Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Haunting of Bly Manor (Netflix)
Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
9. 10. 2020 / 20:17:08 (před 4 roky)
off

Hill House nasadil laťku hodně vysoko, ale po prvním díle Bly Manor u mě převládá spokojenost, tak snad to bude jen lepší a lepší! :) Rád zase někde vidím Rahula, v iZombie byl perfektní, a herce z první série jakbysmet.
Jen bych měl takový techničtější dotaz, uvažovalo se o spojení těch dvou seriálů pod jeden? Přeci jen mi to přijde dost jako AHS, které je zde také vedeno jako jeden seriál, nikoli dva. Dík za odpověď :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 10. 2020 / 20:34:07 (před 4 roky)
off
Majkl303 napsal(a):

Hill House nasadil laťku hodně vysoko, ale po prvním díle Bly Manor u mě převládá spokojenost, tak snad to bude jen lepší a lepší! :) Rád zase někde vidím Rahula, v iZombie byl perfektní, a herce z první série jakbysmet.
Jen bych měl takový techničtější dotaz, uvažovalo se o spojení těch dvou seriálů pod jeden? Přeci jen mi to přijde dost jako AHS, které je zde také vedeno jako jeden seriál, nikoli dva. Dík za odpověď :)

Netflix to má taky samostatně, takže asi spíš ne :)

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
9. 10. 2020 / 20:48:15 (před 4 roky)
off

V Haunting of the hill house byly lekačky jenom dvě a obě tak geniální, že jsem si je musel několikrát přetočit a podívat se na ně znovu. Snad se toho bude držet i tahle série :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
10. 10. 2020 / 00:53:41 (před 4 roky)
off
Kolombo napsal(a):

V Haunting of the hill house byly lekačky jenom dvě a obě tak geniální, že jsem si je musel několikrát přetočit a podívat se na ně znovu. Snad se toho bude držet i tahle série :)

Z té v tom autě jsem si tehdy málem ucvrkla. :D Po mnoho letech jsem se u hororu fakt lekla a bylo to super!

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 10. 2020 / 00:55:14
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 10. 2020 / 08:24:56 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Netflix to má taky samostatně, takže asi spíš ne :)

American Crime Story je na Netflixu taky odděleně, tohle bych jako bernou minci nebral.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 10. 2020 / 11:50:52 (před 4 roky)
off
migilko napsal(a):

American Crime Story je na Netflixu taky odděleně, tohle bych jako bernou minci nebral.

Ok, tak na imdb a tv maze to je zvlášť :)

Camfourek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
12. 10. 2020 / 10:31:54 (před 4 roky)
off

Tak mám dokoukáno. Nebylo to špatné, ale na Hill House to nemá. Na můj vkus je to moc poetické. Lekla jsem se jen jednou a to jsem tam tu lekačku stejně předpokládala. Ale kouká se na to dobře, vůbec to není špatné, to zase ne, ale člověk pořád čeká až to vygraduje do něčeho opravdu opravdu strašidelného a nic.

Franki
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
12. 10. 2020 / 18:01:49 (před 4 roky)
off

pro me zatim zklamání hodne osychologie malinko duchařiny. Jediny plus nejsou tam tedy zatim prostřihy na dospelé verze tech deti

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
12. 10. 2020 / 18:26:27 (před 4 roky)
off

Hm.. Nejsem sice fanda hororů a Hill house jsem neviděla, ale vzhledem k bouři, jaká se teď rozpoutala na tumblr (a protože Rahul Kohli byl jediný snesitelný Supergirl love interest, plus v iZombie byl taky fajn) jsem docela i ochotná to zkusit.. Ale jestli se pak budu v noci bát (já jsem snadno vyděsitelný člověk, docela strašpytel :D), tak ať si mě ty holky na tumblr nepřejou :D :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 10. 2020 / 18:28:15
Franki
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 10. 2020 / 21:55:38 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Hm.. Nejsem sice fanda hororů a Hill house jsem neviděla, ale vzhledem k bouři, jaká se teď rozpoutala na tumblr (a protože Rahul Kohli byl jediný snesitelný Supergirl love interest, plus v iZombie byl taky fajn) jsem docela i ochotná to zkusit.. Ale jestli se pak budu v noci bát (já jsem snadno vyděsitelný člověk, docela strašpytel :D), tak ať si mě ty holky na tumblr nepřejou :D :D :D.

Andro: pokud nejsi extremni straspytel tak budes v pohode tech lekaček je tam poskrovnu je to ale pro me slaby psychothriler

andromache
14. 10. 2020 / 22:49:33 (před 4 roky)
off
Franki napsal(a):

Andro: pokud nejsi extremni straspytel tak budes v pohode tech lekaček je tam poskrovnu je to ale pro me slaby psychothriler

Nevím, jestli se zrovna ty dáš brát jako berná mince :D. Mám pocit, že tebe nevyděsí nic :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 10. 2020 / 23:33:32 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Hm.. Nejsem sice fanda hororů ... Ale jestli se pak budu v noci bát (já jsem snadno vyděsitelný člověk, docela strašpytel :D), tak ať si mě ty holky na tumblr nepřejou :D :D :D.

Tak se kouknem spolu - každá jedním okem? Mě už to čeká na disku a jsem každým dnem odhodlanější :D Hill House jsem nějak horko těžko zvládla, ale i to bylo na mě skoro víc než dost :/ Ale nelituju a na tohle se těším.
Jinak jsem na tom asi dost podobně. Odjakživa mám blbej pocit ve stodolách, na půdách... odlehlých místnostech... I v rodném domě dodnes nerada chodím v noci na chodbu a dál :D

andromache
14. 10. 2020 / 23:46:48 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Tak se kouknem spolu - každá jedním okem? Mě už to čeká na disku a jsem každým dnem odhodlanější :D Hill House jsem nějak horko těžko zvládla, ale i to bylo na mě skoro víc než dost :/ Ale nelituju a na tohle se těším.
Jinak jsem na tom asi dost podobně. Odjakživa mám blbej pocit ve stodolách, na půdách... odlehlých místnostech... I v rodném domě dodnes nerada chodím v noci na chodbu a dál :D

Tak to by ses u nás asi zbláznila :D. Věčně nám křupou zdi, něco se sype v komíně a tuhle se nám tu proháněla taková meluzína, že jsem myslela, že mě jebne :D. Ale je fakt, že takové snímky asi fakt lepší sledovat s někým :D.

IrmaVep
15. 10. 2020 / 19:09:11 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak to by ses u nás asi zbláznila :D. Věčně nám křupou zdi, něco se sype v komíně a tuhle se nám tu proháněla taková meluzína, že jsem myslela, že mě jebne :D. Ale je fakt, že takové snímky asi fakt lepší sledovat s někým :D.

Uaaa, to je strašná představa :D No co ti budu povídat, teď jsem v bytovce. A ač mě hluk od všech (!!) sousedů otravuje, tak jsem na druhou stranu taková klidnější, že aspoň vím, co slyším a vrzání nějakých podlah nebo stropů je tady vyloučeno :D
Jinak mám za sebou první díl... No, že by mi bylo do skoku, to tedy ne! Další díl zase za světla ;D

andromache
15. 10. 2020 / 20:14:47 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Uaaa, to je strašná představa :D No co ti budu povídat, teď jsem v bytovce. A ač mě hluk od všech (!!) sousedů otravuje, tak jsem na druhou stranu taková klidnější, že aspoň vím, co slyším a vrzání nějakých podlah nebo stropů je tady vyloučeno :D
Jinak mám za sebou první díl... No, že by mi bylo do skoku, to tedy ne! Další díl zase za světla ;D

A to jsme ještě v půldomku, takže slyšíš občas i ten randál u sousedů (strašně rádi dupou a normální zavírání dveří a oken jim nic neříká.. To je vždycky taková šlupka, že se otřese celý barák *eyeroll*). Nevím co bys tak dělala u mého otce, který má velký barák :D. Tam se občas bojím v noci i já a to se považuju za odolnou :D. Ale je fakt, že když jsem tam občas byla sama, když byl na noční, tak jsem měla radši až do svítání puštěnou na videu Xenu :D :D.
A nevím, proč jsi takový blázen a pouštíš si podobné záležitosti za tmy :D. I když.. Já tě možná napodobím :D.

IrmaVep
16. 10. 2020 / 09:26:08 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

A to jsme ještě v půldomku, takže slyšíš občas i ten randál u sousedů (strašně rádi dupou a normální zavírání dveří a oken jim nic neříká.. To je vždycky taková šlupka, že se otřese celý barák *eyeroll*). Nevím co bys tak dělala u mého otce, který má velký barák :D. Tam se občas bojím v noci i já a to se považuju za odolnou :D. Ale je fakt, že když jsem tam občas byla sama, když byl na noční, tak jsem měla radši až do svítání puštěnou na videu Xenu :D :D.
A nevím, proeč jsi takový blázen a pouštíš si podobné záležitosti za tmy :D. I když.. Já tě možná napodobím :D.

Ve velkym baraku jsem vyrostla, proto jsem ted v byte :D
Samozrejme jsem koukala za svetla!! Natolik pricetna jeste jsem ;) to jenom ten muj prispevek jsem odesilala pozdeji.

andromache
16. 10. 2020 / 12:56:38 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Ve velkym baraku jsem vyrostla, proto jsem ted v byte :D
Samozrejme jsem koukala za svetla!! Natolik pricetna jeste jsem ;) to jenom ten muj prispevek jsem odesilala pozdeji.

To jsem to asi blbě pochopila :D. Ale jinak já bych teda do paneláku nešla. Stačily mi koleje, děkuju pěkně :D. To už radši křupání zdí než za křupany od vedle, co si ve dvě ráno dělají koncert...