Diskuze k článku Novinka na SerialZone: Sestavte si vlastní Top 10 žebříček nových seriálů!
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
13. 12. 2020 / 20:03:44 (před 3 roky)
on

Až budou nějaká data, tak uděláme doporučení novinek na základě vašich TOP 10. Takže vyplňujte jak o život, třeba díky tomu najdete nějakou novinku, co vám proklouzla pod radarem.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
13. 12. 2020 / 20:06:57 (před 3 roky)
off

Systém mi ukazuje 284 odškrtnutých pilotů za rok 2020... tak jsem sama zvědavá na svůj žebříček :D Jdu vybírat!

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
13. 12. 2020 / 20:10:30 (před 3 roky)
off

To je super novinka! Díky. A bude možné žebříček doplňovat i v příštím roce, když se k některé letošní novince dostanu později?

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 12. 2020 / 20:28:16 (před 3 roky)
off

Tak já tam zatím jen tři...Hm, měla bych přestat koukat nostalgicky na seriály mého mládí a vrhnout se i na novinky. :D Ale aspoň ty tři jsou super, tak jsou tam :)

Janey T.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 12. 2020 / 20:30:55 (před 3 roky)
off

Tak viděla jsem 21 letošních novinek (malý zázrak :D) a do top 10 šlo zatím 5. No jo, jsem náročná :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
13. 12. 2020 / 20:34:25 (před 3 roky)
off

Tak tohle bylo mega brutální 😭 Bych potřebovala žebříček tak top 50, aby tam bylo vše, co si tam být zaslouží. Nakonec to mám zatím takhle:

1. Zoey's Extraordinary Playlist
2. Dash & Lily
3. The Baker and the Beauty
4. Locke & Key
5. The Queen's Gambit
6. Raised by Wolves
7. Normal People
8. Emily in Paris
9. I Am Not Okay with This
10. Upload

Mám v tom ale hrozný guláš, protože u něčeho jsem viděla jen piloty a u něčeho už celé série. Kdybych měla dělat žebříček jen po pilotu, tak vypadá asi trošku jinak, a kdybych měla dělat žebříček jen z těch, u kterých jsem viděla celou sérii, tak vypadá asi hodně jinak :D Takže u mě je to asi takový mix toho, co jsem viděla a jsem z toho nadšená, a toho, u čeho se po zhlédnutí pilotu nejvíce těším na maraton.

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
13. 12. 2020 / 20:42:48 (před 3 roky)
on

No jelikož mám zkouknutých jen 11 novinek, tak to bylo celkem rychlé. :D Pořadí jsem pak určovala, dle toho, jak mě to bavilo.

"It's a beautiful day to save lives.”
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 12. 2020 / 20:47:28 (před 3 roky)
off

Rebricek hotovy, islo to celkom rychlo, skor bolo zaujimave vybrat umiestnenie vramci desiatky 😃 inak skvely napad pokracovat s TOP 10 👍

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
13. 12. 2020 / 21:10:15 (před 3 roky)
off

Viděno 231 pilotů :)

Přemýšlel jsem, jestli nevyřadit dokumenty, protože se s hranými věcmi blbě porovnávají, ale nakonec jsem tam dva nejlepší nechal :)

1. The Owl House
2. The Queen's Gambit
3. AJ and the Queen
4. Ted Lasso
5. Teenage Bounty Hunters
6. Kärlek & anarki
7. Never Have I Ever
8. The Last Dance
9. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
10. I Am Not Okay with This

Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
13. 12. 2020 / 21:15:32 (před 3 roky)
off

Měl bych začít sledovat seriály z tohoto roku. V žebříčku mám jeden seriál, noo... z jednoho. i když já většinou sleduju seriály v rozmezí 1963-2005. Jsem prostě pozadu.

Jinak novinka je skvělá.

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 12. 2020 / 21:16:33 (před 3 roky)
off

Odškrtnutých 21 pilotov a asi by som to takto usporiadala:

1. The Queen's Gambit
2. High Fidelity
3. Normal People
4. Dash & Lily
5. Two Weeks to Live
6. I Hate Suzie
7. I Am Not Okay with This
8. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
9. Staged
10.Deadwater Fell

andromache
13. 12. 2020 / 21:20:31 (před 3 roky)
off

A aby se neřeklo, mám tam teda zatím tyhle seriály:

Motherland: Fort Salem
Nurses
Teenage Bounty Hunters (konec prostě nevydejchám)
Almost Paradise
Deputy

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 12. 2020 / 21:24:38 (před 3 roky)
off

Lidi, vy koukáte na novinky? To už jste všechno staré viděli, nebo co? :-D

Grab a lollipop on your way out.
andromache
13. 12. 2020 / 21:25:12 (před 3 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Jsem vybíravá :D. Takže si i ve starém málokdy vyberu :D.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
13. 12. 2020 / 21:26:56 (před 3 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Ano :D

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 12. 2020 / 21:38:09 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Jsem vybíravá :D. Takže si i ve starém málokdy vyberu :D.

Jo takhle. :-D Když já vždycky zabřednu do nějakého rozsáhlého univerza, které mi zabere nehorázně dlouho, než se jím proberu...

Grab a lollipop on your way out.
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
13. 12. 2020 / 21:52:02 (před 3 roky)
on

Za mě zatím takhle:

1. The Undoing
2. Des
3. I Know This Much Is True
4. Upload
5. Love, Victor
6. Into the Night
7. White Lines
8. Deadwater Fell
9. The Great
10. The Flight Attendant

ale stoprocentně to ještě minimálně pětkrát překopu. ;)

Pro zajímavost - David Tennant a Daniel Mays jsou na seznamu hned 2x a polovina novinek z mého seznamu zároveň letos skončila. :( :)

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
13. 12. 2020 / 21:54:17 (před 3 roky)
on

A ještě si dovolím navrhnout TOP 10 nejhorších novinek! :D Tam by ten výběr byl jednodušší! :D

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
13. 12. 2020 / 21:54:28 (před 3 roky)
off

Ha, ha, ha. 6 (českých) pilotů 2020.

Daniela
andromache
13. 12. 2020 / 21:56:16 (před 3 roky)
off
ESESEL napsal(a):

Jo takhle. :-D Když já vždycky zabřednu do nějakého rozsáhlého univerza, které mi zabere nehorázně dlouho, než se jím proberu...

Jo, tak universa se většinou snažím jet ihned, aby se mi přesně tohle nestalo :D. Pak se v tom totiž nevyzná ani prase, jak to má jít za sebou :D.

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
13. 12. 2020 / 22:42:01 (před 3 roky)
off

Bude v budoucnu možnost udělat si z toho widget? :O

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 12. 2020 / 22:49:11 (před 3 roky)
off

Když kliknu na ten odkaz pro tento žebříček objeví se mi akorát dlouhý text, který začíná slovy fatal error. To samé se stane, když to zkusím přes kartu TOP 10 novinky.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
13. 12. 2020 / 22:54:05 (před 3 roky)
off

Moje klasika, zase se ukazuje, že část věcí nemám odškrtlou, to je tak, když hned nejdu na SZ, pak už na to zapomenu. Ale z toho, co mám, je prozatím hotovo, i když asi se ještě změní, minimálně až si vzpomenu, co jsem zapomněl ohodnotit.

1. Dash & Lily
2. Zoey's Extraordinary Playlist
3. ÜberWeihnachten
4. Teenage Bounty Hunters
5. The Baker and the Beauty
6. Biohackers
7. Love, Victor
8. Tiny World
9. The Flight Attendant
10. Helstrom

Ta první dvě místa teda dobrý vnitřní boj, ne že ne.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
13. 12. 2020 / 23:22:56 (před 3 roky)
off

Novinka super!
Ale problém.. viděla jsem toho dost, ale nemůžu si vybrat. 😭 Podle mě si jich většina nezaslouží jít do Top 10, ale já zase nechci mít jen Top 7... 😂

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 12. 2020 / 23:33:56 (před 3 roky)
off

je dost možný, že se to ještě změní, mám ještě několik restů

1. Normal People
2. The Undoing
3. ÜberWeihnachten
4. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
5. The Last Dance
6. Space Force
7. Never Have I Ever
8. The Queen's Gambit
9. Emily in Paris
10. The Circle: Brazil

jo a ten Circle není překlep :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 12. 2020 / 00:12:47
Fruiko
13. 12. 2020 / 23:37:03 (před 3 roky)
on
InaSe napsal(a):

Když kliknu na ten odkaz pro tento žebříček objeví se mi akorát dlouhý text, který začíná slovy fatal error. To samé se stane, když to zkusím přes kartu TOP 10 novinky.

Ráno na to mrknu.

Fruiko
13. 12. 2020 / 23:42:44 (před 3 roky)
on
InaSe napsal(a):

Tak už jsem opravil. :-)

InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 12. 2020 / 00:01:17 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak už jsem opravil. :-)

Moc děkuji.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.
Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
14. 12. 2020 / 00:45:47 (před 3 roky)
off

Parádní novinka, takže můžu zrušit další kategorii seznamů. Ještě by to mohlo vzniknout i pro předchozí ročníky. :)

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 12. 2020 / 11:23:37 (před 3 roky)
off

Novinka parádní. Jenže mám obecně velký problém se sledováním nových seriálů. Vůbec nevím jak je sledovat. Ne že bych chtěla chudákům tvůrcům,hercům atd atd utrhovat sousto od huby, ale když není místo kde by byly hezky pohromadě tak je to nanic. Nechci mít předplaceno několik služeb, kde navíc není ani všechno tak jak mi to vyhovuje (ano dávám přednost s titulkama). A o to víc mě to štve teď když v podstatě přes dva měsíce ležím.Jéé to by bylo shlédnutých seriálů :D

For crying out loud!
Fruiko
14. 12. 2020 / 12:11:04 (před 3 roky)
on
Hitchhiker napsal(a):

Novinka parádní. Jenže mám obecně velký problém se sledováním nových seriálů. Vůbec nevím jak je sledovat. Ne že bych chtěla chudákům tvůrcům,hercům atd atd utrhovat sousto od huby, ale když není místo kde by byly hezky pohromadě tak je to nanic. Nechci mít předplaceno několik služeb, kde navíc není ani všechno tak jak mi to vyhovuje (ano dávám přednost s titulkama). A o to víc mě to štve teď když v podstatě přes dva měsíce ležím.Jéé to by bylo shlédnutých seriálů :D

Bych si zkusil ten Netflix na měsíc zadarmo. Zásoby tam na pár týdnů mají. A aspoň máš vždycky minimálně celou sérii. Případně tuším, že HBO Go má teď taky nějakou vánoční akci. Ale tam toho bude méně.

A jinak obě služby mají titulky jako default, dabing je ne už tak častý bonus.

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 12. 2020 / 12:11:55
Hitchhiker
14. 12. 2020 / 12:17:21 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Bych si zkusil ten Netflix na měsíc zadarmo. Zásoby tam na pár týdnů mají. A aspoň máš vždycky minimálně celou sérii. Případně tuším, že HBO Go má teď taky nějakou vánoční akci. Ale tam toho bude méně.

A jinak obě služby mají titulky jako default, dabing je ne už tak častý bonus.

Díky Fruiko, asi se konečně rozhoupám a zkusím to :)

For crying out loud!
andromache
14. 12. 2020 / 14:47:27 (před 3 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

A víš o tom, že existuje něco jako torrenty viď že jo ;)? Tam najdeš prakticky všechno ze všech stanic, stačí si jenom vybrat podle libosti. A hlavně, je to zadarmo.

Hitchhiker
14. 12. 2020 / 15:07:37 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

A víš o tom, že existuje něco jako torrenty viď že jo ;)? Tam najdeš prakticky všechno ze všech stanic, stačí si jenom vybrat podle libosti. A hlavně, je to zadarmo.

Moc práce :D Ale díky za radu :D

For crying out loud!
andromache
14. 12. 2020 / 15:25:45 (před 3 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

Moc práce :D Ale díky za radu :D

Mě to teda přijde jako o dost míň práce ale budiž :D. Každý má jiný úhel pohledu :D.

Fruiko
14. 12. 2020 / 19:22:52 (před 3 roky)
on

Svoje top 10 novinek si vyplnilo již 200 lidí, tak máme nějaká data a zobrazují se doporučení novinek na základě podobnosti s jinými TOP 10. Mělo by se to zlepšovat, jak v průběhu času budou svoje TOPky doplňovat další.

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
11. 1. 2021 / 00:48:35 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

To je super novinka! Díky. A bude možné žebříček doplňovat i v příštím roce, když se k některé letošní novince dostanu později?

bohužel NE, jak jsem zjistila :-((( Když si teď v roce 2021 odškrtnu pilotní epizodu novinky z roku 2020, do seznamu zhlédnutých novinek z roku 2020 se mi už daný seriál nenačte. Můj výběr "top novinek 2020" můžu stále upravovat - přidávat/odstraňovat seriály, případně měnit jejich pořadí, vždy ale jen ze seznamu těch odškrtnutých v roce 2020. To je záměrně, Fruiko? Přijde mi to nefér vůči seriálům, které měly premiéru na konci roku - třeba Your Honor... Chápu, že hlasování Top novinek 2020 za všechny uživatele se musí k nějakému datu uzavřít i kvůli probíhající anketě Novinka roku, ale líbilo by se mi, kdyby se mi do seznamu dál načítaly seriály - zajímalo by mě, kolik ve výsledku loňských počinů uvidím. nejdřív jsem si myslela, jak bude rok 2020 suchý, ale ani náhodou! Spoustu jich mám ještě ve "chci vidět", od řady jsem viděla jen pilot a čekají ve watchlistu, snad jen Ted Lasso (BTW, Fruiko, děkuji Ti za zmínku v jenom článku, díky Tobě jsem seriál objevila, jinak by šel zcela mimo mě a to by byla hrůza) a Upload jsem viděla celé. A to si nemyslím, že bych nějak zahálela!

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 1. 2021 / 00:51:16
Litocha
11. 1. 2021 / 00:56:45 (před 3 roky)
off
Anyk napsal(a):

bohužel NE, jak jsem zjistila :-(((

Fruiko se možná nechá obměkčit, viz odkaz

Anyk
11. 1. 2021 / 02:13:28 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Fruiko se možná nechá obměkčit, viz odkaz

Á, děkuji za odkaz, toto jsem nečetla, byť tento článek jsem zaznamenala :-) To je ten problém, když článek čtu moc brzo po uveřejnění - už se pak k němu logicky znovu nevracím a diskuze pod ním mě pak mine, necituje-li mě nikdo. A jelikož nejsem mrtvá, tak ještě nejsem moc citováníhodná :-D Aspoň Fruiko uvidí, že je nás víc, co mají o tento seznámek a jeho aktualizaci v roce 2021 stále zájem!

Fruiko
11. 1. 2021 / 09:09:04 (před 3 roky)
on
Anyk napsal(a):

Á, děkuji za odkaz, toto jsem nečetla, byť tento článek jsem zaznamenala :-) To je ten problém, když článek čtu moc brzo po uveřejnění - už se pak k němu logicky znovu nevracím a diskuze pod ním mě pak mine, necituje-li mě nikdo. A jelikož nejsem mrtvá, tak ještě nejsem moc citováníhodná :-D Aspoň Fruiko uvidí, že je nás víc, co mají o tento seznámek a jeho aktualizaci v roce 2021 stále zájem!

To byla spíš chyba. Už by mělo být opraveno.

Anyk
11. 1. 2021 / 11:35:32 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To byla spíš chyba. Už by mělo být opraveno.

Jůůů!!! No, fakt, zázraky na počkání! Děkuji moc, další motivace dál sjíždět novinky 2020, byť jim to kandidovat do ankety top novinky 2020 nepomůže. Ještě jednou díky!

Litocha
11. 1. 2021 / 13:04:00 (před 3 roky)
off

Fruiko, prosím, netušíš, proč mi mezi tipy nabízí i seriál, jehož pilot jsem už v lednu viděla? Jmenovitě Love Life, v seznamu viděných pilotů z roku 2020 ho mám.
Jinak díky moc za úpravu seznamu, vážně mi to udělalo radost.

ragelly
11. 1. 2021 / 13:05:41 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Fruiko, prosím, netušíš, proč mi mezi tipy nabízí i seriál, jehož pilot jsem už v lednu viděla? Jmenovitě Love Life, v seznamu viděných pilotů z roku 2020 ho mám.
Jinak díky moc za úpravu seznamu, vážně mi to udělalo radost.

Tuším, že doporučovat ti tam nabízí jakýkoliv seriál, který nemáš ohodnocený.

Litocha
11. 1. 2021 / 13:08:10 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tuším, že doporučovat ti tam nabízí jakýkoliv seriál, který nemáš ohodnocený.

To mi nedošlo, díky moc.

ragelly
11. 1. 2021 / 13:13:24 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

To mi nedošlo, díky moc.

Není zač :)