Diskuze k článku Dočkáme se nového STAR TREK seriálu?
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 11. 2012 / 16:26:15 (před 11 roky)
off

Já bych prosila nový startrekovský seriál, ale radši hraný než animovaný. Děkuji za článek (jen bych raději viděla Ferengy než Ferengi).

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
27. 11. 2012 / 16:41:29 (před 11 roky)
off
shenandoah napsal(a):

Já bych prosila nový startrekovský seriál, ale radši hraný než animovaný. Děkuji za článek (jen bych raději viděla Ferengy než Ferengi).

jop, chybka se vloudila.

And when my time is up, have I done enough?
Dubov
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 11. 2012 / 17:07:00 (před 11 roky)
off

Kéž by seriál vznikl, ale doufám, že nebude animovaný.

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
27. 11. 2012 / 18:17:41 (před 11 roky)
off

Dobrý článek, díky. Animovaný seriál bych přijal pouze v případě, že by se jednalo o minimálně stejně kvalitní CGI animaci, jakou jsou vyráběny The Clone Wars. O 2D animaci zájem nemám. A na seriál, který by se odehrával v novém, pošahaném vesmíru filmu z roku 2009 se jim taky můžu vybodnout :-P

Aby tě sežral velkej pes!
BasarMilesTeg
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 11. 2012 / 19:12:51 (před 11 roky)
off

Určitě bych si přál nový Star Trek, ale jen pokud bude hraný, a nebude se odehrávat v Universiu ST XI, ale klasického Star Treku.Vždyť podobný restart odpoutaný od minulosti již zažila TNG.

"A tak se od sebe odloučili, kmet a muž, smějíce se, jako se smějí dva chlapci.Ale když Zarathustra byl samoten, promluvil takto k srdci svému: "Což je to možné! Tento stařičký světec ještě ani nezaslechl v svém lese, že bůh jest mrtev!"Friedrich N.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 11. 2012 / 20:50:11 (před 11 roky)
off

Radši bych viděl dotočený SGU

Go GOATS
janakulka
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 11. 2012 / 00:38:03 (před 11 roky)
off

Ja mám teda dosť absťák, seriál by som bral všetkými desiatimi!

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 11. 2012 / 10:06:17 (před 11 roky)
off

... jako pořádný ST seriál by se mi líbil, ale taky raději hranej než animovanej. Ten námět se stagnující a rozkládající federací se mi docela líbí ( dá se tam z toho vytřískat slušné drama). Ale mám obavy že investovat momentálně do nového SciFi seriálu tohodle kalibru nebudou moc ochotni obzvláště když se uvolnila značka Star Wars, která by mohla být nepříjemnou konkurencí

Ajam
Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
16. 12. 2014 / 12:12:40 (před 9 roky)
off

Perfektní nápad by byl, kdyby podle filmů z let 2009 (Star Trek) a 2013 (Star Trek: Into Darkness) natočili seriál, který by byl vlastně obnovením původního Star Treku. Anebo by mohli udělat úplně nový. V každém případě však ne animovaný (leda by použili typ animace, jaký se objevil třeba ve filmu The Adventures of Tintin: The Sercret of The Unocorn z roku 2011)!

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."