Diskuze k článku Velká legenda se loučí. Ordinace míří do finále!
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 11. 2020 / 17:07:52 (před 4 roky)
off

Možná takový první krok nových majítelů směrem k nějaké změně. Uvidíme, co nasadí místo toho, proti Slunečné to nebudou mít lehké, tak jestli se zkusí vydat nějaký jiným směrem, nebo tam raději dají dvojitou porci Výměny manželek.

Ze začátku to byla ještě koukatelná vztahovka, ale postupem času, jak se tam začali objevovat nesmyslné postavy jako Bobo Švarc s Heluš, nebo "herci" jako Peroutka, Slováčková, Godla, tak se z toho stalo parodie sama na sebe.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
23. 11. 2020 / 18:29:01 (před 4 roky)
off

Taky jsem tu první verzi sledovala s mamkou :D Pak mě naštěstí vysvobodil odchod na kolej na výšku, kde jsem telku neměla, takže jsem se musela spoléhat jen na seriály na disku 😂

Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 11. 2020 / 18:32:45 (před 4 roky)
off

Áááá, tak konečně chápu ten příspěvek od TMBK. :D
No hurá, jsem nečekala, že toto někdy nastane.
Netuším ovšem, co budou dělat naši, kteří na to koukají furt ("Lepší než ty debilní americké seriály"). :D

Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 11. 2020 / 18:36:51 (před 4 roky)
off

Nevěřím! :D Tak ještě Ulice :D

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 11. 2020 / 18:42:59 (před 4 roky)
off

Mně se celkem líbila jen ta první sezóna se Šinkorovou. Pak jsem to po několika dílech vzdala, protože to už nešlo. Ale lidem se to asi líbilo, jinak by to netočili takových let. Doufám, že ji nahradí něco přece jen kvalitnějšího.

Saiko-chan
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 11. 2020 / 19:21:25 (před 4 roky)
off

Málem jsem zvolala Haleluja! :D Na první sezóny jsem se s mamkou samozřejmě dívala i já, ale teď už to je opravdu o ničem. Snad se příští rok objeví něco nového a lepšího :)

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 11. 2020 / 20:05:03 (před 4 roky)
on

Měli to ukončit už dávno je z toho už absolutní traparna, já přestala sledovat když umřela Magda, takže hezkých pár let zpátky. Takže ještě prosím ukončit ulici a bude to cajk.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 11. 2020 / 20:06:04 (před 4 roky)
off

Výborně. Konečně to mohu sjet maratonem celé... ne, kecám samozřejmě :D

Hold the Door!
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 11. 2020 / 20:32:54 (před 4 roky)
off

Proč se ten seriál teď vlastně jmenuje Ordinace v růžové záhradě 2? A nezačne teda potom Ordinace v růžové zahradě 3? :D

Hold the Door!
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 11. 2020 / 21:05:17 (před 4 roky)
off

Tak jo děcka, a teď pro srandu a z nostalgie všichni povinný bingewatch! 😜🤣🥳😜🤪💥

Gabka
Bat24
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 11. 2020 / 21:13:47 (před 4 roky)
off

Srovnávat Supernatural a Ordinaci je asi jako říct, že Angelina Jolie teď nemá čas, nestačila by Jiřina Bohdalová? 🤔

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 11. 2020 / 21:14:23
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 11. 2020 / 21:30:01 (před 4 roky)
off

No neke, tomu se snad ani nedá věřit. :D

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 11. 2020 / 22:29:42 (před 4 roky)
on

Skončila o 15 let později, než měla...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
23. 11. 2020 / 22:43:11 (před 4 roky)
off

Naša slovenská verzia to na šťastie zabalila po 6 rokoch vysielania :D

Ale keď sa spomenie česká Ordinace, ja si vždy vybavím Zámenu manželiek. V jednej z epizód šla vymenená manželka niekam do zahraničia. V tej domácnosti chytali stanicu Nova, ale práve v ten večer, kedy mala bežať Ordinace, ju nemohli naladiť. To slzavé údolie, čo predviedla daná účastníčka, lebo neuvidí nový diel... Povedal by som, že kvôli niečomu takému revať, asi stojí potom za návštevu istej ordinácie v nemocnici :D

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 11. 2020 / 22:54:27 (před 4 roky)
on
carolos napsal(a):

Naša slovenská verzia to na šťastie zabalila po 6 rokoch vysielania :D

Ale keď sa spomenie česká Ordinace, ja si vždy vybavím Zámenu manželiek. V jednej z epizód šla vymenená manželka niekam do zahraničia. V tej domácnosti chytali stanicu Nova, ale práve v ten večer, kedy mala bežať Ordinace, ju nemohli naladiť. To slzavé údolie, čo predviedla daná účastníčka, lebo neuvidí nový diel... Povedal by som, že kvôli niečomu takému revať, asi stojí potom za návštevu istej ordinácie v nemocnici :D

Ne, ne, sorry jako, to je u nás v CZ průměrný volič, součást elektorátu ukňouraného STBáka.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Michal Michalis Miki
Redaktor | Cool level: 17 | Jaime Lannister
24. 11. 2020 / 02:21:47 (před 4 roky)
on

Své fanoušky to mělo, takže se nedivím, že se to udrželo tolika let :)
Např. generace našich prarodičů bude asi těžko koukat na Netflix a pustí si právě "sračky" typu Ordinace, Ohnivé kuře, Slunečná, Ulice a podobně ...

Myslím si, že větší zklamání ze zrušení seriálu budou mít samotní herci :) Takové ty stálice, co se v seriálu udrželi léta si díky tomu přišly na pořádný balík milionků :)

binnie123
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 11. 2020 / 12:57:27 (před 4 roky)
off

Konečně, haleluja.

Ale mám trochu obavy co bude místo toho, protože sem dneska četla, že Nova chystá nový doktorský seriál. Tak aby to nebyla Ordinace 3 :D a nebyla tu s náma dalších 15 let :D

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
24. 11. 2020 / 16:03:34 (před 4 roky)
off
binnie123 napsal(a):

Konečně, haleluja.

Ale mám trochu obavy co bude místo toho, protože sem dneska četla, že Nova chystá nový doktorský seriál. Tak aby to nebyla Ordinace 3 :D a nebyla tu s náma dalších 15 let :D

Taky jsem četla a taky se bojím :D. Kdyby to bylo aspon něco ve stylu prvních dílů Modráku, který se přece jenom trochu víc věnoval medicíně a méně nesmyslům ze života doktorů.. Ale ona to spíš fakt bude slátanina, kteoru by rovnou mohli pojmenovat Ordinace 3....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.