Diskuze k článku People's Choice Awards 2020: Vítězové a poražení
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
16. 11. 2020 / 21:29:49 (před 4 roky)
off

S Grey-skou a Riverdale moc nesouhlasím, ale jinak fajn :).

What the fork?!
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
17. 11. 2020 / 00:28:41 (před 4 roky)
off

Jimmy Fallon, jo!

Ještě že na People's Choice tu nemáme tipovačku, to by zase bylo nemilé číslo =D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
17. 11. 2020 / 03:55:17 (před 4 roky)
off

Za mě teda 3x wow. O to víc, že jsou to people's a ne teen nebo hůře kids choice.

1. I po tom obrovském pobouření veřejnosti a tahání Ellen špínou jí dali cenu? Wow.
2. The Challenge (mimochodem nevím, proč tam není link, Total Madness je pouze název 35. série tohoto super soutěžního pořadu) se konečně dostává uznání a začíná být nominován na ceny? Wow.
3. Wynonna vyhrála?! Wynonna?! Wow. yes

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Žutka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 11. 2020 / 08:24:27 (před 4 roky)
off

Jak může Grey's zvítězit nepochopím, zvlášť když tam má soupeře jako This Is Us. Jimmyho Fallona také nemám zrovna v lásce, ale to je alíš proto, že jsem nepřišla na chuť americkým talkshow plným "zábavných" aktivit.

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 11. 2020 / 08:24:59
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 11. 2020 / 11:05:07 (před 4 roky)
on
Matuush napsal(a):

Za mě teda 3x wow. O to víc, že jsou to people's a ne teen nebo hůře kids choice.

1. I po tom obrovském pobouření veřejnosti a tahání Ellen špínou jí dali cenu? Wow.
2. The Challenge (mimochodem nevím, proč tam není link, Total Madness je pouze název 35. série tohoto super soutěžního pořadu) se konečně dostává uznání a začíná být nominován na ceny? Wow.
3. Wynonna vyhrála?! Wynonna?! Wow. yes

U The Challenge jsem link doplnila :) Právě mě zmátlo to Total Madness, nevěděla jsem,ž e je to jen název série :)

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
17. 11. 2020 / 12:12:34 (před 4 roky)
off
ragelly napsal(a):

U The Challenge jsem link doplnila :) Právě mě zmátlo to Total Madness, nevěděla jsem,ž e je to jen název série :)

Děkuji! ^_^

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?