Na tuto NPL som čakala! :) Seriál mám vyhliadnutý už dlhšie, kvôli herečke Ester Exposito, ktorú som si totálne zamilovala v Elite.
Ale teraz som trošku na pochybách po tomto hodnotení, keďže väčšinou dávam na tvoje (ragelly) názory lebo sa s nimi zhodujem. Hm hm, no uvidíme či zvládnem celú sériu :)
Angelina napsal(a):
Na tuto NPL som čakala! :) Seriál mám vyhliadnutý už dlhšie, kvôli herečke Ester Exposito, ktorú som si totálne zamilovala v Elite.
Ale teraz som trošku na pochybách po tomto hodnotení, keďže väčšinou dávam na tvoje (ragelly) názory lebo sa s nimi zhodujem. Hm hm, no uvidíme či zvládnem celú sériu :)
Má to jen tři díly (alespoň tedy na Netflixu), takže to asi nebude až tak těžké, jak jsem si myslela :D
taky se přidávám, na toto chci kouknout hlavně kvůli Ester 🤩 jinak by mě ragelly asi teda odradila 😃😃
Tak já se jdu dodívat na ty poslední dva díly a uvidím, jestli to bude stát za doporučení :D
Dokoukáno. Ten závěr mi úplně připomněl film Lov, na kterém jsem na jaře byla v kině :D Celkově ale za mě nic extra, ta blondýnka byla ve druhém díle docela málo a ve třetím už skoro vůbec. Ta scéna v lese, která vedla k událostem v závěru, mi přišla úplně nesmyslná. Když už za ním jela, proč nezůstali v té místnosti, ale museli jít souložit do lesa, kde je může kdokoliv najít?
Ale určitě se na to dívat dá, utíká to docela rychle. Jen jsem v příběhu nenašla nic, co by mě zaujalo.
Závěr:
Otec se dozví, že ho manželka podvedla s baleťákem a že jeho matka (hrdinova babička) zabila jeho otce. Matce vynadá, ale dál jí nechá na pokoji, ale manželku s milencem (baleťákem) se rozhodne zabít. Na scénu přichází hrdina, který je v šoku, že jeho matka měla poměr s jeho kamarádem, ale i když mu otec předá pušku, nedokáže je zabít. Na místo se dostane i hrdinův kamarád/milenec z dětství, se kterým se hrdina před příchodem do lesa usmířil, a zabije hrdinova otce dřív, než stihne on zabít hrdinu, kterému nadává do teploušů. Vzápětí však kamaráda zastřelí přicházející babička se slovy "Nebudete mi brát všechno, co mám!" Babička dále zastřelí baleťáka a skoro i matku hrdiny, ale hrdina na ni vytasí vlastní pistoli. Babička mu říká, že na to nemá koule, ale vnuk jí odpoví, že v něm koluje její krev, a zastřelí ji.
poznámka 1: závěr není komedie
poznámka 2: pardon, nepamatuju si jména, takže se musíte spokojit s označením rodinných vztahů
ragelly napsal(a):
Dokoukáno. ... Když už za ním jela, proč nezůstali v té místnosti, ale museli jít souložit do lesa, kde je může kdokoliv najít?
Oni se do toho lesa šli zašít jen na oko. Chtěli, aby se na ně přišlo, protože tím dokázali baleťákovu orientaci (a tím pádem se musel propustit z vězení mladej). Určitě i tý servírce proběhli schválně ruku v ruce přímo před frňákem, aby je nepřehlídla :D
Suma sumárum za mě velký špatný. Ještě že to mělo jen tři díly. Vůbec jsem nepobrala tu surrealistickou formu nebo co to bylo. Hudba byla ale krásná.