Ano, taková timeline je skvělá nejen na noční filozofování například :D.
Seriálové rádio? Wow! Toho bych si asi bez upozornění nikdy nevšiml. Díky, díky, díky!
CrazyGeek napsal(a):
Seriálové rádio? Wow! Toho bych si asi bez upozornění nikdy nevšiml. Díky, díky, díky!
To říkám furt, že to je nejpřehlíženější klenot tady.
Ozaj, na rádio som úplne zabudla. Idem si popozerať, aké songy tam mám nahádzané. Vďaka za pripomenutie 👍
andromache napsal(a):
Ano, taková timeline je skvělá nejen na noční filozofování například :D.
Jojo přesně tak:)
Jinak děkuji za krásný přehled
Timeline na úvodní fotce není adekvátně vyobrazená, většinou je totiž u ní třeba (20+). :DDD
Micuda98 napsal(a):
Timeline na úvodní fotce není adekvátně vyobrazená, většinou je totiž u ní třeba (20+). :DDD
Jenom 20+ :D? Pamatuju, že když jsem měla pauzu, měla jsem tam 200+ :D.
Micuda98 napsal(a):
Já si ji totiž pravidelně projíždím :D
andromache napsal(a):
Jenom 20+ :D? Pamatuju, že když jsem měla pauzu, měla jsem tam 200+ :D.
To jo... Ale obvykle tam vídám těch 20+. :D
Micuda98 napsal(a):
To jo... Ale obvykle tam vídám těch 20+. :D
Tak je fakt, že u mě je v poslední době maximálně deset příspěvků když zapnu SZ po tom, co se probudím :D. Jinak si Timeline stejně jako Ragelly pravidelně projíždím, protože skrolovat už 10+ je o hubu :D.
Btw, ke skrytým pokladům bych přidala ještě dneska vrácenou sekci Kdo je online :D. Tam se dá dozvědět takových věcí, když jsi stalker :D.
Mozna to uz nekde bylo , nestiham cist vsechny novinky :-) , ale na starem serialzone byl giftshop. Napr. po prihlaseni v rade ziskavame urcity pocet bodu a byl jsem na urcitem miste a pomalu jsem se posouval nahoru. Byla to sice jen statistika , ale bylo to fajn , zvlast pro stale cleny. Celkove za mne super , odvadite skvelou praci :-) , watchlist je narvany tak , ze mam porad co sledovat.
Bez Watchlistu bych snad uz nemohla existovat.
Skvela vec, ktera urcite taky patri mezi skryte (a to doslova :D) poklady serialzone a snad nikde neexistuje neco podobneho, jsou jeste preci trofeje. Skvela vec, ktera cloveka motivuje k aktivite nebo posbirani alespon nejakych trofeji nebo alespon prihlaseni ve spravny den a hlavne i prozkoumavani webu :) jinak cela serialzone je paradni, dekuju
bronislav.rosenberg napsal(a):
Mozna to uz nekde bylo , nestiham cist vsechny novinky :-) , ale na starem serialzone byl giftshop. Napr. po prihlaseni v rade ziskavame urcity pocet bodu a byl jsem na urcitem miste a pomalu jsem se posouval nahoru. Byla to sice jen statistika , ale bylo to fajn , zvlast pro stale cleny. Celkove za mne super , odvadite skvelou praci :-) , watchlist je narvany tak , ze mam porad co sledovat.
Giftshop aktuálně není, ale je na seznamu :) Počet kreditů si můžeš zobrazit v tombole :)
+ aktuální cool level, který se ti zvyšuje podle toho, kolik získáš kreditů, je napsán v desktopové verzi u komentářů uživatelů v diskuzích.
ragelly napsal(a):
Giftshop aktuálně není, ale je na seznamu :) Počet kreditů si můžeš zobrazit v tombole :)
+ aktuální cool level, který se ti zvyšuje podle toho, kolik získáš kreditů, je napsán v desktopové verzi u komentářů uživatelů v diskuzích.
To ano, jenže přehled toho, kolik mi chybí do dosažení dosažení další úrovně + ten zmiňovaný žebříček podle počtu kreditů (i když ten mně osobně zase tolik ne) mi taky pořád chybí.
A osobně pořád postrádám přehled mé aktivity ohledně přidávaného obsahu na web, ideálně i s možností editace před schválením (přidávané obsahy epizod, písně, narážky...). Kolikrát zapomenu, jestli jsem něco posílala, nebo ne. A hlavně mi klasicky dojde nějaká chyba vzápětí poté, co to odešlu, a musím kvůli tomu otravovat hudy536, která tady skrytě odvádí velký kus každodenní práce. Takže díky jí i všem ostatním redaktorům za všechno úsilí.
Seriálové rádio mi vždycky přišlo úplně boží. Nevím, jakým způsobem ho dáváte dohromady (jestli nějakým algoritmem, nebo ručně), ale klobouk dolů. :)
Litocha napsal(a):
To ano, jenže přehled toho, kolik mi chybí do dosažení dosažení další úrovně + ten zmiňovaný žebříček podle počtu kreditů (i když ten mně osobně zase tolik ne) mi taky pořád chybí.
A osobně pořád postrádám přehled mé aktivity ohledně přidávaného obsahu na web, ideálně i s možností editace před schválením (přidávané obsahy epizod, písně, narážky...). Kolikrát zapomenu, jestli jsem něco posílala, nebo ne. A hlavně mi klasicky dojde nějaká chyba vzápětí poté, co to odešlu, a musím kvůli tomu otravovat hudy536, která tady skrytě odvádí velký kus každodenní práce. Takže díky jí i všem ostatním redaktorům za všechno úsilí.
V pořadí. A hudy je náš skrytý 11. poklad. :D
Fruiko napsal(a):
V pořadí. A hudy je náš skrytý 11. poklad. :D
Já se úplně červenám...:D
Mně osobně by nejvíce pomohly tři věci k redaktorské práci a ulevily by mi:
1)FAQ pro začínající redaktory (někde tady máme slibotechnu, jak říkávala moje maminka :D)
2)FAQ pro uživatele především pro Hlášky (90% těch od nových BU je totiž špatně)
3)Abych viděla, kdo z redaktorů přidal jakou epizodu (tak jako vidím seriál)
Za cool jako a zobrazení kreditů bych se taky přimlouvala (rozčiluje mě pořád lézt do Tomboly), i když jako prioritu to nevidím.
Seznam on-line uživatelů je perfektní, to mě pobavilo, už jsem zapomněla. Nejvíc, když na mě vybaflo, že "právě čučí na tuhle stránku."
Jinak dál pište obsahy, těším se na další spolupráci a jdu se vrhnout na schvalování těch krátkých hororů o:).
hudy536 napsal(a):
1)FAQ pro začínající redaktory (někde tady máme slibotechnu, jak říkávala moje maminka :D)
2)FAQ pro uživatele především pro Hlášky (90% těch od nových BU je totiž špatně)
Za to může ragelly! už už jsem se na to chystal a pic. Udělej trofeje. Udělal jsem trofeje a už jsem to skoro měl otevřené a pic kvantilion nových pozadí. :D A takhle to je pořád!
Fruiko napsal(a):
Za to může ragelly! už už jsem se na to chystal a pic. Udělej trofeje. Udělal jsem trofeje a už jsem to skoro měl otevřené a pic kvantilion nových pozadí. :D A takhle to je pořád!
Já vím, jsem hrozně náročná :D
ragelly napsal(a):
Já vím, jsem hrozně náročná :D
Jo a Fruiko je pak přetíženej :D.
andromache napsal(a):
Jo a Fruiko je pak přetíženej :D.
To nepopírám, ale zase házíme ven (staro)nové vychytávky jednu za druhou! :D
ragelly napsal(a):
To nepopírám, ale zase házíme ven (staro)nové vychytávky jednu za druhou! :D
Když řekneš jednu za druhou, tak si představím kulometné tempo :D. To v tomhle případě ani nemůže nastat takže bych to takhle asi nenazývala :D. Spíš pěkně postupně :D.
andromache napsal(a):
Když řekneš jednu za druhou, tak si představím kulometné tempo :D. To v tomhle případě ani nemůže nastat takže bych to takhle asi nenazývala :D. Spíš pěkně postupně :D.
Tak jo, pěkně postupně :D Bez tříletých pauz a tak :D
ragelly napsal(a):
Tak jo, pěkně postupně :D Bez tříletých pauz a tak :D
Bez tříletých pauz pobavilo :D.
hudy536 napsal(a):
Mně osobně by nejvíce pomohly tři věci k redaktorské práci a ulevily by mi:
Na co jsem narazila v posledních dnech - mně osobně chyběly pokyny pro doplňování místa narození osobností, které byly v předchozí verzi/verzích SZ - zda uvádět v původním jazyce (United Kingdom nebo Spojené Království), zkratku (např. USA) nebo celý název (Spojené státy Americké / United States of America). Dřív to tam bylo jasně dané a bylo to tedy jednotné. Teď je to každá pes, jiná ves... Jedná se o české stránky, ale pokud si pokyny vybavuji správně, bylo tam, že se má uvádět původní název - takže pokud se někdo narodil například v roce 1990 v Praze, správné a plné místo datum narození bylo "Praha, Československo".
hudy536 v posledních dnech jsem nějaké hlášky zrovna přidávala, tak pokud jsem nevědomky coby BU (doufám, že to znamená pouze "běžný uživatel" a ne něco horšího 😉) porušila nějaká svatá pravidla hlášek, tak tímto prosím přijmi mou hlubokou veřejnou omluvu 🤗
Litocha napsal(a):
Osobně pořád postrádám přehled mé aktivity ohledně přidávaného obsahu na web, ideálně i s možností editace před schválením (přidávané obsahy epizod, písně, narážky...). Kolikrát zapomenu, jestli jsem něco posílala, nebo ne.
jo, po tom se mi taky stýská 😥 člověk se ani nemůže podívat, co třeba čeká na schválení, co bylo schváleno a co třeba bylo zamítnuto - nemá zpětnou vazbu...
Anyk napsal(a):
hudy536 v posledních dnech jsem nějaké hlášky zrovna přidávala, tak pokud jsem nevědomky coby BU (doufám, že to znamená pouze "běžný uživatel" a ne něco horšího 😉) porušila nějaká svatá pravidla hlášek, tak tímto prosím přijmi mou hlubokou veřejnou omluvu 🤗
Ano, BU je běžný uživatel.:D Omlouvat se nemusíš, když to nevíte, tak za to nemůžete, já se jen snažím to FAQ vybojovat, protože není v mých silách každému psát zprávu, co tam měl špatně (i když i to občas udělám). Pro zajímavost tři největší chyby v poslední době: a)píše se slovenštinou b) u hlášek není není jméno postavy, ale jen její začáteční písmeno c) nepřímý text není v závorce
Jestli jsi to měla dobře, poznáš velice jednoduše, hláška je schválená a najdeš ji u seriálu.
hudy536 napsal(a):
Ano, BU je běžný uživatel.:D Omlouvat se nemusíš, když to nevíte, tak za to nemůžete, já se jen snažím to FAQ vybojovat, protože není v mých silách každému psát zprávu, co tam měl špatně (i když i to občas udělám). Pro zajímavost tři největší chyby v poslední době: a)píše se slovenštinou b) u hlášek není není jméno postavy, ale jen její začáteční písmeno c) nepřímý text není v závorce
Jestli jsi to měla dobře, poznáš velice jednoduše, hláška je schválená a najdeš ji u seriálu.
*Facepalm*, já jsem zaměnila hlášku a narážku!!! Ale princip - že chybí pravidla a pak je Tvoje - nebo něčí jiná - práce těžší a komplikovanější zůstává.
Jméno bych napsala určitě celé, hlášky si totiž může číst i někdo, kdo seriál nesleduje si myslím. No jo no, slovenština... Zrovna dneska jsem po telefonu řešila fakturu se Slovákem, kterej huhňal a skoro vůbec jsem mu nerozuměla. Pro mě je prostě slovenština cizí jazyk, riziková je ta podobnost. Mluvte na mě anglicky, když chcete používat cizí jazyk! Ono by ale teda koukám pomohlo, kdyby se lidičky někdy podívali na nějaký jiný hlášky - jenže jak zaručíš, že budou koukat na ty správný? Fruiko, obávám se, že potřebujeme ten FAQ :-)