Infinity train, Black Summer a Wonderfalls pridané na zoznam. Utopiu som práve začala druhú sériu,teraz už sa len pripraviť na ten otvorený koniec =D
Kahlan napsal(a):
Infinity train, Black Summer a Wonderfalls pridané na zoznam. Utopiu som práve začala druhú sériu,teraz už sa len pripraviť na ten otvorený koniec =D
Ty jsi vděčný divák :)
Jinak doufám, že se náš výběr líbí, seriály vás zaujmou a budete mít co sledovat.
Jako obvykle přehled všech seriálů z 5+1
Pajky napsal(a):
Ty jsi vděčný divák :)
však ja? rada skúsim a pozriem čo odporučia ostatní, aspoň mi to trochu pomôže rozhodnúť sa čo dám ako ďalšie keď neviem. už som tak narazila na zopár fajn kúskov.
aj keď som teraz zistila,že Black Summer a Wonderfalls som mala v to-watch už dlho,tak to aspoň postúpilo vyššie =D
Infinity train, Kingdeom, Black Summer a Utopia jsem viděl to mohu rozhodně doporučit. Zbytek bych někdy mohl zkusit, nezní to špatně, Neverwhere jsem i četl komiks a ten mě bavil :)
A z méně známých fantasy doporučuji Aseudal Yeondaegi což byl seriál, který mě dost bavil a netrpělivě čekám na pokračování...
U mě dnes rubrika rozhodně splnila účel, Infinity Train, Black Summer a Wonderfalls zaujali, fakt jste mě nalákali. Animák si u mě asi tentokrát najde místo jako první, hlavně kvůli délce.
Teď se dívám, že nejsem sám, komu přesně tato trojka padla do oka =D
A.R.G.U.S. napsal(a):
Infinity train, Kingdeom, Black Summer a Utopia jsem viděl to mohu rozhodně doporučit. Zbytek bych někdy mohl zkusit, nezní to špatně, Neverwhere jsem i četl komiks a ten mě bavil :)
A z méně známých fantasy doporučuji Aseudal Yeondaegi což byl seriál, který mě dost bavil a netrpělivě čekám na pokračování...
Díky za další nápad.
Kingdeom a Utopia přidáno na seznam. Snad se k tomu někdy dostanu :D
Za sebe doporučuji svou srdcovku Being Human
Z uvedených seriálů je podle mě bezkonkurenčně nejlepší Utopia.
Neverwhere neznám, díky za tip, stahuji :-)
Tak Neverwhere zkouknutý a pěkný, díky za doporučení :)
Hodně se těším na 3. řadu Kingdeom.
Po katastrofickém TWD jsem neměl chuť na nic se zombies, ale tenhle seroš se mu vůbec nepodobá. Zajímavé lokace, původ zombies, politikaření mi připomíná GoT a zdá se mi to celkově akčnější. Ideální na binge.
A.R.G.U.S. napsal(a):
Tak Neverwhere zkouknutý a pěkný, díky za doporučení :)
rado sa stalo =D
Tak jsem dokoukal Wonderfalls a dost mě to bavilo, škoda, že další série není, ale díky za doporučení :)
A.R.G.U.S. napsal(a):
Tak jsem dokoukal Wonderfalls a dost mě to bavilo, škoda, že další série není, ale díky za doporučení :)
Jsem rád, že se líbilo.
Wonderfalls za mnou a presne taká trafenosť, šialenosť ako mám rada...škoda,že to má len jednu sériu