na toto jsem zvědavá (protože Tom Austen ❤️) a naopak mě potěšila informace od ragelly, že to není až tak temné a hororové, což je pro mě, co takové seriály nevyhledává, rozhodně plus
Docela by mne zajímalo, jestli je seriál dostatečně ukončený nebo konči cliffahngerem. Upřímně totiž pochybuju, že to dostane druhou řadu vzhledem k tomu, jak dopadly ostatní projekty od Marvel Television.
TyfuZ napsal(a):
Docela by mne zajímalo, jestli je seriál dostatečně ukončený nebo konči cliffahngerem. Upřímně totiž pochybuju, že to dostane druhou řadu vzhledem k tomu, jak dopadly ostatní projekty od Marvel Television.
Část uzavřena, ale na další sérii rozhodně ponechán prostor otevřeným koncem.
Deaneira napsal(a):
Část uzavřena, ale na další sérii rozhodně ponechán prostor otevřeným koncem.
Díky za odpověď, ještě to zvážím, jestli se podívám :)
TyfuZ napsal(a):
Díky za odpověď, ještě to zvážím, jestli se podívám :)
Určitě koukni za mě to fakt stojí za to, dost mě do bavilo
Ragelly: "Jen doufám, že postupem času nabere na intenzitě, abych si ho mohla skutečně naplno užít."
Nabere, užiješ. :D
_karel_ napsal(a):
Ragelly: "Jen doufám, že postupem času nabere na intenzitě, abych si ho mohla skutečně naplno užít."
Těšing, těšing :D
Olivia Caroline Jones napsal(a):
.. a naopak mě potěšila informace od ragelly, že to není až tak temné a hororové, což je pro mě, co takové seriály nevyhledává, rozhodně plus
Presne, príliš hororové seriály nepozerám, takže táto informácia potešila aj mňa :)
_karel_ napsal(a):
Tak pri tomto som sa naopak zľakla.. Takže to bude veľmi hororové?
sonkad napsal(a):
Tak pri tomto som sa naopak zľakla.. Takže to bude veľmi hororové?
nápodobně, taky mě to teď teda zajímá... 😅
sonkad Olivia Caroline Jones Po prvním díle bych řekla, že atmosféra je jako u Supernaturalu, hororové to opravdu skoro nebylo. Temné ano (hodně nočních a tmavých scén), ale nebála jsem se.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
nápodobně, taky mě to teď teda zajímá... 😅
Tak on pojem "velmi" bude dost subjektivní. Pro někoho znamená "velmi" něco nekoukatelného, pro jiného je to čajíček.
Prostě sem tam napětí, sem tam trochu gore. Takže tak :D
ragelly napsal(a):
Po prvním díle bych řekla, že atmosféra je jako u Supernaturalu, hororové to opravdu skoro nebylo. Temné ano (hodně nočních a tmavých scén), ale nebála jsem se.
_karel_ napsal(a):
Tak on pojem "velmi" bude dost subjektivní. Pro někoho znamená "velmi" něco nekoukatelného, pro jiného je to čajíček.
Prostě sem tam napětí, sem tam trochu gore. Takže tak :D
prostě bych řekla, že na to musím kouknout sama a uvidím :D
ale děkuji vám moc za odpovědi! :-)