To jsou dvojice, že se musí člověk až smát :D
I když je to poněkud vyčichlá verze předchůdců, tak proti Melrose Place jednoznačně:
Arabela se vrací je ještě vyčichlejší než ta původní, proto ode mne hlas neuvidí.
Fakt by mě zajímalo, kolik seriálů v devadesátých letech hlasující sledovali, a proto mohou poctivě vybírat z velkého množství seriálů v této anketě tak, aby vybírali symboly tohoto období.
Odhaduji, že většinu seriálů, pro které se hlasuje, v devadesátých letech sledovalo jen minimum hlasujících.
_-0-_ napsal(a):
Odhaduji, že většinu seriálů, pro které se hlasuje, v devadesátých letech sledovalo jen minimum hlasujících.
Jelikož velké procento hlasujících nebylo na světě, případně ještě neumělo ani chodit, tak myslím, že máš pravdu :D
Pokračování Macha a Šebestové a Arabely bylo meh, takže Melrose place a Angel.
jednoznacne Melrose Place a Angel, aj ked tie dnesne dvojice su fakt funny 😁
Čekal jsem, že Angel bude mít větší náskok :)
Kolombo napsal(a):
To já taky :/ No snad to ustojí!
IrmaVep napsal(a):
To já taky :/ No snad to ustojí!
No snad ne. :)
Kolombo napsal(a):
Já čekal, že náskok bude mít Arabela...holt upíří jsou víc trendy :)
Angel už prohrává :( Nechápu nic.
Co se to děje, najednou všichni milují pohádky? :D
Já doufám, že to ten Angel vyhraje.
Chudák Angel. Ale můj hlas jde jednoznečně k němu. No a Melrose place mě minulo, takže to jde k Machovi a Šebestové
Zde jedině Mach a Šebestová a Angel. Melrose jsem fakt nikdy nemusela, nechápala jsem ten humbuk kolem toho svého času a Pokračování Arabely fakt ne. První Arabela byla pecka a ráda se občas na nějaký ten díl podívám, ale tady u toho pokračování bych byla radši, kdyby nebylo.
Mach a Šebestová. Hmm. Melrose Place šlo mimo mňa takže hlas im. Druhý duel je jasný Angel. Aj keď to vyzerá, že ďalej nepostúpi :-(
ragelly napsal(a):
Jelikož velké procento hlasujících nebylo na světě, případně ještě neumělo ani chodit, tak myslím, že máš pravdu :D
Nejde len o to. Koncom 90tych rokov som bol na strednej ale problem bol inde. Na slovensku do roku 1996 boli len kanaály STV a tam sa toho veľa nedávalo. Kábelovka prišla, aspoň u nás. až neskôr takže sledovať sa dalo len keď niekto mal satelit čo nebola lacná záležitosť a aj tak tam chytal človek hlavne nemecké kanály.
To bude nějakej bug v těch hlasech pro Arabelu oproti Angelovi, ne?
Eviik napsal(a):
To bude nějakej bug v těch hlasech pro Arabelu oproti Angelovi, ne?
Najskôr nejaké fake účty pridávali hlasy.