Další super vydání, některé seriály mě překvapili, ani jsem nevěděl, co všechno má Darren na kontě. Poslední, co jsem zkusil, byl Younger, pilot byl fajn, tak asi i vzhledem k předchozím osvědčeným kouskům budu časem pokračovat. Díky za článek.
jesmot napsal(a):
Další super vydání, některé seriály mě překvapili, ani jsem nevěděl, co všechno má Darren na kontě. Poslední, co jsem zkusil, byl Younger, pilot byl fajn, tak asi i vzhledem k předchozím osvědčeným kouskům budu časem pokračovat. Díky za článek.
Děkuju, už jsem ani nemyslel, že přijde nějaká odezva. Younger jsem neviděl, ale Emily in Paris se mi líbila, přesto mě nenapadlo, že napsal třeba i Beverly Hills :D
Je boží. Opravil jsem ti překlep v zajímavostech na konci, tak doufám, že to nebyl test, jestli to někdo čte. :-)
On se v těch vztahovkách evidentně vyžívá 😁 Younger je dobrý (navíc "půlhodinovka", tak to rychle utíká).
Super článek, moc za něj děkuju. Dost jeho seriálů jsem zkoukla. Těším se na další vydání.
Fruiko napsal(a):
Je boží. Opravil jsem ti překlep v zajímavostech na konci, tak doufám, že to nebyl test, jestli to někdo čte. :-)
Tvrdit to dvakrát po sobě mi asi neprojde, takže tentokrát to byla chyba :)
Gabik.029 napsal(a):
On se v těch vztahovkách evidentně vyžívá 😁 Younger je dobrý (navíc "půlhodinovka", tak to rychle utíká).
Už když jsem ten článek psal, tak přítelkyně navrhovala, že bychom mohli Younger zkusit, protože je tam ještě pořád dobrej pocit z Emily :D
kumla napsal(a):
Super článek, moc za něj děkuju. Dost jeho seriálů jsem zkoukla. Těším se na další vydání.
Děkuji, další vydání brzy :)
Sháním seriál Melrose place původní v českém znění. Nemáte někdo někde? Díky
digitom27 napsal(a):
Sháním seriál Melrose place původní v českém znění. Nemáte někdo někde? Díky
Google ochotně poradí :-)
Younger a Emily in Paris mě moc bavily, takže časem asi zkusím i zbytek jeho seriálů...
Moc díky za článek. Velmi informativní :).
SparkySpeirs napsal(a):
Younger a Emily in Paris mě moc bavily, takže časem asi zkusím i zbytek jeho seriálů...
Moc díky za článek. Velmi informativní :).
Děkuji za reakci