Diskuze k článku S lupou do historie: Queer as Folk
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
2. 12. 2020 / 17:46:14 (před 3 roky)
off

Já jsem si říkala, že lupa na QaF už tady jednou byla, ale u takových lásek je to jen k dobru. Ačkoli se normálně nemůžu Regelly rovnat, tak u tohohle maratonu jsem jela v podobném tempu. A jednou z nejoblíbenějších scén je pro mě hned pilot a 'Are you coming, or going?', to podle mě vystihuje celý seriál :D Když o tom tak přemýšlím, mohl by z toho být hezký Vánoční maraton

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 12. 2020 / 19:39:14 (před 3 roky)
off

Díky za tuhle lupu, QaF je moje srdcovka. Kdyby někdo chtěl sáhodlouhou přednášku, tak jsem k dispozici 😁

Bored now...
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 12. 2020 / 19:50:44 (před 3 roky)
off

Cely serial je pecka, zbehol som ho uz davnejsie maratonom a uplne suhlasim s ragelly. Je to proste zavislost od zaciatku do konca 😁 a snad sa niekedy najde cas na opatovne pozretie. Inak ak niekto hlada iny serial tohto typu, tak urcite odporucam Looking.

Lucas
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
2. 12. 2020 / 20:54:32 (před 3 roky)
off

A já doporučuju i originál, moc se mi líbil :)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
2. 12. 2020 / 21:10:38 (před 3 roky)
off

No jooo, QaF byl úplně krásnej seriál. Působivost finále bych řadila někam hodně blízko k zážitku z finále Six Feet Under... Týjo, já mám ale teď taky chuť na maraton :D
A stejně jako Lucas můžu klidně doporučit i britskou verzi (kdepak nějaký "Malíček"...;)).
A ragelly, trošku OT, ale není Výzva o poznávání nových seriálů a ne 'resetování' pilotů? ;P

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 12. 2020 / 21:25:16 (před 3 roky)
on
IrmaVep napsal(a):

No jooo, QaF byl úplně krásnej seriál. Působivost finále bych řadila někam hodně blízko k zážitku z finále Six Feet Under... Týjo, já mám ale teď taky chuť na maraton :D
A stejně jako Lucas můžu klidně doporučit i britskou verzi (kdepak nějaký "Malíček"...;)).
A ragelly, trošku OT, ale není Výzva o poznávání nových seriálů a ne 'resetování' pilotů? ;P

🙈 Já poznávám tolik nových seriálů, že na ty retro není čas :D Takže vezmu zavděk i opakovaným zhlédnutím pilotu, hlavně když jsem ho viděla letos :D Ale stejně výzvu nesplním, protože mi chybí rok 2010 a nic z toho roku nemám aktuálně v krátkodobém plánu :D