No, přesně tohle jsem čekal. Šup do watchlistu, šup do watchlistu, šup do watchlistu. To mi děláte schválně, už nejsem student abych mohl prokrastinovat u tolika seriálů.. :D
migilko napsal(a):
No, přesně tohle jsem čekal. Šup do watchlistu, šup do watchlistu, šup do watchlistu. To mi děláte schválně, už nejsem student abych mohl prokrastinovat u tolika seriálů.. :D
Bude hůř, nominací je celkem 22 😅
Neviděla jsem ani jeden, ale o Herci jsem hodně slyšela, tak hlas patří jemu :)
Tohle je tricky kolo. Viděla jsem komplet Devs a samozřejmě Too Hot to Handle 🤣 První zmíněné těžká nuda, tomu bych hlas nedala. Druhé je zase totální píííp, takže tomu s klidným svědomím hlas dát taky nemůžu, i když pokud bude druhá řada, tak se asi neudržím a taky si ji pustím 😂 Ve výsledku tak hlas putuje směrem k Hunters, kde se mi pilot docela líbil a jsem zvědavá, jaká bude celá série (resp. celý seriál).
Jednoznačně Hunters. Jeden z nejlepších seriálů loňského roku, který si po celou sérii držel vysokou kvalitu.
tommmyk napsal(a):
Jednoznačně Hunters. Jeden z nejlepších seriálů loňského roku, který si po celou sérii držel vysokou kvalitu.
A já přestanu číst komentáře nebo na konec toho watchlistu už nikdy nedoscrolluju. Ale jo, hunters už jsou tam.
Ja hlasujem pre Hunters, asi naj z tohto kola...
Fakt jsem to chtěla dát Hunters, ale Too hot to handle je tak perfektní guilty pleasure, že to nešlo 😂
litllewitch napsal(a):
Fakt jsem to chtěla dát Hunters, ale Too hot to handle je tak perfektní guilty pleasure, že to nešlo 😂
Já chtěl dát Devs, ale Too hot to handle je taková oddechová volovina, že to nešlo jinak :D
Jako obvykle jsem hlasoval pro outsidera, ale je to "podle nejlepšího vědomí a svědomí".
Perry Mason mi vydržel asi 3 díly, pak jsem to vzdala. Devs mě nebavil a Herce možná někdy do budoucna zkouknu. Celkem mě asi nejvíc zaujali Hunters, i když jsem ještě neviděla, ale dávám to watchlistu a posílám jim bodík.
Tak já to mám pro jednou děsně jednoduché. Viděla jsem pouze Devs a na rozdíl od zdejší většiny mě fakt bavil :D
Tak já viděla Herce a ten byl za mě fakt dobrý, takže hlas jde tam. Ale čím dál tím víc vidím své seriálové mezery... Ale to se prostě nedá, bych nedělala nic jiného, než že bych čučela na bednu, kdybych měla vidět všechno, co zní super. Chjo... :D