Diskuze k článku Novinka pod lupou: Epidemiya (Netflix)
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 10. 2020 / 18:02:09 (před 4 roky)
off

Epidemyia (Эпидемия, aka Outbreak) není novinka! (Novinka to byla před rokem.)

Jak jsem napsal v minulosti - je to příjemné koukání, protože není násilně zatížené BLM, LGBTQIAPK, genderovým nebo eko šílenstvím. Je osvěžujícím závanem starších, racionálnějších časů :-)

Pro fanoušky postapa je sledování povinností.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 10. 2020 / 18:16:35 (před 4 roky)
on
_-0-_ napsal(a):

Epidemyia (Эпидемия, aka Outbreak) není novinka! (Novinka to byla před rokem.)

Jak jsem napsal v minulosti - je to příjemné koukání, protože není násilně zatížené BLM, LGBTQIAPK, genderovým nebo eko šílenstvím. Je osvěžujícím závanem starších, racionálnějších časů :-)

Pro fanoušky postapa je sledování povinností.

Máš pravdu, není, ale na Netflixu je to nově od října a hodně lidí se tam k tomu spíše dostane, tak neuškodí seriál představit :)

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 10. 2020 / 18:24:45 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

Máš pravdu, není, ale na Netflixu je to nově od října a hodně lidí se tam k tomu spíše dostane, tak neuškodí seriál představit :)

To máš pravdu, nemluvě o jazykové barieře, když to bylo jen v RU ver. Mě jen zarazila ta novinka, protože jsem Epidemyiu viděl někdy loni v zimě :-)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
11. 10. 2020 / 00:20:06 (před 4 roky)
off

Konečně něco tematického, tak všichni honem koukat, ať získáme tu správnou paranoiu.)

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
15. 11. 2020 / 06:01:31 (před 4 roky)
off

Právě jsem dokoukala a jsem nadšená. Všech 8 dílů na jeden zápřah, protože je to díl od dílu lepší.