Diskuze k článku Seriály, se kterými se loučíme v roce 2020
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 12. 2020 / 18:18:28 (před 3 roky)
off

Tak jsem si to projela :) Loni jsem v komentáři ve své statistice psala 4 viděné seriály, letos je to u mě podstatně lepší, juch :)

Komplet viděno (64): 3%, Agenti, Blindspot, Broke, Carol's Second Act, Connecting, Council of Dads, Dark, Filthy Rich, High Fidelity, I A Not Okay with This, Indebted, Lincoln Rhyme, October Faction, Outmatched, Party of Five, Perfect Harmony, Room 104, Run, Supernatural, Teenage Bounty Hunters, The 100, The Bake and the Beauty, The Good Place, The Rain, United We Fall, Vagrant Queen, Někdo musí zemřít, Deadwater Fell, Defending Jacob, Des, Devs, Bludné kruhy, Little Fires, Los favoritos de Midas, Normal People, Penance, Quiz, Self Made, Survive, The Comey Rule, Deceived, English Game, Gloaming, The Nest, The Pale Horse, Spiknutí proti Americe, Dámský gambit, Secrets She Keeps, Sister, Stranger (Netflix), Třetí den, Undoing, The Woods, O Vánocích, Unorthodox, Jsme jací jsme, White House Farm, Impulse, Limetown, Soundtrack, Sweetbitter, The Inbetween, The Rook

Rozkoukáno (stihnu do konce roku komplet - 3): Sabrina, Tin Star, Vikings

Ve watchlistu mi zůstává většina ostatního s výjimkou CZ/SK věcí, animáků, dokumentů.

Z dokoukaných mě mrzí konec I Am Not Okay with This, The Bake and the Beauty a asi i Teenage Bounty Hunters.

Pobrečela jsem si u konce těch delších maratonů, takže Agenti, Blindspot, Supernatural, The 100, The Good Place - všechna finále se podle mě povedla dobře :)

Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 12. 2020 / 18:31:09 (před 3 roky)
off

No mám jich tu dost ale nejvíc mě teda dostalo zrušení Hawaii Five-0 :(

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 12. 2020 / 19:01:22 (před 3 roky)
off

Tak já mám letos ve statistice šestnáct zrušených nebo ukončených seriálů, z toho 4 mám rozkoukané a snad je někdy dojedu.. No a s těmihle konci se asi jenom tak nevyrovnám:

Alexa&Katie (i když byl konec oznámen, stejně bych si ještě sérku dala)

Almost Paradasie (proč mi nikdy nevydrží žádná oddechovka :(?)

Deputy (stejné jako u Almost Paradise, akční oddechovka kde se rychleji střílí než kecá)

God Friended Me (v podstatě bez pořádného konce a že by si tenhle seriál nějaký slušný konec zasloužil...Já chci vědět kdo je Bůh sakra :(!!

One day at a time (ach jo.. Podruhé už hrobníkovy z lopaty utéct nedokázal.. zatracený Netflix, který je zrušil in a first place!)

Stumptown (tady to zrušení po původním oznámení obnovení pro druhou řadu prostě NIKDY NEPOCHOPÍM!! Beztak jim ty kraviny v midseson vyhoří a ještě budou na Stumptown rádi vzpomínat..)

Teenage Bounty Hunters (myslím, že tady jsem se nanadávala už dost jinde)

The Inbetween (štve mě, že se nikdy nedozvím jak to bylo s tím zatraceným koncem).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
25. 12. 2020 / 19:34:15 (před 3 roky)
off

Ja som tieto serialy videl komplet:13 Reasons Why,Agents of S.H.I.E.L.D.,Arrow,Hawaii Five-0,Homeland,I Am Not Okay with This,Project Blue Book,Spinning Out,Star Wars: The Clone Wars,Stumptown,Supernatural,Teenage Bounty Hunters,Tell Me a Story,The 100,The Good Place,The Outsider,Normal People,The Queen's Gambit,Castle Rock, Mindhunter,The InBetween a The Rook.
Nevidel som posledne serie :Altered Carbon,Chilling Adventures of Sabrina,Light as a Feather,Vikings

Katerina Petrova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
25. 12. 2020 / 21:42:01 (před 3 roky)
off

Asi nejvíce mě mrzí konec Supernatural a The 100. Měla jsem je moc ráda, ale beru to pozitivně...bude maraton :)
13 reasons why byla taková oddechovka, ale měla něco do sebe.
Nevím jaké pocity budu mít ohledné Vikings, přece jenom ještě nebyl odvysílaný konec.
A pak jsem s chutí sledovala Dark, který jsem pochopila až na podruhé, když jsem to shlédla celé najednou.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 12. 2020 / 21:42:50
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 12. 2020 / 00:09:16 (před 3 roky)
off

Ze všech seriálů v článku mi přišel bezkonkurenčně nejlepší Dark. Byly tam i jiné koukatelné kousky (Penny Dreadful: City of Angels, Devs...), ale Dark byl o level výše.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
26. 12. 2020 / 00:09:31 (před 3 roky)
off

Mna mrzeli najviac tieto zrusenia:

Criminal Minds, Agenti, Blindspot (nedopozerane), God Friended Me, How to Get Away with Murder, Chilling Adventures of Sabrina, NOS4A2, Project Blue Book, Siren, Supernatural, The Order, The Outsider, Castle Rock, Knightfall, The InBetween, V Wars. Najviac mi bolo luto urcite Supernaturals a Project Blue Book.

Kludne by som si vedel predstavit aspon jednu dalsiu seriu pre vsetky spomenute.

Zrusenie Arrow/13 Reasons Why bolo ocakavane takze ziadne prekvapenie zvlast, ked sa to uz len umelo natahovalo.

Altered Carbon by si mozno zasluzil este serku, celkom dobre spracovane.

A ako posledne mam serialy, ktore mam skoro vsetky dopozerane, ale zrusenie ma nejako nezasiahlo: Dark, Emergence, The Rain, Light as a Feather, Penny Dreadful: City of Angels, Room 104, The 100, The Magicians.

Editováno: 2x | Naposledy: 26. 12. 2020 / 00:10:18
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
26. 12. 2020 / 09:13:16 (před 3 roky)
off

Až když to člověk vidí takhle sesumírovaný tak si uvědomí, kolik bezva věcí je po smrti. Ani se mi to nechce vyjmenovat, bo by to bylo hóóódně dlouhý. Bohužel.
Díky za pěkný přehled.

vuvicom
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 12. 2020 / 11:49:30 (před 3 roky)
off

Tak jsem si ze začátku článku říkala, že je to dobrý, moc seriálu to není... Nakonec jsem se dostala na 11 seriálů, který mi skončili, i když ne u všech jsem už na konci. Každopádně jsem úplně přehlédla zprávu o ukončení Siren, takže velký šok :o

Říká se že chybami se člověk učí. To je proč jich dělám tolik. Za chvíli ze mě bude génius.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
26. 12. 2020 / 12:17:28 (před 3 roky)
off

U mňa stojí za zmienku Supernatural a Hawaii, ktoré som konečne tento mesiac dobehla a pozrela si aj finále.
Rozpozerané mám ešte How to get away..., ale nejako ma to už nebaví a ešte Empire asi dopozerám. Plus pozerám Modern Family, ale to som začala pozerať a brala som to ako ukončený seriál, ktorý má veľa sérii, ani som nevedela, že posledná dobehla až tento rok.
Z minisérii má veľmi bavilo Queen's Gambit.

Ale čo som úplne prehliadla (alebo na to zabudla), je zrušenie Bojacka. To jediné z článku ma prekvapilo.

Vďaka za pekný prehľad.

Inak už dávnejšie som chcela okomentovať jednu vec na fotočlánkoch, väčšinou si ich pozerám na mobile a veľmi oceňujem to, že iba scrollujem dole a nemusím klikať na šípku, ako to bolo kedysi. Je možné, že takto to funguje už dosť dlho, ale uvedomila som si to len nedávno. Takže vďaka aj za to. 🙂

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 12. 2020 / 12:31:53 (před 3 roky)
off
Lill napsal(a):

Inak už dávnejšie som chcela okomentovať jednu vec na fotočlánkoch, väčšinou si ich pozerám na mobile a veľmi oceňujem to, že iba scrollujem dole a nemusím klikať na šípku, ako to bolo kedysi. Je možné, že takto to funguje už dosť dlho, ale uvedomila som si to len nedávno. Takže vďaka aj za to. 🙂

Je to od spuštění nové verze 😊

misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
26. 12. 2020 / 16:07:19 (před 3 roky)
off

Najviac mi bude chýbať jednoznačne Mindhunter

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
30. 12. 2020 / 00:50:43 (před 3 roky)
off

Tak v prvej skupine mám 14 serialov. Tam najviac mrzí Hawaii, Shield, Altered Carbon, Homeland, Sabrina, Magicians a zamrzelo aj The Order. U ostatnych to bolo ukoncene tak akurat nacas (Blindspot, 100 a pod) Stále tam však mám pár serialov v Chcem vidieť.
Z druhej skupiny som videl len britsky The Stranger ale dúfam, že sa čoskoro dostanem ku Queens Gambit a Undoing
Posledná skupina: Nejako ma to všetko minulo. Aj keď tam mám pár seriálov v chcem vidieť, tak ich neukončenosť to odsuvá na posledne pozície.

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
4. 1. 2021 / 12:01:33 (před 3 roky)
off

Zrušili mi 19 seriálov, pričom niektoré nemám ešte dopozerané. Najviac ma mrzí zrušenie The order, Impulse, Penny Dreadful: City of Angels a Jett.

The wheel weaves as the wheel wills.
chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 1. 2021 / 23:05:34 (před 3 roky)
off

13 Reasons Why jsem si užila a myslím, že to zakončili velmi úctyhodně. I když byl seriál skvělý, rozebíral velmi silná témata a bude mi chybět, jsem ráda, že už nepokračují ve ždímání značky. Protože co si budem, další série už prostě není nejsou klasické 13rw.

Velmi mě mrzí neprodloužení novinky I Am Not Okay With This. Myslím, že seriál měl velký potenciál a po otevřeném konci první série jsem byla zvědavá na pokračování.

Kluci Winchesterovi mi budou fakt hodně chybět. I když jsem se ve sledování pořád nedostala ke konci, (ano, jsem ostuda a jednoznačně to musím napravit) stále tento seriál patří mezi klasiku se kterou jsem začínala svoji seriálovou závislost. Ale přece jenom bratři vydrželi zachraňovat svět dlouhých 15 let a taky si zaslouží nějaký ten odpočinek.

Nejvíce ze všeho mi bude chybět The 100. I když poslední 2 série byly o dost slabší, vysloužil si seriál navždy místo v mém srdíčku. Už jen z toho důvodu, že je to jeden z mála seriálů, která jsem začala sledovat od samého začátku vysílání a musela trpělivě čekat na další epizodu a sérii. Jinak jsem spíše na maratony. Prožila jsem s hrdiny 6 let a to už si prostě nějaký ten vztah vytvořit musíte.