Já stejně pořád nechápu rozdíl od HBO/HBO GO. Stejně to, co vzniká pod štítkem HBO Max, je dostupné na HBO GO, ne?
ragelly napsal(a):
Já stejně pořád nechápu rozdíl od HBO/HBO GO. Stejně to, co vzniká pod štítkem HBO Max, je dostupné na HBO GO, ne?
U nás zatím ano, protože tu není Max. Jen si nejsem jistá jak to platí u filmů.
ragelly napsal(a):
V Américe to je tak, že HBO GO dostaneš pokud si předplatíš klasický HBO po kabelu a máš to jako takovej "videopřehrávač". Pak mají HBO Now což je v podstatě to samý jako HBO GO, ale jen pro lidi, co si to předplatí bokem bez kabelovky. No a pak je slavné HBO MAX, kde dostaneš všechno, včetně těch prémiových věcí. Což jak poznamenala litllewitch u nás je zatím ve velkém součástí HBO Go. Nebo alespoň co se týče seriálů. Takže když se na to člověk podívá z nadhledu, tak příchod MAXu k nám spíš znamená problémy... :-/
Fruiko napsal(a):
Takže když se na to člověk podívá z nadhledu, tak příchod MAXu k nám spíš znamená problémy... :-/
No to jsem si právě taky říkala, že pokud to teď máme takhle pěkně v jednom, tak by pro nás bylo spíš horší, kdyby se to začalo nějak rozdělovat.
ragelly napsal(a):
Já mám HBO GO "zdarma" k placenému HBO. Jak píše Fruiko, funguje to jako přehrávač. Totéž, co je dostupné na klasickém HBO je dostupné i tady, ale můžeš si to pustit kdykoliv, kdykoliv stopnout a zase začít tam, kde jsi skončila. Třeba Hru o trůny sis mohla pustit na HBO GO už v noci, kdežto na normálním HBO byla až v pondělí od 20h.