Překvapuje mě zjeveni starého polozapomenutého seriálu Kyle XY:) Že by za to mohla
Jaimie Alexander?:)
Tak, já jsem ráda za české seriály jako je třeba Místo zločinu Ostrava (jestli to píšu špatně, tak se omlouvám, ale hodně se mi to plete), Poldové a nemluvně i pořad Peče celá země. A ze zahraničních je to Outsider. Jediný seriál, který tu je a asi se dívat nebudu vůbec je seriál Most (a to je mi hodně blízké město), ale zrovna takový žánr já moc nevyhledávám a co jsem tak kousek viděla, nebo mi babička vyprávěla, tak to rozhodně není šálek čaje pro mě. :) Ale jinak to vypadá dosti zajímavě a rozhodně je z čeho vybírat. :D Nebo aspoň pro mě ano. :)
Nostalgicky som si zaspominal na Kyle XY po pripomenuti v clanku. Videl som to uz 2x a ak bude niekedy chut tak pozriem znova 😉
TyfuZ napsal(a):
Překvapuje mě zjeveni starého polozapomenutého seriálu Kyle XY:) Že by za to mohla
Jaimie Alexander?:)
Taky mě to napadlo :) Kyle srdcovka,už se těším, až se zase podívám :)
Zjevení Kylea mě dost překvapuje. Z oho jsem kdysi viděla pilot ale pak to nějak usnulo.. Možná se po něm někde podívám znova. O tom, že tam hraje Jaimie Alexander jsem teda neměla ani tušení O_o.
Tyjo, to musela bejt šichta dát to dohromady. Díky moc, bezva přehledy.
andromache napsal(a):
Zjevení Kylea mě dost překvapuje. Z oho jsem kdysi viděla pilot ale pak to nějak usnulo.. Možná se po něm někde podívám znova. O tom, že tam hraje Jaimie Alexander jsem teda neměla ani tušení O_o.
Pokud si to dobře pamatuju, tak tam hraje až od druhé řady. A seriál bohužel skončil cliffhangerem.
TyfuZ napsal(a):
Pokud si to dobře pamatuju, tak tam hraje až od druhé řady. A seriál bohužel skončil cliffhangerem.
Tak že něco končí cliffhangerem bez řádného zakončení je fakt, na který jsem si za ty roky už bohužel musela zvyknout :-/. Mě spíš překvapuje, že měl víc jak jednu řadu :-).
Kyle XY byl moc fajn, ale víc se mi líbila 1. sérka bez Jamie, její postava v tom pak začala dělat zmatek :D