Já jsem si říkala, že lupa na QaF už tady jednou byla, ale u takových lásek je to jen k dobru. Ačkoli se normálně nemůžu Regelly rovnat, tak u tohohle maratonu jsem jela v podobném tempu. A jednou z nejoblíbenějších scén je pro mě hned pilot a 'Are you coming, or going?', to podle mě vystihuje celý seriál :D Když o tom tak přemýšlím, mohl by z toho být hezký Vánoční maraton
Díky za tuhle lupu, QaF je moje srdcovka. Kdyby někdo chtěl sáhodlouhou přednášku, tak jsem k dispozici 😁
Cely serial je pecka, zbehol som ho uz davnejsie maratonom a uplne suhlasim s ragelly. Je to proste zavislost od zaciatku do konca 😁 a snad sa niekedy najde cas na opatovne pozretie. Inak ak niekto hlada iny serial tohto typu, tak urcite odporucam Looking.
No jooo, QaF byl úplně krásnej seriál. Působivost finále bych řadila někam hodně blízko k zážitku z finále Six Feet Under... Týjo, já mám ale teď taky chuť na maraton :D
A stejně jako Lucas můžu klidně doporučit i britskou verzi (kdepak nějaký "Malíček"...;)).
A ragelly, trošku OT, ale není Výzva o poznávání nových seriálů a ne 'resetování' pilotů? ;P
IrmaVep napsal(a):
No jooo, QaF byl úplně krásnej seriál. Působivost finále bych řadila někam hodně blízko k zážitku z finále Six Feet Under... Týjo, já mám ale teď taky chuť na maraton :D
A stejně jako Lucas můžu klidně doporučit i britskou verzi (kdepak nějaký "Malíček"...;)).
A ragelly, trošku OT, ale není Výzva o poznávání nových seriálů a ne 'resetování' pilotů? ;P
🙈 Já poznávám tolik nových seriálů, že na ty retro není čas :D Takže vezmu zavděk i opakovaným zhlédnutím pilotu, hlavně když jsem ho viděla letos :D Ale stejně výzvu nesplním, protože mi chybí rok 2010 a nic z toho roku nemám aktuálně v krátkodobém plánu :D