Charmed a Farscape.
Charmed jen o cca 0,000000001% u mě vítězí nad Cobrou (možná jsem měl volit naopak za to množsství rozsekaných aut).
Jjj, ta auta...
Farscape patří k tomu nejlepšímu a nejzábavnějšímu z natočené seriálové Sci-Fi, za zmínku stojí důstojné zakončení dvoudílným TV filmem. Pro připomínku a jako spamoidní pokus o ovlivnění hlasování:
Doufám, že jsem hlasovala pro staré Charmed, v anketě máte totiž plakát na ty nové. :D
Goldeenka napsal(a):
Doufám, že jsem hlasovala pro staré Charmed, v anketě máte totiž plakát na ty nové. :D
přesně tohle jsem si teď říkala :D :D
Goldeenka napsal(a):
Mňa to akurát tiež zaskočilo, lebo pre nové veru hlasovať nechcem, to dám prednosť Cobre :D
malina2035 napsal(a):
Vyhrál Simír! Fikce, nebo realita? :-)
Stejně optimisticky to před pár dny viděl Trump :-)
Ale no tak!!!! Ten první duel je jak za trest pro mě. Úplná Sofiina volba.
No nakonec šel můj hlas Čarodějkám. (Promiň Semire 😥)
No a druhý duel už byl v pohodě. Tam šel hlas pro Věřte nevěřte.
Je smutné, že Farscape drtivě prohrává proti otylému Rikerovi (ST) v roli moderátora...
Čarodějky jsou jasná volba :) U druhého dávám Věřte, nevěřte, ze kterého jsem alespoň něco občas zahlédla.
První duel je teda pěkná zrada ale nakonec hlas musí jít Čarodějkám no a Věřte, nevěřte to klasika <3
_-0-_ napsal(a):
Je smutné, že Farscape drtivě prohrává proti otylému Rikerovi (ST) v roli moderátora...
Súhlasím s tebou. Do frelu s Věřte, nevěřte :)
Po těžkém rozhodování, sakra těžkém, dávám hlas nesmrtelnému Semirovi.
Charmed a Verte Neverte 😊
Omlouvám se Semirovi, ale nemůžu jinak než Charmed :). Druhý duel je mi celkem jedno, ale Věřte, nevěřte nemůžu ani cítit, tak hlasuji pro Farscape...