Tak dnes Verte neverte a Pan Fazulka 😃
Petyer napsal(a):
Tak dnes Verte neverte a Pan Fazulka 😃
Rovnako. Akurát to asi v druhom duele nebude stačiť.
Mr. Bean a ... a ... nic.
Proč?
Kdyby mě zastihly Charmed ve značně juvenilním věku, tak bych na ně možná nostalgicky vzpomínal, ale setkal jsem se s nimi o mnoho později a byl jsem užaslý nad tím, jak může být takový scénáristický (nejen) odpad tak populární mezi vzrostlými jedinci.
Jako fanoušek ST jsem se nemohl smířit s otylým Rikerem, který uváděl pořad, který se většinově zabýval záhadnem na úrovni křetanských zázraků s obdobnými vysvětleními (resp. nezdůvodněnými konstatováními).
To ragelly: Námět na "antiankety" - např. ODPAD Z DEVADESÁTEK. Myslím to naprosto vážně, poskytlo by to náhled na dané období z opačné části názorového spektra.
Roswell a Čarodějky, dneska asi nejsnadnější volba z top 32 :)
Arkantos napsal(a):
Rovnako. Akurát to asi v druhom duele nebude stačiť.
Aj mna to napadlo, ked som videl, ze VN stoji proti Charmed 😉
ragelly napsal(a):
Taky tak. Přála bych si, aby to Čarodějky dotáhly do finále 🤞
ragelly napsal(a):
Presne aj u mňa :) Dve obrovské srdcovky. Žiaľ, vyzerá to, že Roswell asi prehrá :(
Roswell a Charmed :).
Tak z těchto jedině Roswell, jedná z mých srdcovek. Škoda, že to na vítězství asi nedotáhne.
Za mě Věřte nevěřte a Roswell, ale Beana taky můžu, tak aspoň to v dalším kole bude jednoduché :)
Hm, tak dneska jsem asi nejvic pocítila ty devadesátky. Všechny 4 seriály jsem svého času měla ráda, takže jsem nakonec opravdu volila doslova ty víc '90 nebo-li trojité B.
ragelly napsal(a):
Hlasuji stejně, Mr. Beana jsem ani tenkrát moc nemusela.