Pro mě neuvěřitelný výsledek (který mě nadchnul) a totální popření vlastní teze o vítězství žánru jako kriteria :-)
To ragelly: Neměla být v dohlednu (Tebou zmíněná) monotematická anketa, zaměřená na Sci-Fi? S ohledem na vítězsrví SG1 by to nebylo od věci, protože SG(nejen 1) má dost významných konkurentů (za celou dobu existence žánru).
Tak to jsem ráda že to tak dopadlo a vítězí gratuluji ❤️❤️❤️
_-0-_ napsal(a):
Pro mě neuvěřitelný výsledek (který mě nadchnul) a totální popření vlastní teze o vítězství žánru jako kriteria :-)
To ragelly: Neměla být v dohlednu (Tebou zmíněná) monotematická anketa, zaměřená na Sci-Fi? S ohledem na vítězsrví SG1 by to nebylo od věci, protože SG(nejen 1) má dost významných konkurentů (za celou dobu existence žánru).
Tak super, to jsem ráda. Hvězdné Bráně jsem fandila a jako největší radost jsem měla když porazila Přátele :) Protože těm jsem na chuť nikdy moc nepřišla no :) A vítězství nad Buffy je též zasloužené, i když tu jsem měla také ráda :)
ragelly napsal(a):
řešilo se tady
Pravdu díš :-)
Tak se jenom potvrdilo to, co vím od druhého dueolového kola... Naprostá většina návštěvníků SZ nemá vůbec ale vůbec žádný vkus a dobrý seriál nepozná ani kdyby je kousnul do zadku :P.
Hurá, Bůh existuje! Vlastně ne, SG1 jich zabila hned několik :D
Gratuluji SG-1 :D
_-0-_ napsal(a):
Jo, tak to je v mych ocich jedine plus tohodle vitezstvi - kooonecne snad bude klid!
Brane gratuluju.
I když pro mě bude Buffy vždycky jednička ;), tak gratuluju vítězi a těším se na další anketu.
Jsem nadšená z toho, jak daleko se Buffy a Halliwellky dostaly, ale těch Friends až na 9. místě je mi líto :).
Colour me shocked 😬
Otřesné stupně vítězů, hotové peklo.. mám alergii na všechny tři :D
Vitazovi blahozelam, a tesim sa z celkom dobreho umiestnenia X-Files, co je pre mna top z prvej desiatky 😉
Romix napsal(a):
Otřesné stupně vítězů, hotové peklo.. mám alergii na všechny tři :D
Tak já Buffy sice můžu, ale je fajn poznat v záplavě nesnesitelných Vratařů i někoho, kdo má na ten šunt alergii :D.
andromache napsal(a):
Tak já Buffy sice můžu, ale je fajn poznat v záplavě nesnesitelných Vratařů i někoho, kdo má na ten šunt alergii :D.
Největší záhadou je stejně JAG na 16. místě.. největší nuda všech dob a tak vysoko :D Mám asi špatný vkus když přijde na devadesátá léta :D
Romix napsal(a):
Největší záhadou je stejně JAG na 16. místě.. největší nuda všech dob a tak vysoko :D Mám asi špatný vkus když přijde na devadesátá léta :D
Vidím to stejně :D. Jak jinak si vysvětlit, že naprosto nechápu takový skok vpřed co se Step By Step týče??? :D.
Od prvniho okamziku, kdy jsem se o ankete dozvedela, jsem mela o vitezi jasno.
SG-1 , je proste moje tezka srdcovka.
Stejně jediné seriály z ankety, které za něco stojí, jsou Buffy, Roswell, Friends, Mr. Bean a Futurama.
SG to neměl vyhrát už jen proto že nebyl z devadesáte jo možná konec devadesáte ale byly by tu lepší adepti tahle nastavovaná mimozemská kravina které měla být původně jen jako trilogie si to rozhodně nezaslouží možná film .
tommmyk napsal(a):
Stejně jediné seriály z ankety, které za něco stojí, jsou Buffy, Roswell, Friends, Mr. Bean a Futurama.
Zrovna Futuramu bych do toho nemohla počítat, protože ta k nám běžným Nova,Prima,ČT1 uživatelům přišla mnohem později. V těch devadesátkách hrozně záleželo na tom kdo měl přístup ke kabelovce atd.
Vítěze bych volila jiného, ale celkově docela spokojenost 😊.
Za mě spokojenost :)
Zatím všechny ankety končí prohrou mého favorita ve finále a jako takové žádám opakování ceremoniálu.
Pipa22 napsal(a):
To je zase hejtu... Proc?
Taky tomu nerozumím. Já jsem v anketách hlasovala pro své oblíbence a když holt vypadli, tak jsem hlasovala dál a těšila se na vítěze :D A že je tady část osazenstva, která má ráda určitý seriál a jsou občas trochu víc slyšet a vidět, tož to tak někdy je a nic nebrání fanouškům jiných seriálů, aby se taky projevovali :D
Pipa22 napsal(a):
To je zase hejtu... Proc?
Já osobně se třeba řídím heslem že každý má právo na MŮJ názor :D. A běda ho nesdílet :D.
andromache napsal(a):
Já osobně se třeba řídím heslem že každý má právo na MŮJ názor :D. A běda ho nesdílet :D.
Jak jinak ..., uff.
Pipa22 napsal(a):
Jak jinak ..., uff.
Muhehehehe :D.