Páni, už po osmé? Klobou dolů, že si s tím dáváte práci a moc díky za zpříjemnění celého prosince.
Dneska fajná zahřívačka. Obě jsem uhodl hned. :)
Fakt už osm let vždycky čekáme na 1. prosince? Tý jo! Jen tak dál! Je to úžasný :) konec roku
A zas to začíná bude sranda
Super, už jsem se moc těšila :)
Seriálová hned. Filmovou zatím nevím, ale zkusím popřemýšlet. :D
Teším sa :) :)
Zas bude ponocovanie 😅 a to som sa konečne dostal do normálneho denného režimu 🙈
Díky, že si s tím každý rok dáváte práci. Je to fakt super!
Moc děkuju, už jsem se moc těšila! Seriálová lehká, na film se dívám asi blbě, ale dnešek je dost dlouhý, aby mě to třeba napadlo.
Super práce!!!!
Super hádanka na úvod. Nejdříve jsem si myslela, že mi to nic neříká, ale pak se mi rozsvítila pomyslná žárovka.
Už sa teším keď budem dávať seriály po slovensky a potom budem ešte rozmýšľať ako sa to volá po česky, prípadne aké české seriály existujú 😂 ale teším sa veľmi
jupí 🥳 zas nechápu, jak ten rok rychle utekl, ale nejlepší období je tady - období adventních hádanek na SZ 😂❤️
To už je zase rok? Díky za hádanky a všem hodně štěstí.
Veľká vďaka, že to stále pre nás vytvárate! :) Bez serialzoňáckych hádanok už si December neviem predstaviť.
Tak zpráva, že už tu luštím 8 let mi opravdu vyrazila dech, vůbec jsem netušila, že už tu straším takovou dobu
Rozjezd (film i seriál) bych přirovnal k prvnímu sexu, hned hotovo :D
Tak, poprvé se zúčastním. :D A mohu říci, že sice ne na první pokus, ale netrvalo mi to to dlouho, jak jsem si původně myslela. Těším se na zítra :)
Ještě jsem se nedívala, ale už od loňska jsem pevně přesvědčena, že letos kalendář vynechám.. Mám taky jenom jedny nervy žejo :D.
Ja osobne sa tešim na advetní kalendar od Vás viac ako na Vianoce.
Parada! Dekuji, za dalsi napinavy adventni kalendar! Dneska jednoduche, ale je mi jasne, ze brzy se zase poradne zapotim...
Jupííí. Můj cíl je aspoň půlka hádanek (vždy si přijdu úplně marná :D ). Začátek dobrý :-)
Seriál ez, film ani za cip :D
jo, kalendář je zpět! Některé návraty jsou báječné! Dneska jsem ani nepotřebovala pomoc dětí, jsem hvězda :-) (doufám, že nezhasnu)
Ano, jednoduše :D, líbí se mi kouknout a vědět :D
tak seriál na tretí pokus , nakoľko veľká neznáma a film absolútne netuším :) ale dnes ťažký deň a idem spať :) aj zajtra je deň
tak teraz film hotovka, easy peezy na prvu šupu, ale ten seriál ??? :) no skúsim ráno
Na tohle se člověk těší celý rok! :)
První seriál ez ale druhý, žádný domy na stromě jako seriál neexistuje :D co to zase je za zkoušky tu :D
Ta druhá hádanka mi dává docela zabrat. Buďto mám nějaký blok, nebo mi obecně hádanky kde se vyskytují domy a budovy nejdou. :D