Vďaka za skvelé tipy, sci-fi vždy poteší a hneď dva seriály putujú do watchlistu. Z uvedených som videla Into the Night a Impulse a oba môžem doporučiť :)
Into the night pro mě top novinka 2020, binge hodně rychle utekl. Nevím jak se jim podaří udělat 2. řadu tak akční jako první, ale těším se. Nějak se mi do mojí topky vkrádají sci-fi seriály poslední dobou. Expanse, The 100 a teď tohle.
Kde se dá shlédnout Ministerstvo času?
Davam do watchlistu Into the Night, zaujalo ma to najviac z vyberu a vdaka za tipy ako vzdy 👍😉
Case*Wawe*Make napsal(a):
https://sledujserialy.to/serial/ministerstvo-casu
Je to s ceskymi titulkami.
Petyer napsal(a):
https://sledujserialy.to/serial/ministerstvo-casu
Je to s ceskymi titulkami.
ja ťa zbožňujem...k s4 som sa ani za ten svet nevedela dopátrať =D
ja tentoraz pridávam do watchlistu Into the Night a Si no t'hagués conegut, tento rok ma nejak chytili španielske veci =D
Doufám, že jsme vám před Vánocemi dali další tipy na sledování. Sám jsem si vybral
A jako obvykle přehled všech seriálů z 5+1
Case*Wawe*Make napsal(a):
Je to na Netflixe. Našiel som to tam náhodou a bolo to fajn. Zhltol som všetky série jednu epizódu za druhou. Je to síce taká oddychová záležitosť, ale má to taký európsky šmrnc a veľa reálnych historických postáv dokonca aj v službách samotného Ministerstva času. V rámci bohatej španielskej histórie je naozaj z čoho čerpať. Dokonca som sa chcel ísť z recesie pri plánovanej návšteve Madridu pozrieť na dané miesto, či tam Ministerstvo naozaj je, ale z cesty nakoniec nič nebolo :-).
igwar napsal(a):
Je to na Netflixe. Našiel som to tam náhodou a bolo to fajn. Zhltol som všetky série jednu epizódu za druhou. Je to síce taká oddychová záležitosť, ale má to taký európsky šmrnc a veľa reálnych historických postáv dokonca aj v službách samotného Ministerstva času. V rámci bohatej španielskej histórie je naozaj z čoho čerpať. Dokonca som sa chcel ísť z recesie pri plánovanej návšteve Madridu pozrieť na dané miesto, či tam Ministerstvo naozaj je, ale z cesty nakoniec nič nebolo :-).
Bolo to tam, ale už nie je.