Nejvíc mě ta nevraživost mrzí u Alyssy a Shannon. I proto, že to mělo přímý vliv na seriál v podobě smrti Prue.. Rose McGowan alias Paige jsem nikdy nepřišla na chuť a ještě po letech si říkala, že by t s Prue prostě bylo lepší než s tímhle levobočkem.
Tak, tady mě to hodně šokovalo i Čarodějek Prue (Shannon) a Phoebe (Alyssa). Tady jsem to nečekala, a že do skončí takhle, to už vůbec ne. U některých seriálových dvojic jsem to věděla (Castle na zabití a Akta X), zbytek seriálu moc neznám. Přesto se opakuji, ale přede všemi klobouk dolů, protože v reálu se v lásce neměli a byli na ostří nože, ale v seriálu hráli dokonalý, zamilovaný, kamarádský i sesterský páry a já jim to baštila a baštím i dneska, i když pravda je jiná. :)
No nevím, zda vám toto přechylování a nepřechylování odpustím "Leighton Meesterovou a Blake Lively.".
:)
Kdysi dávno jsem někde četla, že Duchovny a Andersonová spolu nějaký čas tvořili pár. Až jejich rozchod prý způsobil tu nenávist.
Janulka93 napsal(a):
No nevím, zda vám toto přechylování a nepřechylování odpustím "Leighton Meesterovou a Blake Lively.".
:)
Nebo Alicia Florricková (hraje ji Julianna Marguiles) a Dana Scullyová vs. Gillian Anderson.
Serialzone by potřebovalo mezi redaktory i korektora.
Alyssu nesnáší i Rose, ale těžko říct, jestli to trvá už od natáčení.
Nevada napsal(a):
Serialzone by potřebovalo mezi redaktory i korektora.
Potřeboval by ten článek trochu učesat (i když se tak částečně už stalo). Guláš v čárkách tolik neřeším, ale "dablérky točili", Kalindou Sharmou, přehršel tak nebo to and místo a mi poněkud znepříjemňují čtení. Škoda, jinak je to zajímavé čtení.
Co vím, tak Shannon byla vyhozena hlavně za to, že chodila v jednom kuse opilá na natáčení. Bylo o tom už spoustu článků a všude psaly alkohol jako důvod.
Tak o Castlovi,teda hercoch z toho seriálu ,som to vedela.Ked som to raz napísala na Castle fórum,tak ma tam partia slečiniek s ružovými okuliarmi skoro ukameňovala :D
Duchovny a Anderson z Aktov X,to som troška prekvapená,pretože ich oboch sledujem na insta a nezdá sa mi,že by sa neznášali.Viem,že v minulosti tam niečo bolo,ale teraz?
Bellezza napsal(a):
Tak o Castlovi,teda hercoch z toho seriálu ,som to vedela.Ked som to raz napísala na Castle fórum,tak ma tam partia slečiniek s ružovými okuliarmi skoro ukameňovala :D
Duchovny a Anderson z Aktov X,to som troška prekvapená,pretože ich oboch sledujem na insta a nezdá sa mi,že by sa neznášali.Viem,že v minulosti tam niečo bolo,ale teraz?
To už spíš byla taková ponorka.
Bellezza napsal(a):
Zvláště Stanafanatic ty byly nejhorší.Ty mě kolikrát malém ukamenovaly
Case*Wawe*Make napsal(a):
Zvláště Stanafanatic ty byly nejhorší.Ty mě kolikrát malém ukamenovaly
Aj ty si tam bola? :D Ja som nešla so stádom,tak som tiež bola zlá :D
Bellezza napsal(a):
Aj ty si tam bola? :D Ja som nešla so stádom,tak som tiež bola zlá :D
Já její fans zas moc nebyla, ale tenkrát jsem se postavila na stranu Nathana, když ho tyhle nádhery hejtovaly, to byl pak fičák.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Já její fans zas moc nebyla, ale tenkrát jsem se postavila na stranu Nathana, když ho tyhle nádhery hejtovaly, to byl pak fičák.
Ani ja ju nemusím,odjakživa som preferovala Nathana a tak je to dodnes.