Obávám se, že tady se nechytám. Odhaduji, že ani jeden "vánoční seriál" nebudu znát. Nevadí, tak příště :)
Škoda, že NOS4A2 nemá moc vánoční atmosféru, protože je to moc dobrý seriál! :)
Taky si myslím, že tady budu většinou mimo, protože moc vánočních seriálů jsem neviděla. Ale zrovna tady jsem viděla Dashe & Lily, což se mi líbilo, takže v prvním duelu jsem hlas dala. :D
Já moc taky neviděla či neznám Vánoční seriály. Přesto hlasovat budu a tady dávám hlas Dash & Lily :)
Neznám ani jedno, koukla jsem na trailery a myslím, že by mě bavilo obojí. Ale přece jen Vánoční atmosféra dýchá víc z té romanťárny, tak jde hlas tam. :) Kdybych měla málo věcí, na které koukat, tak zkouknu obojí :)
Hm, tak já to asi taky vidím tak, že hlasovat nebudu. Nebo alespoň ne v této části, ani jeden seriál z těchto 2 neznám. Uvidím jestli budu znát nějaký z dalších duelů. Ale možná bude tato anketa kompletně bez mojí účasti :)
Jak píšu v článku, asi to bude spíš pro inspiraci, co sledovat, pokud máte chuť na vánoční téma v seriálu vedle pohádek :) Taky se sama moc nechytám. Ale když jsem hledala vánoční epizody, tak jich jsou stovky, často i více u jednoho seriálu, takže to by mohla být anketa na půl roku :D Tak jsem zvolila tuto kratší variantu na dva týdny - tak třeba vás něco z toho zaujme :)
Tak na vánoční seriály moc nejsem, ale teď jsem na Netflix začala koukat na Dash & Lily a i když to není zrovna druh seriálu, na který běžně koukám, celkem se mi to líbí. Druhý seriál neznám, takže volba je jasná.
Tohle je anketa naprosto pro mě, už se těším, co objevím nového :D letos už od začátku listopadu sjíždím oblíbené vánoční filmy a čekám na nové no a letos jsem k tomu přidala i seriály, takže paráda :D
Toto je presne pre mňa, od začiatku decembra pozerám vianočné seriály, aspoň teda tých pár, čo som našla :D
Čo sa týka vianočnej epizódy samotnej, musela som navrhnúť môj milovaný Supernatural :D A Very Supernatural Christmas bola epizóda, na ktorú sa proste nezabúda :D
Prosím, prosím, smutně koukám, hodíte zase duely do sekce Hry a zábava? Děkuujuuuuuuu :)
Z pohledu inspirace to budu brát na jaký seriál bych se spíš podívala. Za mě horor nééé :D
A u vánoční epizody jsem váhala mezi Bones s Comebackem, ale protože mám epizodu kdy Kůstka slaví s rodinou Vánoce u táty ve vězení hrozně ráda, za mě tedy Bones
3-09. Ale už se těším na Vánoce až si pustím Heavy Chritsmas. Supernatural mě jenom tak líznul, tak bych se k němu taky mohla někdy dostat. Už jen proto že se tam občas objeví Amanada a mám pocit, že pár dílů i režíruje,tak jsem na to velmi zvědavá :D
Tady z těch neznám bohužel vámi jeden..
Doctor Who má nejvíc vánočních epizod, které jsem zatím u jakéhokoliv seriálu viděl. :-) Nepočítám přímo seriály, které se zabývají jenom vánocemi.
Zrovna každý den sjíždím vánoční speciály ze zmíněného seriálu a moje nejoblíbenější epizoda je jednoznačně "The Husbands of River Song."
Obsahuje vše co fanoušek od Doctor Who očekává - vtip, akci, napětí, neobvyklou zápletku a hodně dojemný konec, který nijak netlačí na pilu a je perfektním završením příběhu Doktora a River, který se táhne celým seriálem.
tak to je něco pro mě! a doufám, že se co nejdál dostane norský Home for Christmas 😊
nevidel som ani jeden, ale tak Dash & Lily možno zhliadnem :)
A dúfam, že túto anketu vyhrá happy! 😎
Asi budem v mensine, ale hlas som dal Nos4a2 aj ked to urcite nie je typicky vianocny serial 😃 Na Dash a Lily sa len chystam...takze volba jasna 😉
Já jsem teda viděl Dash & Lily, ale to byla taková krávovina, že tomu hlas dát nemůžu... :D
Víc mě zaujalo téma vánočních epizod, a postupně mi dochází, kolik jsem jich vlastně viděl... Ať už má oblíbená v TBBT, Community, Comebacku (na tu se musím 24. pokaždé mrknout), Aktech X nebo třeba obléhání stanice v jednom z dílů K11, který je taky z období vánoc (Napadení v 15. sezoně)... Vybrat jeden je těžký, ale protože ho nikdo nedá, dávám tu Kobru 11, epizoda Napadení :D
Poznám iba Dash & Lily. Nedávno som to dopozerala na Netflixe a bola som spokojná, bavilo ma to. Len som bola smutná, že nie je hneď ďalšia séria. Takže môj hlas je jasný, za mňa je to Dash & Lily. :)
Já nejsem moc velkej fanda vánočních seriálů... a celkově vánočních a svátečních epizod v seriálech, ty mi vždycky lezou krkem, ale myslím, že jedny z nejpovedenějších byly ve Friends a Bones. Tam jsem nikdy neměla pocit, že to bylo "vynucené".