Diskuze k článku Vánoční seriálové duely (top 16, duel 3)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 12. 2020 / 13:03:59 (před 3 roky)
off

Tak, zase neznám ani jeden seriál, ale více mě zaujal seriál Selma zachraňuje Vánoce, takže hlas patří ji. :)

Janey T.
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
16. 12. 2020 / 13:19:04 (před 3 roky)
off

Home for Christmas sa mi páčilo a už sa teším na druhú sériu, takže hlas jednoznačný :)

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 12. 2020 / 13:29:12 (před 3 roky)
off

Kdo nezná Home for Christmas, tak rozhodně doporučuji letos zkouknout, pozítří dokonce vychází druhá řada. Za mě je to super vánoční počin v moderním duchu!

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 12. 2020 / 13:29:58
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
16. 12. 2020 / 13:44:43 (před 3 roky)
off

Jj, přidávám se, Home for Christmas je skvělá věc.

smrk15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 12. 2020 / 14:07:35 (před 3 roky)
off

Jednoznačně Home for Christmas, pozítří pokračování, juhůůů

You look sad. Don't be.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
16. 12. 2020 / 14:10:40 (před 3 roky)
off

Taky jsem viděla Home for Christmas, parádní oddychovka přes Vánoce, můžu jen doporučit, druhou řadu si určitě taky pustím.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 12. 2020 / 14:17:39 (před 3 roky)
off

Nemohu hlasovat pro seriály, které neznám, o kterých jsem ani neslyšel/nečetl a pravděpodobně o ně nebudu nikdy stát...

Jsem odchovaný Dickensem a ač atheista, miluji rituály, kolorit (atmosféru) a romantiku, která se týká Vánoc. Dejte blízkým dárky (neměkké) pod stromeček a těšte se z jejich radosti.

Pokud jste stejné krve, tak vypněte PC a televize, zapalte si pozdě v noci pár svíček, nebo rozsviťte stromeček a přečtěte si Dickensovu Vánoční koledu. Nebo (v nejhorším, pokud to bez blikající bedýnky neumíte vydržet) si pusťte film A Christmas Carol s Patrickem Stewartewm (AKA Picard) v hlavní roli.

Neprohloupíte.

Jo, abych nezapomněl, u nás nerozdává dárky Santa Claus, nevečeříme s jednodenním zpožděním krocana a neproměňujeme naše obydlí v kýčiště.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 12. 2020 / 14:32:02 (před 3 roky)
off

rozhodně Home for Christmas, už se moc těším na druhou řadu!

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Miro_CZ
16. 12. 2020 / 15:05:26 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Nemohu hlasovat pro seriály, které neznám, o kterých jsem ani neslyšel/nečetl a pravděpodobně o ně nebudu nikdy stát...

Jsem odchovaný Dickensem a ač atheista, miluji rituály, kolorit (atmosféru) a romantiku, která se týká Vánoc. Dejte blízkým dárky (neměkké) pod stromeček a těšte se z jejich radosti.

Pokud jste stejné krve, tak vypněte PC a televize, zapalte si pozdě v noci pár svíček, nebo rozsviťte stromeček a přečtěte si Dickensovu Vánoční koledu. Nebo (v nejhorším, pokud to bez blikající bedýnky neumíte vydržet) si pusťte film A Christmas Carol s Patrickem Stewartewm (AKA Picard) v hlavní roli.

Neprohloupíte.

Jo, abych nezapomněl, u nás nerozdává dárky Santa Claus, nevečeříme s jednodenním zpožděním krocana a neproměňujeme naše obydlí v kýčiště.

Nějak mi uniká spojitost s článkem/duelem. Nikdo tady nikoho nenutí zvát Santu Clause, ani večeřet krocana. A bylo by asi divné, kdyby web o seriálech doporučoval čtenářům vypnout PC a televize a jít si číst při svíčkách. A pokud máš názor, že tě tyto seriály nezajímají, asi pak není důvod se pouštět do diskuze o nich a klidně můžeš započít svojí vánoční pohodu bez technologií o týden dříve a ani s tím nemusíš čekat na Vánoční svátky ;)

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 12. 2020 / 16:28:12 (před 3 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Nějak mi uniká spojitost s článkem/duelem. Nikdo tady nikoho nenutí zvát Santu Clause, ani večeřet krocana. A bylo by asi divné, kdyby web o seriálech doporučoval čtenářům vypnout PC a televize a jít si číst při svíčkách. A pokud máš názor, že tě tyto seriály nezajímají, asi pak není důvod se pouštět do diskuze o nich a klidně můžeš započít svojí vánoční pohodu bez technologií o týden dříve a ani s tím nemusíš čekat na Vánoční svátky ;)

V textu jsem oslovil definovanou skupinu lidí: "Pokud jste stejné krve..." Mezi takové lidi zjevně nepatříš, takže nechápu, proč reaguješ - stačilo pozorně číst. Chápu ale, že těch Dickensových cca 100 stran by na tebe bylo moc :-)

Pipa22
16. 12. 2020 / 17:29:05 (před 3 roky)
off
Janey T napsal(a):

Tak, zase neznám ani jeden seriál, ale více mě zaujal seriál Selma zachraňuje Vánoce, takže hlas patří ji. :)

Tuto anketu jsem zatim docela mimon :-), :-), :-)...

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 12. 2020 / 17:55:41 (před 3 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

Tuto anketu jsem zatim docela mimon :-), :-), :-)...

To nejsi jediná, to i já. Ale baví mě to. :) I když z toho jsem nic neviděla. :D

Janey T.
Miro_CZ
16. 12. 2020 / 18:52:38 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

V textu jsem oslovil definovanou skupinu lidí: "Pokud jste stejné krve..." Mezi takové lidi zjevně nepatříš, takže nechápu, proč reaguješ - stačilo pozorně číst. Chápu ale, že těch Dickensových cca 100 stran by na tebe bylo moc :-)

Já se ptal, proč reaguješ na článek, kterej tě očividně nezajímá a proč vykládáš o nějakém večeření krocana ve špatný den a Santa Clausovi, o čemž v článku nepadlo ani slovo. Očividně jsi to nepochopil a ještě jsi mě začal bezdůvodně urážet tím, že je na mě 100 stran textu moc.

_-0-_
16. 12. 2020 / 19:50:30 (před 3 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Já se ptal, proč reaguješ na článek, kterej tě očividně nezajímá a proč vykládáš o nějakém večeření krocana ve špatný den a Santa Clausovi, o čemž v článku nepadlo ani slovo. Očividně jsi to nepochopil a ještě jsi mě začal bezdůvodně urážet tím, že je na mě 100 stran textu moc.

Mohli bychom se dlouze rozepisovat o tom, kdo co nepochopil a kdo, jak, proč a na co reagoval, ale nebaví mě to. Zamysli se. That`s all.