Doktorka to má sečtený... Celkem brzo...
Škoda, že Doktorka nevyšla do prvního duelu. Takhle volím Čarodějnice a Buffy.
No a Buffy, opět jako menší zlo.
Aj ked mam Buffy rad, tak tentokrat volim Doktorku. Z prveho duelu vyberam Carodejnice.
Čarodějnice a Buffy :) Zatím naštěstí to pro mne není těžké, to hlasování :)
_-0-_ napsal(a):
No a Buffy, opět jako menší zlo.
Servil.:D
Taky jsem si hned vzpomněl na Goťáka. Dost mě teda znepokojuje dosavadní vývoj tohoto duelu, přece nemůže postoupit taková sr.čka, snad tady jsou rozumně smýšlející lidi. :)
migilko napsal(a):
Taky jsem si hned vzpomněl na Goťáka. Dost mě teda znepokojuje dosavadní vývoj tohoto duelu, přece nemůže postoupit taková sr.čka, snad tady jsou rozumně smýšlející lidi. :)
...mnohdy mám pocit, že sračkoidnost seriálu je kvalifikační předpoklad k postupu :-(
390 hlasů a Česká soda prohrává s čarodějnicemi? No tak to teda né! Opovažte se.
migilko napsal(a):
Kolik anket už jsi tu absolvoval? (řečnická otázka). Je bohužel jasný, jak to dopadne :(
Spoustu lidem bylo v devadesátkách hodně málo, takže Českou sodu třeba ani neviděli. Já to celý beru spíš jako nostalgii, tím pádem u mě prostě taky vyhrávají Čarodejnice :)
Prvý súboj ma netrápi, nevidel som ani jeden a ani ma neláka (aj keď tematicky by mi bola asi bližšia čarodejnica) Druhý je absolutne jednoduchý: Buffy.
Mnoho lidí by si evidentně mělo doplnit základní vzdělání v českých seriálech, jelikož Česká soda je top. Hlavně teda Alles gute :D A prohraje to s něčím, o čem jsem v životě neslyšela, a to jsem devadesátkový dítě.