Diskuze k článku Sex ve městě hlásí návrat! Která z hlavních postav bude chybět?
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
23. 12. 2020 / 10:04:43 (před 3 roky)
off

Proč? Sex ve městě je moje srdcovka, ale tahle zpráva mě teda ani trochu nepotěšila. Holky dostaly happy ending, tak kam to chtějí posunout?

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 12. 2020 / 10:13:36 (před 3 roky)
off
foruska napsal(a):

Proč? Sex ve městě je moje srdcovka, ale tahle zpráva mě teda ani trochu nepotěšila. Holky dostaly happy ending, tak kam to chtějí posunout?

Já to dění moc nesleduju, ale tuším, že se tak nějak plánoval třetí film, ze kterého se tedy pravděpodobně stane minisérie.

Jinak pro mě je seriál taky srdcovka a na pokračování se určitě podívám - hůř než návrat Prison Break to snad dopadnout nemůže :D Uvidíme.

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
23. 12. 2020 / 10:36:45 (před 3 roky)
off

Myslím, že bez Samanthy to nebude mít tu správnou šťávu. A navíc už ty filmy stály dost za prd.

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 12. 2020 / 10:49:05 (před 3 roky)
off

Napad je to dobry, ale netusim ako dopadne samotna realizacia. A suhlasim, ze bez Samanthy to urcite nebude mat taku stavu. No uvidime...

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 12. 2020 / 10:52:08 (před 3 roky)
off

No nevím, jestli jsem měla jednu z nich oblíbenou, tak to byla Samantha. Bez ní to nebude ono. Ale záleží na příběhu a kdo se další přidá. Oba filmy mám ráda. Mělo zůstat u nich.

For crying out loud!
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 12. 2020 / 10:55:08 (před 3 roky)
off

Nejspíš přidají novou postavu, která bude Samantha 2.0, akorát její trapná verze.

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
23. 12. 2020 / 11:30:41 (před 3 roky)
off
tommmyk napsal(a):

Nejspíš přidají novou postavu, která bude Samantha 2.0, akorát její trapná verze.

Tak tomu bych se vůbec nedivila... tím by to úplně poslali do háje...

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
23. 12. 2020 / 13:11:09 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já to dění moc nesleduju, ale tuším, že se tak nějak plánoval třetí film, ze kterého se tedy pravděpodobně stane minisérie.

Nedávno som o tom čítala, že dlhé roky chceli urobiť tretí film, ale keďže sa Kim neznáša so Sarah, tak to ostalo odložené v šuplíku.

Ja neviem, či už na toto nie je neskoro, keď to chceli riešiť bez Kim, mali to urobiť pred 10 rokmi. Každopádne som zvedavá aký dôvod si vymyslia, prečo u Samanta nie je súčasťou.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 12. 2020 / 13:34:34 (před 3 roky)
off

Bylo mi to hned jasné, rozkliknuti článku mi to jen potvrdilo. Kim si nedávno docela vyčistila žaludek ohledně Parker, takže mi bylo jasný, že se tam vracet nebude.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2020 / 13:53:37 (před 3 roky)
off

Sex ve městě jsem pravidelně nesledovala, viděla jsem sem tam nějaký díl, celé to zkouknout bych nezvládla kvůli Carrie, která je totálně otravná :D Ale obávám se, že neúčast Samanthy vyřeší její smrtí. A pak vzpomínky na ni pak zakomponují do děje.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Frki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 12. 2020 / 18:54:15 (před 3 roky)
off

Prvni film super, dvojka uz velká bída. Samantha mi bude chybět, na druhou stranu, jak by její nadrzenost obhajovali v jejich 60? Jsem zvědav na hlavni zapletku.