Diskuze k článku Novinka pod lupou: EINSTEIN - Případy nesnesitelného génia (Prima)
Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 10. 2020 / 10:36:17 (před 4 roky)
off

To už je na tom česká televizní tvorba tak špatně, že musí odkupovat i podprůměrné scénáře od našich německých sousedů? Proboha.
DE verzi jsem chvíli sledovala kvůli studiu jazyka a protože na Toma Becka se hezky kouká (co si budeme povídat), prostě guilty pleasure. Tady ale ani ten nejprostší důvod pro sledování opravdu nevidím. :(
Ještěže nemám televizi, br.

I didn't do it... and I'll never do it again!
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
11. 10. 2020 / 10:42:02 (před 4 roky)
off

Ja asi jako ragelly vubec nechapu ten nateseny cvrkot, ktery kolem serialu pozoruju uz nevim jak dlouho. Dloulooouho pred premierou. Nechapu, na co se vsichni tesili, kdyz jde jenom o dalsi z nekolika na-jedno-brdo nametu, ktere uz vsichni zname kolik let, a jeste ke vsemu natoceny u nas :D
Ja se na to urcite zamerne koukat nehodlam (po tom, co jsem precetla prvni nazory uz tuplem ne), leda bych zrovna prochazela kolem TV a bafnul na me ten polonahy Kotek ;D

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
11. 10. 2020 / 10:42:37 (před 4 roky)
off
Ajka napsal(a):

To už je na tom česká televizní tvorba tak špatně, že musí odkupovat i podprůměrné scénáře od našich německých sousedů?...

Osobně mi vždy přišlo, že sousloví podprůměrný/mizerný scénář má totožný význam, jako sousloví německý/mizerný scénář (až na nečetné čestné výjimky).

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 10. 2020 / 11:32:23 (před 4 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

Ja asi jako ragelly vubec nechapu ten nateseny cvrkot, ktery kolem serialu pozoruju uz nevim jak dlouho. Dloulooouho pred premierou. Nechapu, na co se vsichni tesili, kdyz jde jenom o dalsi z nekolika na-jedno-brdo nametu, ktere uz vsichni zname kolik let, a jeste ke vsemu natoceny u nas :D
Ja se na to urcite zamerne koukat nehodlam (po tom, co jsem precetla prvni nazory uz tuplem ne), leda bych zrovna prochazela kolem TV a bafnul na me ten polonahy Kotek ;D

Tak mělo to celkem dobrý promo materiály. Kdo mohl tušit, že celý rozpočet vypráskali na grafika a zbytek museli udělat klasicky nízkorozpočtově jako Ulici.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 10. 2020 / 12:00:17 (před 4 roky)
off

jestli na to někdy kouknu - a že jsem to plánovala, než to vypustili do světa - tak jedině kvůli polonahého Kotka 😂

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
KimKelly
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 10. 2020 / 12:45:45 (před 4 roky)
off

No..jsem asi v 11. minute, a polonahy Kotek hezky, znelka hezka...ale to je zatim tak vsechno. I kdyz mam Kotka a Polivkovou rada, tak je to des... zkusim dokoukat aspon ten prvni dil :)

Se srdcem bude vždycky trápení, pokud ho neudělají z kamene. Čarodějoismus. (Richard Fish)
malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 10. 2020 / 13:27:39 (před 4 roky)
off

Viděla jsem pilot slovenské verze a ničím mě to neupoutalo (bylo to hrozný). Něco mi říká, že vidět pilot české verze, bude taky asi spíš za trest ... tak jdu zhřešit čokoládou a pak si dám pokání ve formě pilotu Kotek/Polívková.

Daniela
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 10. 2020 / 13:30:31 (před 4 roky)
off

I kdyby to bylo sebelepší, tak bych to stejně nezvládal, Polívkovou nemůžu ani vidět.

Romix
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 10. 2020 / 16:54:11 (před 4 roky)
off
Ajka napsal(a):

DE verzi jsem chvíli sledovala kvůli studiu jazyka a protože na Toma Becka se hezky kouká (co si budeme povídat), prostě guilty pleasure.

ako sa volá DE verzia? 🤗

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 10. 2020 / 16:55:44 (před 4 roky)
off
Klik napsal(a):

ako sa volá DE verzia? 🤗

Einstein...překvapivě. XD

I didn't do it... and I'll never do it again!
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 10. 2020 / 16:56:11
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 10. 2020 / 16:58:25 (před 4 roky)
off
Ajka napsal(a):

Einstein...překvapivě. XD

Už som to aj našla, tak človeka nikdy nevie aké názvy dokážu vymyslieť 😂

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Mistin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 10. 2020 / 17:13:30 (před 4 roky)
off

Tomuhle seriálu prostě uškodilo to dlouhý čekání. Jak už tady zaznělo promo materiály vypadaly fakt slibně. Ale výsledek? Zklamání. Hlavně teda herečky výkony. (Aneb. Když se někdo snaží kombinovat víc úspěšných seriálů dohromady.) Dám tomu šanci, kvůli Kotkovi, ale mám už po pilotu takový pocit, že ani on to nezachrání. Škoda námět jako takový je totiž zajímavý. A kdyby se předem rozhodlo, jestli to bude kriminálka, nebo jen přehrávaná komedie, stál by možná pilot alespoň za něco.

TheLuky12
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 10. 2020 / 19:52:54 (před 4 roky)
off

Je to TV Prima, takže žádné překvapení, nevalná kvalita se dala čekat. Kdyžtak mě opravte, ale nevzpomínám si, že by Prima za celou svou historii natočila pořádný seriál. To i Nova z dřívějších dob těch pár kvalitních kousků má (Hospoda, Okresní přebor, Expozitura). Einsteina by se musela chopit ČT nebo česká verze HBO, aby za něco stál.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 10. 2020 / 12:11:32 (před 4 roky)
off

Tak polonahý Kotek mě na sledování určitě nenaláká, jednou jsem v divadle viděla zcela nahého Lišku a mám z toho noční můry dodnes :D Jinak bych si přála, abych se jednou chtěla podívat na nějaký český seriál,ale dokud se bude točit tímto stylem, mám asi smůlu.

For crying out loud!