Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Right Stuff (Disney+)
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
16. 10. 2020 / 10:46:42 (před 4 roky)
off

To teda nevím, co Micuda sledoval, ale Joe Dempsie tam opravdu nehraje. Původně tam měl hrát, ale nakonec byl přeobsazen. :D

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 10. 2020 / 10:57:53 (před 4 roky)
off
tommmyk napsal(a):

To teda nevím, co Micuda sledoval, ale Joe Dempsie tam opravdu nehraje. Původně tam měl hrát, ale nakonec byl přeobsazen. :D

Tak to je možné, jak jsem psal, tak tam bylo tolik tváří, že jsem v nich byl ztracený. A bohužel byl a možná pořád je napsaný v obsazení. :D

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 10. 2020 / 10:58:12
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
16. 10. 2020 / 13:01:18 (před 4 roky)
off

Na The Astronaut Wives Club jsem se kdysi těšila a po prvním díle to vzdala, protože jsem se nudila.. For All Mankind a Away na mě zatím čekají, takže nemůžu soudit. Ale je fakt, že tohle mám ve chci vidět už od chvíle, kdy vylezly první informace. Tak snad mě to nakonec nezklame podobně jako zmíněný Klub manželek....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 10. 2020 / 14:53:43 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

For All Mankind... tohle mám ve chci vidět už od chvíle, kdy vylezly první informace. Tak snad mě to nakonec nezklame podobně jako zmíněný Klub manželek...

Nezklame :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
16. 10. 2020 / 15:09:59 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Nezklame :-)

Zapomínáš,že můj vkus je hodně specický a mám tendence se začít nudit hodně hodně rychle... Obzvlášť, pokud mi nesednou herci nebo charaktery...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 10. 2020 / 15:10:21
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 10. 2020 / 15:41:04 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

...můj vkus je hodně specický...

Kromě toho, že je tam poctivě zpracovaná alternativní historie, tak jsou tam v hojné míře redundantně vnucené m.j. LGBTQIAPK prvky, takže by tě to mohlo uspokojit.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
16. 10. 2020 / 15:42:40 (před 4 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Kromě toho, že je tam poctivě zpracovaná alternativní historie, tak jsou tam v hojné míře redundantně vnucené m.j. LGBTQIAPK prvky, takže by tě to mohlo uspokojit.

Tak ve For All Mankind vím, že ty tvoje tzv vnucené LGBT+ prvky jsou a stejně jsem se k tomu ještě nedostala....

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
13. 1. 2022 / 01:51:25 (před 2 roky)
off

Dokoukáno. Přemýšlela jsem, jestli dát 60, nebo 70, nakonec ale vyhrálo nižší hodnocení. Seriál to není špatný, dobře se na něj kouká, ale na můj vkus se málo zaměřuje na přípravu letu do vesmíru a až moc řeší rodinná dramata. Jasně, je to historie, tak nějak přibližně to asi ve skutečnosti bylo. Ale někdy ta rivalita byla až trošku moc.

Závěr:
Uspokojivý. Shepardovi se úspěšně podaří vyletět do vesmíru a vrátit se zpátky. Po úspěchu mise prezident oznámí v projevu, že do konce desetiletí plánuje přistát na Měsíci, což všechny šokuje a znervózní, protože nikdo neví, jestli je to vůbec možné, natož v tak krátkém časovém horizontu. John bere svou "porážku" překvapivě klidně, což ohromí i jeho manželku. Shepard se přizná, že ani po tomto úspěchu není spokojený, jeho povaha ho žene za další velkou výzvou a úspěchem. Trudy s děvčaty opouští Coopera, protože k ní nechová dostatečný respekt. Chce se sama přidat do ženského vesmírného programu, ale kvůli tomu, co její manžel veřejně na tiskovce řekl, ji nepřijmou. Trudy učí svou dceru pilotovat letadlo.