U prvního ER, u druhého jsem viděla oba a hlas jde směrem k Lovcům :)
Tom&Jerry, Relic Hunter - opět volbou minima zla.
Er a Relic Hunters. Žiadna ťažka voľba dnes.
Dnes ER a Sabrina.
ER a Sabrina.
Fakt nechápu, jak může ER prohrávat s tou slabou odrůdou Toma A Jerryho. To si nikdo nepřečte, že to není Tom a Jerry, ale Tom a Jerry Kids Show? Nad variantou, že lidi radši ten animák než ER, raději nebudu přemýšlet.
Dnes moje serialy tahaju za kratsi koniec... ER a Relic Hunter
Dnes jdou hlasy prohrávajícím.
ER a Lovci pokladů.
Doufám, že se to ještě otočí.
Dneska ER (když už jsem na to nedávno začala koukat) a Sabrina - Relic Hunter jsem neviděla :).
Pre mna dnes celkom challenge, kedze vsetky styri serialy sa mi pacili no nakoniec som vybral Sabrinu a Toma s Jerrym 😃
Kolombo napsal(a):
ER a Sabrina.
Fakt nechápu, jak může ER prohrávat s tou slabou odrůdou Toma A Jerryho. To si nikdo nepřečte, že to není Tom a Jerry, ale Tom a Jerry Kids Show? Nad variantou, že lidi radši ten animák než ER, raději nebudu přemýšlet.
Přesně. Tohle je už vážně divný :(
Kolombo napsal(a):
Tiež ma to prekvapuje. Pokiaľ by šlo o pôvodnú verziu tak nepoviem ale táto Kids show bola vážne len slabá napdodobnenina. Nehovoriac o tom že Tom a Jerry tam boli len tak polovicu času. A ER som síce nemal tak rád ako CHicago Hope ale stále je to prelomovka v medicínskom žánri.
ER a Sabrina. Stejně jako ostatní nechápu slabé hlasování pro Pohotovost😕. Vždyť ani tohoto Toma a Jerryho neznám. To je to taková bomba? 😐
U prvního jsem nic neviděl a u druhého (zatím) prohrávající Lovci.
Tohle (o tolik prohrávající ER) už je prostě na žalobu a přepočet hlasů a výměnu volitelů a vůbec :D
petrSF napsal(a):
Tohle (o tolik prohrávající ER) už je prostě na žalobu a přepočet hlasů a výměnu volitelů a vůbec :D
Tenhle pocit už jsem měla o dva duely zpátky :D. Že to projíždí ER je jenom důkaz, že nevolí lidi, žijící v devadesátkách :D.
Ježišikriste, to si děláte srandu? Jak může ER prohrávat oproti baby verzi Toma & Jerryho?!? wtf
Kolombo napsal(a):
Přesně moje myšlenky. Toto mi hlava nebere. I celkově ta kids verze má jen 217 hodnocení. Kde se ty hlasy pro ně jako berou?
Matuush napsal(a):
Přesně moje myšlenky. Toto mi hlava nebere. I celkově ta kids verze má jen 217 hodnocení. Kde se ty hlasy pro ně jako berou?
Je mi jasné, že celé tohle hlasování je prostě cinklý :D. Celá tahle anketa jako :D.
petrSF napsal(a):
zase jsem hlasovala pro luzry :-), :-)
:(
Přidávám se k protestujícím. Fakt mi neříkejte, že tolik lidí skutečně hlasuje pro dětskou verzi T&J proti Pohotovosti. Čuhám v tom nějakou trollovinu.
Nevada napsal(a):
:(
Přidávám se k protestujícím. Fakt mi neříkejte, že tolik lidí skutečně hlasuje pro dětskou verzi T&J proti Pohotovosti. Čuhám v tom nějakou trollovinu.
Přiznávám se. Byl to omyl, zaměnil jsem mezi sebou verze Toma&Jerryho. Mea culpa.
Tak ja si zahlasujem za ER a Relic Hunters a vravím si, že to majú isté (teda hlavne ER) a prd, obaja prehrávajú. Zrada!
prvý duel bez hlasu, druhy opäť menšia dilema videl som oba seriály komplet niekoľko krát, nakoniec Sabrina
Er a Sabrina. Každý tady píše Er, a přitom je to podle čísel jen asi 200 hlasů , tedy asi třetina Tak to ani nejde ověřit.