Diskuze k článku Seriálový Percy Jackson
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
13. 10. 2020 / 17:02:00 (před 4 roky)
off

na tohle se teším, ještě mohlo byt zmíněno že netflix bude dělat adaptaci Kronika Cartera Kanea které se odehrává ve stejném světě akorat s jinou mytologií.
Nejvetší problém, s filmy byl ten že sr*** na předlohu a šel si svou vlastní cestou o druhém filmu ani radši vůbec nemluvit ty filmy jsou pro mě jedna z nejhorších knižních adaptací, takže doufam že serial to napraví.

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
13. 10. 2020 / 17:04:22 (před 4 roky)
on

Knížky jsem nečetl. První film byl docela fajn, ten druhý byl o něco slabší. Seriál vítám, jelikož mě zajímá, jak to pokračuje a do čtení se mi nějak nejde dostat.

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Claire Mafianová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 10. 2020 / 17:24:38 (před 4 roky)
off

Za mě skvělá zpráva. Knihy jsem všechny četla :D první díl ještě šel, ale druhý byl katastrofa :/ celkem by mě zajímalo jestli do role hl. hrdinů dosadí opravdu tak mladé herce jak je to v knižní předloze nebo budou starší jako ve filmu.

Claire
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
13. 10. 2020 / 17:39:43 (před 4 roky)
off

Nabízí se otázka jak starý bude Percy v seriálu..asi mu nebude 12, řekla bych že jako ve filmu bude starší, aby oslovili i starší publikum. Uvidíme, jestli tentokrát budou postavy více vzhledově věrné předloze. Já osobně doufám ve styl jaký byl vidět u His Dark Materials. To by mohlo zaujmout.

Gabka
Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 10. 2020 / 17:49:06 (před 4 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Nabízí se otázka jak starý bude Percy v seriálu..asi mu nebude 12, řekla bych že jako ve filmu bude starší, aby oslovili i starší publikum. Uvidíme, jestli tentokrát budou postavy více vzhledově věrné předloze. Já osobně doufám ve styl jaký byl vidět u His Dark Materials. To by mohlo zaujmout.

Ale tak zase je to Disney. Ten by mohl cílit i na mladší. Akorát herci asi budou 18+ jinak to je oser s pracovními omezeními a do toho asi nepůjdou.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
13. 10. 2020 / 17:58:01 (před 4 roky)
off

tak na toto sa mega teším a silno dúfam,že to vyjde. Percy spolu s ďalšími sériami ako sú Carter Cane, Bohovia Olympu, Apolónov pád či Magnus Chase sú mojimi srdcovkami a Riordana môžem čítať nech mi je neviem koľko rokov.
z filmov som videla len ten prvý, k druhému som sa doteraz ešte ani nedostala a to ho mám myslím na externom =D

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 10. 2020 / 17:58:34
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
13. 10. 2020 / 18:08:23 (před 4 roky)
off

Knížky jsou super, filmy se jim ani nepřiblížily, tak doufám, že půjdou víc knížní cestou, ale kdyby to měli natočit všechno, bude to na dlouuuuho :)

Fruiko
13. 10. 2020 / 18:27:51 (před 4 roky)
off
petrSF napsal(a):

Knížky jsou super, filmy se jim ani nepřiblížily, tak doufám, že půjdou víc knížní cestou, ale kdyby to měli natočit všechno, bude to na dlouuuuho :)

Tak mohli by, když se ve scénáři angažuje sám autor.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 10. 2020 / 19:02:07 (před 4 roky)
off

Na knihy sa este len chystam, no filmy ma celkom bavili takze sa tesim na serial.

Žutka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 10. 2020 / 19:02:49 (před 4 roky)
off

Knihy miluju, tak doufám, že seriál nezmrší jako filmy.

eliska krejci
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 10. 2020 / 20:48:53 (před 4 roky)
off

Knihy miluju, takže vítám každé dílo z tohoto světa, a formát seriálu je podle mě ještě lepší než film. Co se filmu týče, navždycky mu budu vděčná, že mě přivedl ke knižní předloze, takže fajn (jen se mi nelíbí, že nejeli dle knih, ale namíchali si zápletky jak se jim to hodilo). Trošku se obávám, že budu kritizovat herce, protože film jsem viděla jako úplně první, takže v mé hlavě má Percy podobu Logana Lermana a Annabeth zase vypadá jako Alexandra Daddario. :D

Eliška
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
13. 10. 2020 / 21:09:11 (před 4 roky)
off
Kahlan napsal(a):

tak na toto sa mega teším a silno dúfam,že to vyjde. Percy spolu s ďalšími sériami ako sú Carter Cane, Bohovia Olympu, Apolónov pád či Magnus Chase sú mojimi srdcovkami a Riordana môžem čítať nech mi je neviem koľko rokov.
z filmov som videla len ten prvý, k druhému som sa doteraz ešte ani nedostala a to ho mám myslím na externom =D

Kroniky Cartera Canea jsou potvrzeny jako filmová serie na netflixu, ja osobně dofuam že vydrží hlavně do magnuse.

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
13. 10. 2020 / 21:45:04 (před 4 roky)
off
hacker3985 napsal(a):

Kroniky Cartera Canea jsou potvrzeny jako filmová serie na netflixu, ja osobně dofuam že vydrží hlavně do magnuse.

Jj to viem a to tiež veľmi potešilo...to by mohlo.Magnus je super

Gallifrey fall no more!
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
14. 10. 2020 / 09:33:06 (před 4 roky)
off

tak predsa sa len budem musieť vrátiť ku knihám :) zasekla som sa niekde na trojke, asi si to prečítam opäť :)

Bee Doo, Bee Doo
Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 10. 2020 / 21:08:13 (před 4 roky)
off

Knížky jsou moc super, četla jsem všechny. Film byl strašný. Že v budoucnu snad bude někdy seriálová adaptace jsem doufala a zoufale čekala, až jsem se dnes dočkala. :D Moc se těším a jsem zvědavá, jak se to povede a jestli budeme mi fanoušci knižní předlohy opravdu spokojeni. Vypadá to dost nadějně, a když by jedna kniha byla na jednu sérii, bylo by zaděláno na pěkných 5. (Když beru jen úvodní sérii, ne další Percyho pokračování).

Rašík
Fruiko
29. 4. 2021 / 17:08:54 (před 3 roky)
off

Projekt je prý oficiálně na svém začátku a začal se hledat herec pro hlavní roli.