Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Flight Attendant (HBO Max)
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
30. 11. 2020 / 17:22:05 (před 3 roky)
off

Tý jo, být dvakrát zmíněn ve vašich názorech, to je pocta! :D

Každopádně jak jsem psal právě na té timeline, osobně bych ubral trochu té komedie a přidal tam o něco více thrilleru. Ale to je jen můj pocit. :) Michelle Gomez znám jen ze Sabriny, kde je skvělá, takže se těším, co předvede tady. Celkově to ale zatím vypadá dost dobře, takže taky doporučuju... :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 11. 2020 / 22:25:10 (před 3 roky)
off

Přiznám se, že souhlasím s tím, že zpracování je, přinejmenším, nezvyklé. Chvíli mi trvalo než jsem rozklíčoval situaci, ale pak už musím říct (a je to asi také tím, že už jsem viděl více dílů), že je to celkem zajímavý počin.
Na jednu stranu kriminálka, kdy hlavní hrdinka je jak vyšetřovatelka, tak sama sobě i ostatním podezřelá, na druhou hodně černá a-už-skoro-vůbec-ne-komedie, na třetí tak trochu sonda do života někoho,kdo nemá sebemenší kořeny a žije tak trochu ze dne na den.
V jednoduchosti řečeno, (alko)holka se dostala do prekérní situace a řeší ji tu více a tu méně panikou. Na což je celkem zábava dívat se takhle zvenčí.

Regisx
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
1. 12. 2020 / 09:52:13 (před 3 roky)
off

Abych pravdu řekl mě to vůbec nezaujalo a největší problém mám právě s Caley. Nevěřím jí ani slovo, přijde mi, že ji to vůbec nebaví a hraje strašně. V TBBT to ještě stačilo, ale tady mi přijde, že to neutáhne a nezvládá. Nezasmál sem se ani jednou. Velký špatný :)

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
1. 12. 2020 / 12:56:54 (před 3 roky)
off
Regisx napsal(a):

Abych pravdu řekl mě to vůbec nezaujalo a největší problém mám právě s Caley. Nevěřím jí ani slovo, přijde mi, že ji to vůbec nebaví a hraje strašně. V TBBT to ještě stačilo, ale tady mi přijde, že to neutáhne a nezvládá. Nezasmál sem se ani jednou. Velký špatný :)

Taky jsem tomu nepřišla na chuť a i když mi Caley nijak nevadila tak mi vadilo snad všechno okolo a nejvíc mě štvala hudba. Viděla jsem 3 díly a je mi jasný, že to nedokoukám.

b.Tom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 12. 2020 / 20:07:21 (před 3 roky)
off

Počkat! :D na plakátu není Emily Blunt?

- in omnia paratus -