Pěknej rozhovor. Musim říct, že Yvonne je už od Chucka můj ideál dokonalý ženský;)
nevermore napsal(a):
Pěknej rozhovor. Musim říct, že Yvonne je už od Chucka můj ideál dokonalý ženský;)
He... tak to už jsme dva :)
Treatys napsal(a):
Člověk hned pozná podle profilovky;)
ted mě napadlo když tady vidím Yvonnku dodělala se ta Chuck a retrospektivní interview
Yvonne je jedna z nejlepších televizních hereček a i jedna z nejlepších australských hereček(podle mě)
Treatys napsal(a):
Myslim, že mnohem mnohem více než dva. :D Bohužel bych řekl, že žádná ani vzdáleně podobná už k mání není.
Díky za rozhovor. I já mám Yvonne ráda.
já bych jí tak chtěla v nějakým dalším velkým a dlouhým seriálu :/ hlavně aby ji dexter nebo někdo jinej nezabil
Sal3m napsal(a):
Yvonne je jedna z nejlepších televizních hereček a i jedna z nejlepších australských hereček(podle mě)
Řekl bych, že určitě je nejlepší australská herečka :)
Mescalamba napsal(a):
Myslim, že mnohem mnohem více než dva. :D Bohužel bych řekl, že žádná ani vzdáleně podobná už k mání není.
Nepochybně ;) Ikdyž možná filmový průmysl něco skrývá... :D
MNTB napsal(a):
já bych jí tak chtěla v nějakým dalším velkým a dlouhým seriálu :/ hlavně aby ji dexter nebo někdo jinej nezabil
Myslím si, že v jejích 30 letech ji ještě čeká spousta seriálů, jestli s tím nesekne ;)
Btw. Docela bych ji chtěl na té Broadwayi vidět :D
Treatys napsal(a):
Myslím si, že v jejích 30 letech ji ještě čeká spousta seriálů, jestli s tím nesekne ;)
já doufám že s tím nesekne.
A ještě Kidman je skvělá australská herečka
MNTB napsal(a):
já doufám že s tím nesekne.
A ještě Kidman je skvělá australská herečka
tu moc nemusím
Díky za hezký rozhovor :) Snad se na mě nebude nikdo zlobit, ale já musím přiznat, že jsem ji v Chuckovi moc nemusela a když jsem se doslechla, že bude v Dexterovi, tak jsem byla: "a jééžiš" Ale wow, totálně jsem obrátila. Asi to bude i tou rolí nebo já nevím, ale strašně se mi začala líbit a s Dexterem jako partnerem, no nemám slov, hrozně mi k sobě sednou.
Super rozhovor, ale jak tu někdo zmínil, bude pátá část Chuckovo retrospektivního interview?
makovecmichal napsal(a):
Super rozhovor, ale jak tu někdo zmínil, bude pátá část Chuckovo retrospektivního interview?
Mno to se musíte zeptat autora, který je dělal. Bohužel si teď nevzpomínám, kdo to byl, ale doufám, že snad ho vydá ;)
Treatys napsal(a):
Mno to se musíte zeptat autora, který je dělal. Bohužel si teď nevzpomínám, kdo to byl, ale doufám, že snad ho vydá ;)
mám dojem že to byl Frozen ;)
Treatys napsal(a):
https://www.serialzone.cz/clanek/780-chuck-a-retrospektivni-interview-4-cast/ tady je psaný Frozen99
Tak teď na to koukám a ani v plánovaných není psáno. Asi se necháme překvapit :)
Moc hezky přeloženo... V Chuckovi jsem ji neviděla, ale na te seriál se chystám, ale v Dexterovi mi prostě její postava strašně vadí...:D Asi první Dexterova ženská, kterou nemůžu vystát...:D
luckily napsal(a):
Moc hezky přeloženo... V Chuckovi jsem ji neviděla, ale na te seriál se chystám, ale v Dexterovi mi prostě její postava strašně vadí...:D Asi první Dexterova ženská, kterou nemůžu vystát...:D
Na Chucka se určitě podívej! Litovat nebudeš a Yvonne si rozhodně oblíbíš. :)
Dextera jsem pro změnu zatím neviděl já, ale už se na 7. řadu chystám :D
Treatys napsal(a):
Na Chucka se určitě podívej! Litovat nebudeš a Yvonne si rozhodně oblíbíš. :)
Dextera jsem pro změnu zatím neviděl já, ale už se na 7. řadu chystám :D
Ale hraje úplně jinou postavu, snad nic kromě vzhledu nemá se Sarah Walker společného
Yvonne naprosto žeru, je úžasná i já patřím do fanklubu, děkuji za parádně přeložený rozhovor.
makovecmichal napsal(a):
Tak s Frozenem jsem se domluvil a budu po něm pokračovat. Takže 5. část brzy vyjde a uzavře sérii :)
Treatys napsal(a):
Tak s Frozenem jsem se domluvil a budu po něm pokračovat. Takže 5. část brzy vyjde a uzavře sérii :)
nechceš ještě něco jiného ohledně Chucka?
Sal3m napsal(a):
nechceš ještě něco jiného ohledně Chucka?
Ohledně Chucka chystám ještě něco, ale to vyjde až v příštím roce (beznadějně plno). :) Pokud máš nápad co, klidně mi ho napiš (třeba v PM).