Zaujalo mě Women's Studies... Hrdinka nastupuje na dívčí školu v Atlantě, která je přeplněná feministkami a lesbami? Count me in :D :D. DMZ mám ve Chci vidět už delší dobu :-).
andromache napsal(a):
Zaujalo mě Women's Studies... Hrdinka nastupuje na dívčí školu v Atlantě, která je přeplněná feministkami a lesbami? Count me in :D :D. DMZ mám ve Chci vidět už delší dobu :-).
Zdroj to uvádí takto: The series follows Adriana, a Mexican-American, who starts her first day at a women’s college in Atlanta filled with “queer AF, feminist women”, tak snad jsem to přeložila relativně uspokojivě :D
ragelly napsal(a):
Zdroj to uvádí takto: The series follows Adriana, a Mexican-American, who starts her first day at a women’s college in Atlanta filled with “queer AF, feminist women”, tak snad jsem to přeložila relativně uspokojivě :D
No, Queer AF neznamená nutně lesby :D. Do queer kategorie spadají lebsy, transexuálky, bisexuálky a každá, která se nechce zařadit do některé z těchto škatulek, ale rozhodně se neidentifikují jako hetero... takže přeložit termín Queer je dost ošidné. I u nás se myslím používá normálně queer, ale chápu, že kdo to nezná....
Mozna Out There, jinak nic.
Toho mladého nadějného fotbalistu bude hrát Thierry Henry? :D
Nic mě extra nezaujalo.
Litocha napsal(a):
Toho mladého nadějného fotbalistu bude hrát Thierry Henry? :D
Jo, to pobavilo :D. Ale hádám, že ten bude spíš trenérem :D.
Nevím, na můj vkus je tam nějak málo rasových, feministických, písmenkových a white man bad témat. Chtělo by to přidat. Je to přece v módě.
Mě tedy nezaujalo vůbec nic. :(
Z tohohle mě zaujala jenom Candy.
CrazyGeek napsal(a):
Nevím, na můj vkus je tam nějak málo rasových, feministických, písmenkových a white man bad témat. Chtělo by to přidat. Je to přece v módě.
Neboj, počet písmenek utěšeně roste - už máme LGBTTTQQIAAPK - takže počet temat a četnost jejich výskytu nepochybně poroste (včetně těch, která nám všem chybí).
Nejraději bych, aby se všechna vyskytla najednou v jednom seriálu, nejlépe v každém dílu, aby to nebylo o ničem jiném.
Jedna věc mi ale uniká - prosím o vysvětlení - když souloží transgender jedinec ve výsledné podobě skoromuže s mužem, je to homosexuální styk? Nebo trans-skorožena s lesbou? A co takhle muž po coming outu, identifikovaný s ženou, bez úpravy s trans skoroženou? Variant by se našlo více, včetně zapojení hermafroditů a dalších pohlaví. Já blbec v tom mám zmatek. Mohl by mi to někdo vysvětlit? (Nejlépe v přehledné tabulce.)