Veselé Vánoce všem. ❤🧡💛
Všem krásné Vánoce, díky za další krásný rok, jste taková moje hlavní komunita, kam chodím :D
Krásné pohodové vánoce, moc děkuji za seriálový dáreček, vždy něco navíc potěší a mimořádná adventní hádanka byla super, jako každý rok.
I já Vám všem přeji Krásné a šťastné Vánoce a Ať se splní všechna Vaše přání :)
Veselé Vánoce Seriálový závisláci 🎄🎄🔔
Merry happy whatever, abych byla tématická :D. Ale jinak veselé a hlavně klidné svátky bez kostí v krku a covidových neštěstí :-).
Děkujeme a veselé Vánice, hidně štěstíčka, zdravíčka a dárečku 🥰🥰💋💋❤️❤️
Krásné a pohodové Vánoce i vám a úspěšný celý nový rok plný skvělých seriálů a web plný návštěvníků! :) Děkuji za další adventní sezónu a budu se opět nedočkavě těšit na další!
Všem šťastné a veselé Vánoce a díky za super advetni kalendář. Tak zas příští rok.
Škovyzraky, mě snad trefí šlak! Se mi po otevření (resp. znovuotevření) posledního okénka adventního kalendáře objevil "fatal error" - napoprvní otevření se mi si e zobrazil text, ale systém nerozpoznal, že jsme okénko otevřela, takže mi nahoře svítí červená jednička. A já už si tak lebedila, že už mám konečně klid! To jsem jediná, komu se fatal error zobrazil nebo jsem jediná, koho to tak vyvádí z míry?
Z redakce se přidávám s přáním všeho, co už bylo zmíněno. Samozřejmě přeji, abyste si v té záplavě pohádek našli čas i na nás a Serialzone. Užívejte dnů klidu a těšte se na příchod nového roku, ono určitě po seriálové stránce bude na co se těšit, stejně tak i tady bude na co. Hezké Vánoce 🎄
Přeji pěkné, klidné a negativní (popřípadě pozitivní s lehkým průběhem) Vánoce. Spoustu pohody a odškrtávání seriálů z watchlistu :)
Anyk napsal(a):
Škovyzraky, mě snad trefí šlak! Se mi po otevření (resp. znovuotevření) posledního okénka adventního kalendáře objevil "fatal error" - napoprvní otevření se mi si e zobrazil text, ale systém nerozpoznal, že jsme okénko otevřela, takže mi nahoře svítí červená jednička. A já už si tak lebedila, že už mám konečně klid! To jsem jediná, komu se fatal error zobrazil nebo jsem jediná, koho to tak vyvádí z míry?
Možná jediná koho to vyvádí z míry :D. Mě tam taky ta jednička svítí furt a fatal error na mě vyběhl už několikrát :-).
andromache napsal(a):
Možná jediná koho to vyvádí z míry :D. Mě tam taky ta jednička svítí furt a fatal error na mě vyběhl už několikrát :-).
Vaše starosti bych chtěl mít... Teď jsem hodinu mazal duplicitní trofeje. :-D
Fruiko napsal(a):
Ale však já říkám, že mě to neiritovalo :D. Jen že to na mě vyskočilo několikrát :D.
Šťastné a veselé všem & jako každým rokem poklona a poděkování Fruikovi a Biskinovi za úžasný adventní kalendář!
Fruiko napsal(a):
Zrovna duplicitní trofej by mi nevadila :-D Náhodou ta lištička nahoře je přeci jenom dost viditelná a cokoliv na ní má schválně bít do očí. A zvlášť na adventní kalendář je jaksi omezená doba k řešení, takže byl člověk rád, když mu tam aspoň třeba půl dne nic nesvítilo. A když jsem včera po půlnoci vyřešila poslední hádanku a věděla, že dnes už žádná nebude a otevírání je jen pro formu, tak jsem si ten pocit náležitě užívala. No a pak se mi stane toto - no tak to chápejte, že vás to rozladí, to je jak když dítěti vezmete bonbon z rukou. Navíc tedy já se s fatal errory na SerialZone rozhodně nijak často nesetkávám, navíc v kódu tam na mě koukala Fruikova přezdívka, tak jsem si říkala, jestli to přeci jen není další skrytá hádanka k řešení a až po té budu mít splněno. Už jsem jaksi...schizofrenní - zvlášť, když svítí jednička, chápete. Takže, až když zhasla, mohu se uklidnit.
Vesele Vanoce!
Krásné vánoce a děkuji mnohokrát za úžasné zpříjemnění adventu.
Pohodové vánoce a děkuji za krásné adventní hádanky, dárečky ať máme příští rok hodně seriálu a splnění všech přání 🤩🍀🌲🌲🌲
Šťastné a veselé 🎄
Přeju všem veselé Vánoce a moc děkuji za super adventní kalendáře!
Šťastné a veselé Vánoce všem! ^^
Stastne a vesele vsetkym 🎄 Uzivajte sviatky a pohodu 🎇
Přeji všem šťastné a veselé Vánoce 😊
Krásné a pohodové Vánoce všem a děkuji tvůrcům seriálového i filmového adventního kalendáře za zpříjemnění adventního času.
Krásné vánoce všem!
Klidné a pohodové Vánoce všem a poděkování tvůrčímu týmu těchto stránek.
Šťastné a veselé Vianoce!🎄
Krásné a pohodové Vánoce všem. Tvůrcům adventního kalendáře moc děkuju za zpříjemnění prosince a klobou dolů, některé hádanky byly vážně oříšek. :)
Pekné vianočné sviatky.
Krásné Vánoce všem a děkuji za příjemný advent :D
Díky za krásný nový SeriálZone a za vaši mravenčí práci. Chodím si sem odpočinout a odreagovat se. Jste úžasní.
Přeji vám, redaktorům i kolegům uživatelům, krásné Vánoce plné radosti a pohody a v novém roce štěstí, zdraví, lásku a spoustu bezva seriálů.
Nezapomeňte se dnes podívat na vánoční díl Bylo nás Pět!
Přidávám se k ostatním a přeji všem tvůrcům webu, redaktorům i návštěvníkům pohodové svátky plné klidu 🎄🎁 Máte povoleno si od seriálů odpočinout, ale jen na pár dnů! 😜📺 Díky za parádní adventní kalendáře, ale hlavně za celoroční aktivitu, parádní novou verzi webu, spoustu vychytávek, bez kterých už my, seriáloví maniaci, nemůžeme vůbec fungovat :) Dnešní dáreček je super, věřím, že potěší hodně lidí a umožní všem mít ještě lepší přehled o svých vysílaných seriálech.
Těším se na příští rok a na to, až si zase budeme moci zrekapitulovat, o co všechno jsme stránky obohatili. Snad nám ta práce přinese i ovoce. Díky všem v čele s Fruiko, megawir a Jarddos, bez vás bychom byli ztracení!
Přeji všem veselé vánoční svátky ♥
A děkuji moc těm, co umožňují chod tohoto skvělého webu pro seriálové fanatiky a ještě nám Vánoce zpříjemňují! :]
Krásné Vánoce 🎄
stastne a vesele vanoce a este mala otazka k tym serialom co dnes vysli da sa niekde nejak nastavit aby ukazovalo iba serialy z watchlistu?
Přeji všem seriálovým maniakům a fanouškům co nejskvělejší vánoční svátky. Buďte alespoň na chvíli šťastní a bezstarostní :-)
Veselé Vánoce :).
🎄⛄🎄 Šťastné a veselé Vianoce a všetkým prajem hlavne zdravieee