Jako už jen ten přehled na konci mi nahání trošku strach :D Je toho mega mooooc! Za sebe se těším na novinky, doufám, že najdu zase pár kousků, které mě příjemně překvapí a nadchnou :)
ragelly napsal(a):
Jako už jen ten přehled na konci mi nahání trošku strach :D Je toho mega mooooc!
Yep. Zase bude můj watchlist vypadat jako pokus o rekord v prosledovaném čase v jednom měsíci :D
V lednu začíná zkouškové, takže to nejspíš budu dohánět v březnu. Ale Discovery of Witches si střihnu v premiéře, doufám, že to bude lepší než kniha, druhý díl mi přišel celkem útrpný.
Mě se vrací Fire, takže se fakt těším na další kolečko nadávání.. Jinak ze seriálů zde uvedených mě neláká vůbec nic popravdě... Ale těším se na návrat P.D., Good Doctora, Maca a dalších.
Já se těším na Zelenáče (po tom cliffhangeru) a na 9-1-1. Doufám, že se to taky nezvrhne v řešení aktuálních otázek.
Očekávání ohledně Čarodějnic mám opatrná. V knižní podobě mě moc nepřesvědčil ani první díl, druhý už mě nelákal, tak alespoň nevím, co mám čekat.
Na Čarodějnice jsem zvědavá 🤔 přesně 2 díl kniha nic moc, ale 3 díl byl lepší...uvidíme. Snad i něco z novinek budu mít v oblíbených 😀🍀
ragelly napsal(a):
Jako už jen ten přehled na konci mi nahání trošku strach :D Je toho mega mooooc!
Přesně :D.
Ještě se mi snad nikdy nestalo, že bych se těšil na celou pětku. Leden bude husteeeej.
_karel_ napsal(a):
Přesně :D.
Ještě se mi snad nikdy nestalo, že bych se těšil na celou pětku. Leden bude husteeeej.
Pst, ona je to na tajnacku šestka 😅 Ale nikdo si nevšiml, takže je to v cajku 😁
Neznám v okolí nikoho, kdo by se na Witches díval, ale na WandaVision se těší všichni, takže ta je pro mě jednička! :D
Z novinek me zaujal jen The serpent jinak nic. Stejne je co dohanet, takze za me v pohode.
Za mě TOPka ledna WandaVision, v těsném závěsu pak Jurassic World: Camp Cretaceous a Carmen Sandiego (z těch, co už mám rozkoukané) a taky Dickinson a Walker - na toho jsem obzvlášť zvědavá.
A pak se mi samozřejmě spoustu věcí po vánoční pauze vrací... až se mi z toho točí hlava, jak zase nebudu stíhat :D!
Chystám sa na všetkých 6 najočakávanejších seriálov, najviac sa teším na WandaVision a pokračovanie American Gods, okrem toho ešte na pár ďalších :D je toho naozaj dosť.
Mala som možnosť vidieť prvých sedem časti A Discovery of Witches a teda poviem vám, že wow. Som unesená, Matthew Goode je úplne fenomenálny, kulisy sú úžasné, dvojročné čakanie sa jednoznačne vyplatilo.