom to, co koupí jinde.. Protože tohle už začíná být přehnaný. Dřív byl Netflix známý jako zachránce seriálů, zato teď je z něj spíš nechutný seriálový kat :´(. Teď mě teda fakt nas**li že to tak musím říct :(. Jednak kvůli cliffhangeru na konci a jednak kvůli té romanci u které jsem doufala v nějaký vývoj. Už to s tím odvoláváním na covid fakt přehánějí.. A zrovna oni, kdy nemají vysílání rozdělené na sezony jako klasická velká pětka a je jim v podstatě fuk, kdy seriál natočí. To fakt jako nemohli počkat až se to přežene a natočit to potom?? U Netflixu tenhle přístup vskutku těžce nechápu.. Howgh!

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
5. 10. 2020 / 23:20:33 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tyjo ten Netflix začíná být čím dál větší pojeb.. Ať se sakra teda na nějaké vlastní seriály vykašlou úplně a vysílají jenom to, co koupí jinde.. Protože tohle už začíná být přehnaný. Dřív byl Netflix známý jako zachránce seriálů, zato teď je z něj spíš nechutný seriálový kat :´(. Teď mě teda fakt nas**li že to tak musím říct :(. Jednak kvůli cliffhangeru na konci a jednak kvůli té romanci u které jsem doufala v nějaký vývoj. Už to s tím odvoláváním na covid fakt přehánějí.. A zrovna oni, kdy nemají vysílání rozdělené na sezony jako klasická velká pětka a je jim v podstatě fuk, kdy seriál natočí. To fakt jako nemohli počkat až se to přežene a natočit to potom?? U Netflixu tenhle přístup vskutku těžce nechápu.. Howgh!

U TBH neudali důvod zrušení, předpokládám, že nízká sledovanost.

GLOW má důvod koronu - fyzická stránka, hodně sportu (pocení, zrychlené dýchání...), drahé na výrobu + v kombinaci s odložením natáčení/vysílání (že by se to dostalo na Netflix nejdřív v roce 2022) neměli jistotu, že by si na seriál udělalo čas dost diváků, aby se jim to vyplatilo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
5. 10. 2020 / 23:25:44 (před 4 roky)
off
jesmot napsal(a):

Nepřehání to s tím odvoláváním na koronu? Když se na některé série čeká třeba tři čtyři roky, tak proč zrovna Netflix s roztočeným seriálem dělá něco takového. Ale tak teda s Teenage Bounty Hunters mě vytočili neskutečně, to jsem konečně dal dohromady i zbylé tři epizody, které mi k doplnění chyběly a teď toto. Fakt jsem čekal, kdy přijde info o druhé sérii a místo toho konec, tak asi smůla no.

Ono je něco jiného čekat a čekat. U těch seriálů, kde se čeká dlouho jsou většinou jiní herci a nebo mají jiný druh smluv. Sherlock například. U většiny normální produkce to je ale tak, že platíš hercům za exkluzivitu a že netočí nic jinde. Což je dlouhodobě drahý.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
5. 10. 2020 / 23:25:59 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

U TBH neudali důvod zrušení, předpokládám, že nízká sledovanost.

GLOW má důvod koronu - fyzická stránka, hodně sportu (pocení, zrychlené dýchání...), drahé na výrobu + v kombinaci s odložením natáčení/vysílání (že by se to dostalo na Netflix nejdřív v roce 2022) neměli jistotu, že by si na seriál udělalo čas dost diváků, aby se jim to vyplatilo.

Trochu pochybuju, že šlo o nízkou sledovanost, ale budiž no... Ale co se toho GLOW týče, tak pokud je to už zaběhnutý seriál, tak by snad měl mít svou základnu, která si zaslouží zakončení,jistou ne?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
5. 10. 2020 / 23:26:25 (před 4 roky)
off

Nieeee, moje milované GLOW 😭 F*ck you, Netflix!

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
5. 10. 2020 / 23:35:06 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ono je něco jiného čekat a čekat. U těch seriálů, kde se čeká dlouho jsou většinou jiní herci a nebo mají jiný druh smluv. Sherlock například. U většiny normální produkce to je ale tak, že platíš hercům za exkluzivitu a že netočí nic jinde. Což je dlouhodobě drahý.

To beru, to je fakt, kdo ví, jaké byly smlouvy, mně spíš šlo o takové ty návraty až neplánované. Myslím, že se dají smlouvy udělat "benevolentnější", ale zase beru, že už by si třeba tolik lidí nenašlo cestu k závěrečné řadě (v případě GLOW). Spíš je to prostě takové až smutné, že se něco roztočí, dokonce se dokončí celá epizoda a pak se vše odpíská. Ale chápu, peníze jsou peníze.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 10. 2020 / 23:35:20
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
5. 10. 2020 / 23:35:57 (před 4 roky)
off

U Bounty Hunters jsem si zanadávala už na timeline, kde mi tradičně ragelly oznámila zrušení, ale Glow?!?!
Já si tak vesele čtu s tím, že pohoda, bude alespoň ta závěrečná sér... 🤡 big fat NOPE

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
ragelly
5. 10. 2020 / 23:39:01 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

U Bounty Hunters jsem si zanadávala už na timeline, kde mi tradičně ragelly oznámila zrušení, ale Glow?!?!
Já si tak vesele čtu s tím, že pohoda, bude alespoň ta závěrečná sér... 🤡 big fat NOPE

Glow už jsem právě ve sledovaných měla díky tomu, že oznámili tu závěrečnou čtvrtou řadu předem... takže tahle nečekaná nemilá situace v mém watchlistu vlastně vůbec nic nezměnila. Jen mi GLOW posunula o několik desítek příček výš v mém sledovacím plánu (tím, že vlastně bude/je o deset dílů míň). Ale na to mám samostatnou excelovou tabulku.

andromache
5. 10. 2020 / 23:43:38 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Nieeee, moje milované GLOW 😭 F*ck you, Netflix!

To teď jedu jako mantru tady i na tumblr... Bohužel...

andromache
5. 10. 2020 / 23:44:48 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Glow už jsem právě ve sledovaných měla díky tomu, že oznámili tu závěrečnou čtvrtou řadu předem... takže tahle nečekaná nemilá situace v mém watchlistu vlastně vůbec nic nezměnila. Jen mi GLOW posunula o několik desítek příček výš v mém sledovacím plánu (tím, že vlastně bude/je o deset dílů míň). Ale na to mám samostatnou excelovou tabulku.

Tak s tou excelovou tabulkou je to teda masakr :D. Skoro mi to zní jako OCD :D.

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
5. 10. 2020 / 23:47:18 (před 4 roky)
off
Canary forever napsal(a):

Tak to si dělají fakt už srandu... TBH bylo skvělý... Nechápu proč pořád ruší dobrý serialy a špatný tam nechávají...

Naprosto přesně! Tohle bylo skvělý a na produkci to taky nemohlo stát tolik. Jsem zklamán :-(

Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
5. 10. 2020 / 23:49:05 (před 4 roky)
off

Glow mě neskutečně mrzí. Opravdu by si zasloužilo zakončení, třeba formou filmu až se to přežene. Ach jo...

ragelly
5. 10. 2020 / 23:52:58 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak s tou excelovou tabulkou je to teda masakr :D. Skoro mi to zní jako OCD :D.

Myslíš tohle? :D
(velký obrázek)

Matuush
5. 10. 2020 / 23:57:55 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

(velký obrázek)

😍 Konečně někdo, kdo miluje tabulky stejně jako já 😁 ten celkový čas je top. Už rozumím, jak si plánuješ sledování seriálů do odvysílání finále

andromache
6. 10. 2020 / 00:00:20 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

(velký obrázek)

Ježiši kriste :D. Trochu mi to připomíná tabulku XWP fanfiků, kterou si taky vedu :D.

ragelly
6. 10. 2020 / 00:01:52 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

😍 Konečně někdo, kdo miluje tabulky stejně jako já 😁 ten celkový čas je top. Už rozumím, jak si plánuješ sledování seriálů do odvysílání finále

Jj, vždycky si to cca spočítám, aby mi to vyšlo akorát :D Na začátku roku jsem to měla seřazené podle počtu epizod, ale v létě jsem ke všem 550 seriálům přidala ty sloupce se stopáží a časem, protože to mi teď nejvíc vyhovuje - je to nejrychlejší způsob, jak seriály z watchlistu dostat :D

ragelly
6. 10. 2020 / 00:02:32 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Ježiši kriste :D. Trochu mi to připomíná tabulku XWP fanfiků, kterou si taky vedu :D.

Jo! To je v podstatě úplně to stejné! :D

andromache
6. 10. 2020 / 00:05:26 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jo! To je v podstatě úplně to stejné! :D

Aha, takže nějaké to OCD u mě bude asi taky :D.

Nyx
6. 10. 2020 / 00:07:44 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

To teď jedu jako mantru tady i na tumblr... Bohužel...

Jeden z mála seriálov, kde sú chlapi na vedľajšej koľaji a netočí sa to len okolo nich a oni mi ho zrušia. Fakt ma neskutočne naštvali. Parchanti!

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
6. 10. 2020 / 00:10:12 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Jeden z mála seriálov, kde sú chlapi na vedľajšej koľaji a netočí sa to len okolo nich a oni mi ho zrušia. Fakt ma neskutočne naštvali. Parchanti!

Možná právě proto to nemělo sledovanost (jestli to byl ten důvod pro zrušení) a oni tomu dali sekeru.. Fuck this world, really :(.

Nyx
6. 10. 2020 / 00:16:14 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Možná právě proto to nemělo sledovanost (jestli to byl ten důvod pro zrušení) a oni tomu dali sekeru.. Fuck this world, really :(.

Akože chápem, že kvôli korone sa blbo natáčajú scény v ringu, ale mohli dať aspoň skrátenú sériu, keď už to predĺžili. Toto je čistá podpásovka, keďže mám Alison veľmi rada a teraz mi ju zoberú. Fucking hell!

andromache
6. 10. 2020 / 00:20:06 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Akože chápem, že kvôli korone sa blbo natáčajú scény v ringu, ale mohli dať aspoň skrátenú sériu, keď už to predĺžili. Toto je čistá podpásovka, keďže mám Alison veľmi rada a teraz mi ju zoberú. Fucking hell!

GLOW mě minulo, ale vztek chápu.. Já ho mám kvůli Teeange bounty hunters... Ale u GLOW je to podraz o to větší, že měla být ještě jedna série (což mi připomíná můj vztek na ABC za zrušení Stumptown)...

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
6. 10. 2020 / 00:28:22 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

(velký obrázek)

Podobnou tabulku mám taky! Jen na google, abych ji měla online 😂.

ragelly
6. 10. 2020 / 00:34:21 (před 4 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Podobnou tabulku mám taky! Jen na google, abych ji měla online 😂.

Já chtěla po Fruiko to řazení podle celkového času ve watchlistu nevím jak dlouho, ale pořád mě ignoruje, tak jsem si ho musela vytvořit takhle mimo 😅 Online mi to nesedí, kolikrát jsem se snažila pracovat v google docs, ale to zvládám max. NPL tabulku, vše ostatní musím mít hezky v programu :D Nevím proč, ale musím :D

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 10. 2020 / 00:34:27 (před 4 roky)
off

Oba som chcel pozerať. Oba už aspoň nemusím.
Pri GLOW by im nemuseli platiť za exkluzivitu. Nech si hrajú kde chcú a prídu natočiť len záver. Už sme sa o tom bavili párkrát, niektorým to tu nevadí a vedia si užiť aj seriál bez orgaz... vyvrcholenia. Pre mňa taký seriál ani nemá zmysel zapínať. Už som sa dosť napálil pri mnohých čo som pozeral od začiatku a zrušili ich. Ale ísť do toho s vedomím že to bude neuzavreté, to nie.

A fakt nechápem to že "záverečná časť poslednej série bude slúžiť ako záver seriálu". Veď nemajú na výber. To je ako keby zemetrasenie zničilo budovu a mesto ju vyhlási za zničenú. Nie, neslúži ako záver, slúži ako nevyhnutný koniec, ale nie plnohodnotný záver.

Navyše môžu spraviť záverečný film, alebo minisériu a skrátiť príbeh. Vždy sa dá, ale treba chcieť priniesť záver fanúšikom. Možno Netlfix nie je zabijak serialov, ale už rozhodne nie je ani ich záchranca.

Nyx
6. 10. 2020 / 00:36:57 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

(velký obrázek)

Ale tie malé písmená na začiatku, to je ostuda! 😄

ragelly
6. 10. 2020 / 01:28:35 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ale tie malé písmená na začiatku, to je ostuda! 😄

Jo, to je můj zlozvyk, že často všechno píšu malým písmenem, protože je to rychlejší :D

andromache
6. 10. 2020 / 01:37:42 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jo, to je můj zlozvyk, že často všechno píšu malým písmenem, protože je to rychlejší :D

A pak nemá pan Češtin trpět tyjo :D.

Nyx
6. 10. 2020 / 02:08:21 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Moje OCD zaplakalo 😬

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 10. 2020 / 06:59:53 (před 4 roky)
on

Ahá! TBH jako Teenage Bounty Hunters a já si říkal, že mi do těch vět "to be honest" nějak nesedí. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 10. 2020 / 08:20:30 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

(velký obrázek)

mne sa to paci, pri tak velkom watchliste sa ani neda inak, mam nieco podobne, akurat bez stopaze 😂

NinaH
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
6. 10. 2020 / 11:58:59 (před 4 roky)
off

By ma zaujímal dôvod zrušenia TBH či to bolo kvôli korone alebo kvôli sledovanosti. Mohla by iná stanica zachrániť tento seriál, ale nedávam tomu veľké nádeje. A netflix by už mal konečne prehodnotiť svoj prístup k seriálom, drvivou väčšinou všetko zruší po prvej sérii, hneď ako seriál nemá tie správne čísla, tak sa ide zrušiť. Ja osobne už nevidím dôvod sledovať nové seriály od netflixu, radšej počkám pokým sa ten seriál uchytí s dvoma či troma sériami a potom dám tomu šancu.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
6. 10. 2020 / 16:43:21 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

(velký obrázek)

Používám hodně podobnou tabulku, řazenou sestupně podle celkového času, a když mám odsledováno, hodím tam jedničku a do samostatného sloupečku doplním datum dokoukání, takže se mi pak pod watchlistem rovnou vytváří seznam zkouknutých seriálů podle data :)

Ty časy tady někde jsou, nebo taky musíš chodit na ćsfd? :)

Jinak mě Netflix zase jednou NAŠTVAL a mám chuť vstoupit do stávky!

ragelly
6. 10. 2020 / 16:46:45 (před 4 roky)
off
petrSF napsal(a):

Používám hodně podobnou tabulku, řazenou sestupně podle celkového času, a když mám odsledováno, hodím tam jedničku a do samostatného sloupečku doplním datum dokoukání, takže se mi pak pod watchlistem rovnou vytváří seznam zkouknutých seriálů podle data :)

Ty časy tady někde jsou, nebo taky musíš chodit na ćsfd? :)

Časy jsem hledala na Wikipedii a na Netflixu :) Jinak dokoukané podle data mi to řadí přímo tady v ohodnocených, protože (kromě realitek) nehodnotím nic, co jsem neviděla komplet. Já co dosleduju, to z tabulky rovnou mažu, aby se mi pak měnily ty statistiky (počet zbývajících seriálů a epizod).

andromache
6. 10. 2020 / 17:34:41 (před 4 roky)
off
petrSF napsal(a):

Vstoupit do stávky sice můžeš,ale hádám, že moc platné ti to nebude :-).

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
6. 10. 2020 / 18:36:00 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Vstoupit do stávky sice můžeš,ale hádám, že moc platné ti to nebude :-).

Takže když teď budu 2 měsíce místo netflixáren maratonovat Xenu, s čímž jsem v neděli začal, tak jako nepůjdou do sebe a nepřehodnotí ta pitomá rozhodnutí? To bych se na to podíval :D

andromache
6. 10. 2020 / 18:41:18 (před 4 roky)
off
petrSF napsal(a):

Takže když teď budu 2 měsíce místo netflixáren maratonovat Xenu, s čímž jsem v neděli začal, tak jako nepůjdou do sebe a nepřehodnotí ta pitomá rozhodnutí? To bych se na to podíval :D

Tak teď jsi mě fakt rozesmál kamaráde :D. Hlavně s tím Xena maratonem :D. Piš na timeline postřehy ať se pobavím :D.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
6. 10. 2020 / 22:59:51 (před 4 roky)
off
Matuush napsal(a):

Jop, čekal jsem to samé a ono nic... jakože ne že by to nešlo zakončit tou třetí řadou, ale...tu jednu epizodu by mohli vyhodit ven, nemyslíš? 😀

And when my time is up, have I done enough?
Matuush
6. 10. 2020 / 23:24:24 (před 4 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Jop, čekal jsem to samé a ono nic... jakože ne že by to nešlo zakončit tou třetí řadou, ale...tu jednu epizodu by mohli vyhodit ven, nemyslíš? 😀

Já věřím, že pokud se ozve dostatek fanoušků, tak ji vydají. Otázkou ale je, jestli už i prošla postprodukcí nebo mají jen filmový materiál 🤔

andromache
7. 10. 2020 / 00:42:10 (před 4 roky)
off

A když si pomyslím, že jsem chtěla doufat, že by Netflix třeba zachránil Stumptown, tak se musím až hořce smát své vlastní naivitě :(.

andromache
9. 10. 2020 / 01:38:51 (před 4 roky)
off

Pobavilo, ale sedí to...