Cakal som ze uz bude vonku druha seria ale asi zase Covid a tu zmenu radsej nebudem komentovat. Zase by som bol za rasistu tu.
Kedy sa dockame ze cierny homosexual bude nahradeny bielim heterosexualom? Asi nikdy.
Este v com je to spinoff ? Ci je to iba zasadene do rovnakeho sveta?
sandokan555 napsal(a):
Cakal som ze uz bude vonku druha seria ale asi zase Covid a tu zmenu radsej nebudem komentovat. Zase by som bol za rasistu tu.
Kedy sa dockame ze cierny homosexual bude nahradeny bielim heterosexualom? Asi nikdy.
Este v com je to spinoff ? Ci je to iba zasadene do rovnakeho sveta?
Agresivní diktatura menšin ve spojení s negociacemi, vedenými formou vydírání. To vše vede k systému, vedoucímu ke krátkodobým ad hoc řešením, populisticky reagujícím na emoce nejvíce křičící části populace.
Brainwashing ve prospěch různých minorit stojí peníze, ale ty jednoho dne dojdou. S nimi dojde trpělivost akcionářů. Doufám, že se toho dožiju.
Nejsem velký fanoušek takovýchto mega změn a odchylek, když jde o adaptovaný obsah. Lepší cesta by byla napsat úplně novou postavu a tím se vyhnout backlashingu.
sandokan555 napsal(a):
Já nevím... zkus si pustit jakýkoliv seriál? 🙄
Matuush napsal(a):
Kde je nahradena? Skus mi taky najst prosim. Kde podla predlohy je cierny gay a v serialy ho hra biely blondavy heterosexual.
Matuush napsal(a):
sandokan555 napsal(a):
Kde je nahradena? Skus mi taky najst prosim. Kde podla predlohy je cierny gay a v serialy ho hra biely blondavy heterosexual.
Jediné vysvětlení je, že podle Matuush měli být jako postavy černí homosexuálové ve všech seriálech (i předlohách), ale byli nekorektně, rasisticky a homofobně nahrazeni bílými heterosexuály :-)
sandokan555 napsal(a):
Bylo to myšleno tak, že bílé heterosexuály najdeš úplně všude. Černochů je v seriálech daleko míň a gay černochů je hrstka. To je jak požadovat nahrazení Sviňuchy kalifornské lachtany.
Ty jsi asi ten stejný typ lidí, co křičí po hetero pride.
Matuush napsal(a):
Bylo to myšleno tak, že bílé heterosexuály najdeš úplně všude. Černochů je v seriálech daleko míň a gay černochů je hrstka. To je jak požadovat nahrazení Sviňuchy kalifornské lachtany.
Ty jsi asi ten stejný typ lidí, co křičí po hetero pride.
Ide priamo o nahradenie postavy.
Nie ale proste mam rad rovnopravnost, to znamena rovnake prav aj povinnosti.
Som za registrovane partnerstva , som proti diskriminacii zien platmy a uznavam ze vsetci by mali byt odmenovany na zaklade toho co robia a nie ake maju pohlavie.
Ale zaroven som proti aj pozitivnej diskriminacii, pretoze zvyhodnovat urcitu skupinu ludi oproti inej je diskriminaciou vzdy nejakej skupiny ludi.
Jedna z veci co trochu sa od toho odchyluje je pristup k vzdelaniu pre socialne slabsie rodiny kedy je dobre to nepriamo podporovat, nie ze dam limit ze musi byt prijatych 10 % cernochov na skoly na slovensku ..co by aj tak nemalo zmysel ale ze tym obyvatelom ktory nemaju dostatocnu moznost vzdeavaniabude poskytnuta podpora ..napriklad budu hradene doucovania z verejnych zdrojov.
sandokan555 napsal(a):
Ide priamo o nahradenie postavy.
Nie ale proste mam rad rovnopravnost, to znamena rovnake prav aj povinnosti.
Som za registrovane partnerstva , som proti diskriminacii zien platmy a uznavam ze vsetci by mali byt odmenovany na zaklade toho co robia a nie ake maju pohlavie.
Ale zaroven som proti aj pozitivnej diskriminacii, pretoze zvyhodnovat urcitu skupinu ludi oproti inej je diskriminaciou vzdy nejakej skupiny ludi.
Jedna z veci co trochu sa od toho odchyluje je pristup k vzdelaniu pre socialne slabsie rodiny kedy je dobre to nepriamo podporovat, nie ze dam limit ze musi byt prijatych 10 % cernochov na skoly na slovensku ..co by aj tak nemalo zmysel ale ze tym obyvatelom ktory nemaju dostatocnu moznost vzdeavaniabude poskytnuta podpora ..napriklad budu hradene doucovania z verejnych zdrojov.
Výborne povedané.
Tiež neznášam pri zmene postáv za inú rasu, pohlavie, či orientáciu, keď je protiargument "veď je dosť bielych hetero mužských postáv". To je ako ospravedlniť krádež s tým, že "veď ti ešte veľa ostalo". Nech vymyslia novú s pohlavím, rasou a orientáciou aké chcú.
Tiež súhlasím s tým čo si povedal, som za rovnosť a rovnaké práva a odmeny, ale zároveň neznášam zmeny podľa predlohy.
človek nemusí byť proti jednej skupine, keď je za zachovanie práv/ predlohy druhej skupiny.