Little fires everywhere byly dokonalý!
Naprostý souhlas. Seriál Little Fires Everywhere se jim fakt povedl. :)
Z této nabídky jsem viděla Outsider, který se mi líbil, takže hlas jasný :)
Tahle anketa pro mě bude pekelná, protože v ní je fakt hodně kousků, které se mi po pilotu zalíbily. Dneska jsem chvilku váhala mezi Little Fires a Outsiderem, ale nakonec hlas šel Ohýnkům, protože už jsem je viděla komplet a byly fajn, Outsider mi zatím čeká ve watchlistu :)
Tak z téhle nabídky jsem neviděla ani fň, takže se hlasování zdržím :-).
Tady je to u mě těsně ale Stagen protože prostě David.
Z vyberu urcite The Outsider, ostatne islo nejako mimo mna.
Dnes hlas pro Little Fires Everywhere. Druhá možnost by byla Republika Blaník, tak doufám, že ho podrží někdo další :)
Za to zprasené finále si Outsider žádné slitování nezaslouží, takže hlas jde ohníčkům.
P.S. Jop, jsem zažraný kingofil a nemám rád zbytečné úpravy v mistrovo dílech :D
Tak super, další anketa. I když teda pro mě to bude asi dost těžké, moc novinek jsem neviděla. Jediné, co mi něco říká z dnešního výběru je Outsider a žádný další z dnešních seriálů mě neláká, takže mu dám hlas.
Dneska jednoznačně Reese Witherspoon (♥) s Little Fires Everywhere!
kneznaL napsal(a):
Tak super, další anketa. I když teda pro mě to bude asi dost těžké, moc novinek jsem neviděla. Jediné, co mi něco říká z dnešního výběru je Outsider a žádný další z dnešních seriálů mě neláká, takže mu dám hlas.
Chyba! Spousta jich stojí za to :)
Na Little fires se teprve těším, ale i kdybych ho už viděla, nejspíš bych stejně hlasovala pro Staged, protože David a Michael mě moc baví.
Dnes jde hlas Ohýnkům, viděla jsem i Outsidera, ale ten konec se mi nelíbil...
Blaník nebo Outsider? Nevím, nevím věru.