Diskuze k článku Kdo měl původně hrát Jaye Pritchetta? A jak o roli snů přišel?
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 12. 2020 / 11:26:08 (před 3 roky)
off

Já vím, že Modern family byl velký hit, ale mně to nesedlo. Nedávno jsem byla nucena zhlédnout pár dílů, s tím že mě to třeba chytne. Nechytlo. Nevím co Eda víc bavilo, ale podle mě měl lepší chemii s rodinkou ze Ženatého.

For crying out loud!
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 12. 2020 / 11:26:25
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 12. 2020 / 11:53:15 (před 3 roky)
off

Tak, znám a viděla jsem ne všechny, ale víc dílů u obou seriálů kde Ed hrál. A více se mi tedy líbil v Modern Family. :) A jsem ráda, že roli Jaye dostal právě Ed, který je mi víc sympatický. :)

Janey T.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 12. 2020 / 14:09:50 (před 3 roky)
off

Dobré načasovanie, práve si idem maratón Modern Family a teda nechápem, prečo ma to doteraz obchádzalo. Seriál mi veľmi sadol a je fakt vtipný. Takéto informácie a články z pozadia nakrúcania sú fakt zaujímavé 🙂

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
21. 12. 2020 / 16:08:08 (před 3 roky)
off
Lill napsal(a):

Dobré načasovanie, práve si idem maratón Modern Family a teda nechápem, prečo ma to doteraz obchádzalo. Seriál mi veľmi sadol a je fakt vtipný. Takéto informácie a články z pozadia nakrúcania sú fakt zaujímavé 🙂

Já je mám taky rád. Eva ale není jejich velký fanoušek, protože nedosahují takové čtenosti jako články o aktuálnějších věcech.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 12. 2020 / 16:10:18 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Já je mám taky rád. Eva ale není jejich velký fanoušek, protože nedosahují takové čtenosti jako články o aktuálnějších věcech.

Já nejsem jejich fanoušek, protože to nesleduju průběžně, takže si zákulisní věci nebo spoilery nevyhledávám a nevím o nich :)

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
21. 12. 2020 / 19:50:30 (před 3 roky)
off

Když jsem kdysi psal nějaký rozlučkový článek k seriálu Parenthood, tak jedna ze zajímavostí byla, že Nelson roli v Modern Family odmítl, aby mohl hrál právě v Parenthoodu. Tam byl jednou z hlavních postav po šest let, takže i když přišel o "skvělou" roli, tak pořád neodešel s prázdnou a získal slušnou roli v jiném seriálu.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 12. 2020 / 00:20:15 (před 3 roky)
off

Modern Family vnímam ako vysokú školu písania postáv. Tak dobre vymyslené charaktery a hlavne tak správne strategicky rozmiestnené typy osobností v rámci domácností :D
Zachovanie jednotlivých charakterov počas toľkých rokov je naozaj obdivuhodné. Jediná postava, na ktorej sa podľa mňa podpísal čas bol Manny. Ten bol zábavný ako to elegantné dieťa popíjajúce Espreso, keď bol starší už to zovšednelo.

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 12. 2020 / 00:20:42
Sparkles
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
22. 12. 2020 / 06:16:00 (před 3 roky)
off
Pajky napsal(a):

Když jsem kdysi psal nějaký rozlučkový článek k seriálu Parenthood, tak jedna ze zajímavostí byla, že Nelson roli v Modern Family odmítl, aby mohl hrál právě v Parenthoodu. Tam byl jednou z hlavních postav po šest let, takže i když přišel o "skvělou" roli, tak pořád neodešel s prázdnou a získal slušnou roli v jiném seriálu.

Po přečtení jsem se to chystala napsat, že jsem tady četla jiné info. Které tedy pro Craiga T. Nelsona vyznívalo lépe :)
Každopádně Modern Family mám ráda a zpětně si nedokážu představit lepšího Jaye.