Tak, neviděla jsem ani jeden seriál, ale o seriálu O Vánocích jsem už slyšela, tak hlas patří tomuto seriálu :)
Já O Vánocích už viděla a jde o příjemnou oddychovku, která si hlas zaslouží :)
Škoda, že nakoniec je táto anketa o vianočných seriáloch, ktoré asi nemajú veľké publikum. Ja osobne som zatiaľ videla jediný seriál a preto v ankete takmer vôbec nehlasujem. Duely s vianočnými epizódami by asi mali väčší ohlas, ale chápem, že tam by bolo náročnejšie vybrať, ktoré epizódy a seriály sa do ankety dostanú. Som teda zvedavá aspoň na výsledok toho, ktorý seriál/epizódu budú ľudia najčastejšie písať. 🙂
Lill napsal(a):
Škoda, že nakoniec je táto anketa o vianočných seriáloch, ktoré asi nemajú veľké publikum. Ja osobne som zatiaľ videla jediný seriál a preto v ankete takmer vôbec nehlasujem. Duely s vianočnými epizódami by asi mali väčší ohlas, ale chápem, že tam by bolo náročnejšie vybrať, ktoré epizódy a seriály sa do ankety dostanú. Som teda zvedavá aspoň na výsledok toho, ktorý seriál/epizódu budú ľudia najčastejšie písať. 🙂
Jj, stačilo mi podívat se tady a hned jsem to téma vánočních epizod bohužel musela zavrhnout :)
Jak píšu v článku, tato anketa není o popularitě, ale spíš slouží jako doporučení na vánoční seriály, které by člověk mohl mít chuť během Vánoc sledovat :)
ragelly napsal(a):
Jj, stačilo mi podívat se tady a hned jsem to téma vánočních epizod bohužel musela zavrhnout :)
Wow, tak to je riadny zoznam! Zbežne som ho prebehla a aj keď som videla množstvo vianočných epizód, u mňa aj tak vyčnievajú Vianoce vo Veronice Mars, kde riešila poker u Logana. 😊
Btw. Teraz som si spomenula, že tu bol tuším aj fotočlánok o vianočných epizódach, idem si pozrieť aspoň ten. 🙂
O Vánocích se mi líbilo, skvělá oddychovka, která ale mohla skončit o 20 minut dříve
Tak konečně jsem mohla hlasovat, ÜberWeihnachten jsem viděla a docela dobré.
V hlasování o vánoční epku jsem dlouho vybírala, seriál je jasný, ale vánočních dobrodružství Doktora mám oblíbených víc.
Nakonec jsem zvolila The Husbands of River Song, vánoční atmosféry v ní moc není, ale má všechno, co mám na tomto seriálu ráda, vtip, napětí, emoce.